
Grau en disseny per als Sistemes Alimentaris
-
Durada4 anys
-
Crèdits240 ECTS
-
Data d'iniciSeptiembre 2025
-
ModalitatPresencial
-
LlengüesCastellàCatalà
-
Nota de tall5.00
-
Codi d'accésPEND

Fusiona disseny, gastronomia i sostenibilitat
Al Grau en Disseny per als Sistemes Alimentaris, impartit entre el CETT i Elisava, Facultat de Disseny i Enginyeria, es formarà dissenyadors i dissenyadores amb un perfil transdisciplinari a la intersecció entre el disseny i l’alimentació, capaços d’actuar amb pensament crític des del disseny per als sistemes alimentaris i la sostenibilitat, abastant des del sector primari fins al producte o servei final.
El disseny per als sistemes alimentaris va néixer de la necessitat de la indústria alimentària de comptar amb un perfil que integrés coneixements creatius propis del disseny, la gastronomia, l’alimentació i la sostenibilitat.
El nou Grau en Disseny per als Sistemes Alimentaris et prepara amb coneixements ètics, sostenibles, responsables i inclusius per crear un futur més just i respectuós.
- Aquests estudis es creen per formar persones capaces de treballar en projectes de food design, en els quals es requereix un perfil que abordi els problemes dels sistemes alimentaris contemporanis d’una manera transversal.
- Aquest programa aporta competències creatives, sistèmiques i tècniques a través del disseny per col·laborar amb equips d’experts en els sistemes alimentaris, ideant serveis, productes i experiències.
- Formem dissenyadors capaços de combinar competències creatives, tecnològiques i de sostenibilitat, aplicant els processos de disseny en projectes relacionats amb la producció, el processament, la distribució, el consum i la gestió de residus alimentaris.
- Aquesta titulació universitària, reconeguda internacionalment en el món del food design i la gastronomia, es presenta al nostre territori com una nova oportunitat per liderar l’avantguarda cap a pràctiques alimentàries respectuoses amb el planeta.
El Grau d'Elisava i CETT-UB et transforma:
- Et diferenciaràs com a professional amb l'únic grau en Disseny per als Sistemes Alimentaris actualment existent a Espanya.
- Adquiriràs una visió creativa i rigorosa en els processos de disseny i gastronomia en el sector de l'alimentació.
- Segons el World Economic Forum, aquestes seran les competències professionals més demandades en els propers anys.
- Faràs un gran pas en la teva carrera professional, gràcies al contacte directe amb la realitat del sector mitjançant les empreses pròpies i la relació estreta amb el teixit empresarial.
- Podràs accedir a les borses de pràctiques i de treball dels dos centres, amb nombroses ofertes laborals del sector.
- Tindràs al teu abast els recursos de la Universitat de Barcelona, del CETT i d’Elisava.
- Descobreix més raons per estudiar aquest Grau!
Per què estudiar el Grau en Disseny per als Sistemes Alimentaris?
Aquest grau, pioner a Espanya, és l’únic que proporciona competències creatives, sistèmiques i tècniques a través del disseny per col·laborar amb equips d’experts en els sistemes alimentaris, ideant serveis, productes i experiències.
Desenvolupar habilitats en disseny aplicat al sector alimentari:
Proporciona als estudiants els coneixements necessaris per integrar disseny i gastronomia, aplicant processos creatius i metodologies innovadores en el desenvolupament de productes, serveis i experiències alimentàries.
Fomentar una perspectiva sostenible i ètica en la indústria alimentària:
Prepara els estudiants per dissenyar solucions que responguin als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), promovent pràctiques de sostenibilitat i economia circular per minimitzar l’impacte ambiental al llarg de tota la cadena de valor alimentària.
Impulsar la capacitat d’innovació tecnològica en el food design:
Forma els estudiants en l’ús d’eines tecnològiques i en l’aplicació de processos avançats en tecnologia alimentària per millorar l’eficiència i sostenibilitat en els sistemes de producció, processament i distribució d’aliments.
Desenvolupar una comprensió cultural i social del sistema alimentari:
Capacita els estudiants per analitzar, interpretar i respondre a les necessitats canviants de la societat mitjançant un disseny alimentari ètic i culturalment conscient.
Perquè el CETT?
