
Iniciació a la Pastisseria
Iniciació a la Pastisseria
-
Durada109 hores
-
Data d'inici1ª edició: Del 02/10/24 al 04/12/24 2a edició: Del 15/01/25 al 19/03/25
-
Modalitat
-
Llengües
Vols aprendre les tècniques bàsiques de pastisseria amb estàndards de qualitat i innovació en la seva producció? El nostre curs està dissenyat per a capacitar-te amb tot el que necessites per a dedicar-te a la pastisseria.
Aquest programa t'ofereix:
La metodologia utilitzada es fonamenta en la combinació de la teoria i la pràctica presencial.
Aquesta combinació permet a l'alumnat construir una base sòlida amb aplicació dels coneixements teòrics en les sessions pràctiques presencials en els espais i aules tècniques especialitzades: és una experiència formativa immersiva amb un model pedagògic 100% pràctic en aules especialitzades.
Dates | Classes | Horari de pràctiques |
1º edició: Del 02/10/24 al 04/12/24 2º edició: Del 15/01/25 al 19/03/25 |
Dimecres, dijous i divendres |
En aules especialitzades |