Oferta acadèmica | Cuina i Gastronomia
Per què estudiar Cuina i Gastronomia en el CETT-UB?
La gastronomia està en plena expansió, impulsant la innovació i el creixement en la indústria alimentària. La creixent demanda de productes de qualitat, l'enfocament en la sostenibilitat i la creativitat culinària estan transformant el sector i creant noves oportunitats per a productors, distribuïdors i restauradors.
Amb més de 55 anys d'experiència i 30 formant professionals de la cuina i la gastronomia, amb el suport de la Universitat de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, el CETT acull a més de 2.000 estudiants de més de 70 nacionalitats que trien el nostre campus, creant un ambient multicultural i internacional.
Des del primer dia, estaràs en contacte amb la indústria alimentària i adquiriràs les habilitats que demanda mercat laboral. Accediràs a una xarxa de més de 1.000 empreses i a una comunitat de 22.000 alumni, preparant-te per a un futur laboral reeixit.
El Campus CETT compta amb instal·lacions amb les últimes tecnologies i laboratoris d'avantguarda, així com empreses d'aplicació pròpia (Hotel Universitari Alimara, Espai Fòrum, Aula Restaurant i residència Àgora BCN) on podràs aplicar l'après en un entorn real. El nostre enfocament educatiu combina formació dual i metodologies actives, i treballaràs amb professionals en actiu que t'ajudaran a desenvolupar competències clau, com la sostenibilitat i una perspectiva internacional.
A més, tindràs l'oportunitat de realitzar pràctiques en institucions i empreses de prestigi a nivell global.
Cicles formatius de grau mitjà
Formació per a professionals
International short programs
Necessites ajuda?
Contacta amb el nostre equip d'Orientació a Futurs Estudiants i t'assessorarem per a trobar el programa que millor encaixa amb els teus interessos.