El CETT-UB és una institució amb una sòlida reputació acadèmica: compta amb el suport de la Universitat de Barcelona, amb altes classificacions en rànquings internacionals, més de 55 anys d'experiència i més de 22.000 alumni, garantint prestigi i qualitat educativa.
Estudiaràs en un entorn internacional: cada any, el campus rep més de 1.200 estudiants de més de 75 nacionalitats que escullen el CETT per formar-se en turisme, hoteleria i gastronomia. Aquesta diversitat cultural, juntament amb les possibilitats de mobilitat acadèmica, enriquirà la teva experiència d'aprenentatge i et prepararà per a una carrera global en la indústria turística.
El CETT-UB té una estreta relació amb la indústria turística, garantint que la teva formació estigui alineada amb les necessitats del mercat laboral. Amb més de 1.000 acords amb empreses del sector, tindràs accés a oportunitats laborals i de pràctiques. A més, t'oferim un alt percentatge d'ocupabilitat entre els graduats del CETT, testimoni de la qualitat i rellevància de la formació en el sector.
A CETT-UB, aprendràs mitjançant reptes i projectes reals. Tendràs l'oportunitat de participar en premis i competicions, nacionals i internacionals, que et permetran destacar i desenvolupar les teves habilitats amb una visió oberta al món.
El Campus CETT compta amb espais d'aprenentatge que reflecteixen la realitat del sector: l'Hotel Universitari Alimara, l'Aula Restaurant, l'Espai Fòrum i la residència Àgora BCN. Podràs aplicar els teus coneixements en entorns reals de treball, connectar amb professionals en actiu i desenvolupar projectes innovadors.
Campus CETT
Centre formatiu
Edifici
Recepció
Centre de recursos
Career Services
Aules de docència teòrica
Aules tècniques
Aula de Preelaboracions
Taller de Cuina
Aula Tecno-Culinària
Espai de Recerca i Innovació
Aula Cuina Demostració
Espai UB-Bullipèdia
Aules Sommeliers
Aula Recepció
Aules d'Informàtica
Aules de tecnologia aplicada
Aula Restaurant
Espai Fòrum
Aula Cuina
Hotel Universitari Alimara
Recepció
Restaurant Summum
Sales d'esdeveniments
Jardí
Habitacions
Residència universitaria Àgora BCN
Recepció
Habitacions
Menjador
Sala d'oci
Gimnàs
Sales d'activitats
Jardí
Centre formatiu
Edifici
Recepció
Centre de recursos
Career Services
Aules de docència teòrica
Aules tècniques
Aula de Preelaboracions
Taller de Cuina
Aula Tecno-Culinària
Espai de Recerca i Innovació
Aula Cuina Demostració
Espai UB-Bullipèdia
Aules Sommeliers
Aula Recepció
Aules d'Informàtica
Aules de tecnologia aplicada
Aula Restaurant
Espai Fòrum
Aula Cuina
Hotel Universitari Alimara
Recepció
Restaurant Summum
Sales d'esdeveniments
Jardí
Habitacions
Residència universitaria Àgora BCN
Recepció
Habitacions
Menjador
Sala d'oci
Gimnàs
Sales d'activitats
Jardí
































































































































































































































































































































































































































































Disseny, gastronomia i sostenibilitat
El Grau de Disseny per als Sistemes Alimentaris incorpora nous continguts enfocats al disseny, la gastronomia, l’alimentació i la sostenibilitat, però també orientats al desenvolupament de projectes emprenedors o intraemprenedors.
Objectius i competències que obtindràs amb aquest grau
- Formar dissenyadors i dissenyadores capaços de combinar competències creatives, tecnològiques i de sostenibilitat, aplicant els processos de disseny en projectes relacionats amb la producció, el processament, la distribució, el consum i la gestió de residus alimentaris.
- Relacionaràs els fonaments del disseny amb les arts culinàries des d’una perspectiva interdisciplinària.
- Detectaràs situacions de caràcter social i ètiques per desenvolupar projectes aplicats al sistema alimentari.
- Aplicaràs els principals processos, mètodes i tècniques del disseny, juntament amb els processos culinaris de manera integrada per a la seva aplicació al context del sector alimentari.
- Interpretaràs la relació entre disseny, tecnologia i alimentació amb una perspectiva sostenible de futur.
- Relacionaràs els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb projectes de disseny que responguin als reptes del sistema alimentari.
Competencias que adquirirás
Les principals competències que es desenvolupen durant la titulació són:
- Competencias en procesos, métodos y técnicas del diseño.
- Gestión y coordinación en la aplicación al contexto del sector alimentario.
- Interpretación de la relación entre el diseño, la tecnología y la gastronomía.
- Análisis de mercado y tendencias
- Habilitados digitales y tecnológicas
- Creatividad e innovación
- Liderazgo y trabajo en equipo
- Adaptabilidad y gestión de crisis
- Capacitado por un desarrollo sostenible en proyectos de diseño y retos del sistema alimentario.
Els principals blocs temàtics del Grau en Disseny per als Sistemes Alimentaris són:
Disseny i innovació en la indústria alimentàriactes
Explorar l’aplicació del disseny en el context alimentari, integrant creativitat i metodologies de disseny per a la creació d’experiències, productes i serveis innovadors en el food design.
Tecnologia i processos en el Food Design
Aprendre l’ús de tecnologies innovadores i tècniques culinàries avançades per a transformar els processos de producció i processament dels aliments.
Sostenibilitat alimentària
Aprendre a relacionar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb projectes de disseny que responguin als desafiaments del sistema alimentari.
Gastronomia i consciència social
Impacte cultural i social en el disseny alimentari i gastronomia, analitzant com el food design respon a les necessitats canviants de la societat des de l’ètica, la cultura alimentària i les problemàtiques socials associades al sistema alimentari.
Quines són les assignatures del grau?
-
Primer curs
Codi Assignatures Tipus Crèdits - Fonaments i metodologies de disseny FB 6 - Fonaments de cuina i pastisseria FB 6 - Sistemes alimentaris i sostenibilitat FB 6 - Història de l'art, del disseny i de la gastronomia FB 6 - Eines de representació digital i analògica OB 6 - Tècniques de cuina i pastisseria OB 6 - English applied communication design OB 6 - Seguretat alimentària FB 6 -
Segon curs
Codi Assignatures Tipus Crèdits - Cuina i pastisseria avançada OB 6 - Disseny d'espais per a experiències gastronòmiques FB 6 - Disseny de materials OB 6 - Psicologia aplicada al disseny FB 6 - Principis de dietètica i nutrició FB 6 - Agroalimentació i productes OB 6 - Disseny d'experiències interactives OB 6 - Disseny de serveis OB 6 - Alimentació i salut OB 6 - Pràctiques en empresa I PT 6 -
Tercer curs
Codi Assignatures Tipus Crèdits - Gestió empresarial OB 6 - Enogastronomia OB 6 - Disseny de reptes culinaris OB 6 - Disseny de sistemes alimentaris OB 6 - Tecnologia alimentària OB 6 - Optatives OP 6 -
Cuart curs
Codi Assignatures Tipus Crèdits - Metodologies d'investigació OB 6 - Disseny per a la innovació social OB 6 - Sostenibilitat agroalimentària aplicada OB 6 - Gastrofísica OB 6 - Pràctiques en empresa II OB 6 - Processos d'energia sostenible OB 6 - Innovació alimentària OB 6 - Direcció de projectes i lideratge OB 6 - TFG (Treball de Fi de Grau) OB 12
Treball final de grau
El Treball Final de Grau és un treball d'investigació o aplicació que representa tot l'aprenentatge adquirit durant els estudis. En ell es reflecteixen les competències adquirides, la seva aplicació i el desenvolupament pràctic. Podràs escollir entre quatre tipus de TFG:
Temàtica pròpia
Faràs un treball de recerca adaptat als teus interessos, combinant la teva idea amb l'experiència i tutoria de l'equip docent.
Projecte d'empreneduria
Desenvoluparàs una idea de negoci i exploraràs les possibilitats reals de viabilitat. Una oportunitat per a viure una experiència real d'empresa o cas pràctic.
Participació en un grup de recerca
Podràs participar en un dels següents grups de recerca del CETT: Allotjaments Turístics i Restauració, Turisme, Cultura i Territori, o Cuina i Gastronomia.
Projecte amb empreses reals
El TFG et permetrà vincular-te amb empreses, organismes i institucions nacionals o internacionals, mitjançant la recerca aplicada o el desenvolupament d'un projecte.
Evaluació
El CETT disposa d'una metodologia pròpia d'aprenentatge experiencial en 4 fases. És un sistema que fomenta les competències de lideratge caracteritzat per una atenció personalitzada.
Introducció
Preparació prèvia de cada sessió formativa llegint bibliografia sobre els conceptes, visualitzant material multimèdia, etc
Assimilació
Desenvolupament de la classe mitjançant la guia del professor, un aprenentatge actiu a través casos i models generant debat entre l'alumnat
Aplicació
Realització de sessions per posar en pràctica els coneixements amb una anàlisi crítica i un desenvolupament de projectes contrastant idees amb professionals del sector.
Consolidació
Assimilar l'aprenentatge reflexionant i aplicant els coneixements a les diferents àrees del grau.
Titulació que obtindrás al finalitzar el grau
Titulació oficial | Codi RUCT |
Graduat/da en Disseny per als Sistemes Alimentaris, títol expedit per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic – UCC) i la Universitat de Barcelona (UB). Pendents de validació. Titulació amb segell de qualitat validada per l'AQU |
- |
Qualitat
El CETT és el col·laborador idoni per a empreses i institucions que consideren la captació de talent professional com un eix estratègic de desenvolupament.
Mitjançant l'acompanyament d'experts, la implantació de projectes, i el desenvolupament d'accions especialitzades, aportem valor a les empreses en els processos de selecció de talent dotant-los d'entorns dinàmics que faciliten la incorporació dels professionals més adequats a les seves necessitats.

Desenvolupa els teus estudis internacionalment
Fomentem l'intercanvi i la mobilitat d'estudiants perquè enriqueix la formació universitària. Creiem en el coneixement d'altres cultures, en altres maneres d'acostar-se a les disciplines que impartim i en nous mètodes d'aprenentatge.
A partir del tercer curs, podràs anar un semestre a estudiar a una altra ciutat per conèixer comunitats acadèmiques diferents, aprendre noves metodologies de treball i descobrir cultures. Tenim convenis amb les universitats més prestigioses del món del disseny i la gastronomia i fem programes d'intercanvi, cooperació i investigació amb institucions de tot el món.
Formem part del programa europeu de mobilitat Erasmus i també de Cumulus, una xarxa que agrupa les principals institucions mundials del camp del disseny amb la finalitat de promoure la cooperació internacional. Som membres de la International Association for Exchange of Students for Technical Experience (IAESTE), del Council for International Educational Exchange, GUARDES Network i de ELIA Art Schools.
Actualment, estem treballant per formalitzar acords de col·laboració amb universitats internacionals per iniciar els intercanvis el curs 2027-28. A continuació, et presentem una selecció (que es ampliarà durant els propers mesos):
CETT
- Aspira University of Applied Sciences, Split (Croàcia)
- South East Technological University (SETU), Waterford (Irlanda)
- Taylor's University, Selangor (Malàisia)
- Universidad del Claustro de Sor Juana, Ciutat de Mèxic (Mèxic)
- UPC: Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas, Lima (Perú)
- Estambul Bilgi University, Estambul (Turquia)
Elisava
- Università degli Studi di Parma, Parma (Itàlia)
- ISIA Roma Design, Roma (Itàlia)
- CENTRO, Ciutat de Mèxic (Mèxic)
- Kasetsart University, Bangkok (Tailàndia)
- Politecnico di Torino, Torí (Itàlia)
- La école de Design Nantes Atlantique, Nantes (França)
- Köln International School of Design: KISD, Colònia (Alemanya)
Pràctiques i treball
A segon i a quart faràs les pràctiques curriculars (12 ECTS) a empreses líders del sector. Viure aquesta experiència et permetrà aprendre i adquirir els coneixements i recursos necessaris per incorporar-te al món laboral.
Sortides professionals
- Indústria del disseny: Disseny, desenvolupament i gestió de nous productes per al sector alimentari (productes comestibles i sostenibles, eines, packaging...), així com noves experiències focalitzades en l'usuari i noves narratives.
- Indústria alimentària: Investigació i desenvolupament de projectes I+D per al sector alimentari (implementació de processos circulars), anàlisi de tendències de consum, disseny de nous productes...
Restauració comercial: I+D de cuina d'alta qualitat, disseny i implementació de productes, disseny d'experiències i comunicació enfocada a l'experiència de l'usuari, optimització de recursos i tasques i circularitat de processos.
Restauració col·lectiva o social: Conceptualització, estratègia i disseny, desenvolupament de nous serveis alimentaris per a les col·lectivitats (escoles, hospitals, residències, models de càtering, accions socials).
- Indústria hotelera: Disseny i desenvolupament de productes i sistemes enfocats a l'experiència de l'usuari, optimització de recursos i tasques i circularitat de processos.
- Gastronomia i salut: Consultoria, investigació i desenvolupament de projectes I+D per al sector alimentari en centres públics i privats de I+D (detecció de tendències emergents en gastronomia, salut i hàbits de consum per a l'elaboració d'estratègies d'impacte) i formació.
- Indústries creatives: Conceptualització i creació de propostes per a la difusió de nous sistemes alimentaris, disseny de metodologies creatives, tallers i conferències.
Ocupabilitat
ofertes laborals
ofertes laborals son internacionals
convenis de pràctiques
empreses colaboradores
Informació econòmica
El preu de l'ECTS per al curs 2025-26 és de 175 € / ECTS. Cada curs consta de 60 crèdits, el que equival a 10.500 € (més taxa de gestió d'expedient i assegurança escolar).
Com accedir al Grau en Disseny per als Sistemes Alimentaris?
Principals vies d'accés
Pots accedir al Grau en Disseny per als Sistemes Alimentaris a través d'una de les següents vies:
- Batxillerat + PAU
- Cicles formatius de grau superior
Consulta la web de Elisava* per conèixer tots els reconeixements de crèdits disponibles - Altres estudis universitaris
- Preinscripció universitària
Preinscripció universitària
Elisava és un centre federat a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic–UCC) i, per tant, la preinscripció universitària es fa a través del portal de preinscripció de la Generalitat de Catalunya en dues convocatòries: juny i setembre.
Beques i finançament
La part de pagaments, beques i finançament es gestionarà per part de la Universitat Elisava i disposaràs de totes aquestes opcions:
-
Financiació
Tres modalitats de pagament:
- Pagament únic
- Pagament fraccionat en 3 quotes
- Pagament inicial i 10 quotes mensuals
-
Beques Elisava
Beques al Talent amb Criteri Econòmic: Beques del 50% que reconeixen la motivació i la vocació pel disseny tenint en compte criteris econòmics. La beca es concedeix durant els 4 anys del grau si es manté un bon nivell acadèmic.
- Beques de col·laboració: Pràctiques remunerades a diferents departaments i tallers, a partir del tercer curs. Aquestes places es convoquen anualment.
- Altres Beques: Pots accedir a altres beques que ofereix l'Estat. Consulta la pàgina web del Ministeri d'Educació i Formació Professional i/o la pàgina web de la Generalitat de Catalunya (AGAUR).
Trobaràs més informació a la seva web, a la secció "Finançament i Beques"
Informació addicional
Consulta tota la informació sobre els graus del CETT: normatives acadèmiques, indicadors, sistemes de qualitat (SIQMAC), Pla d'Acció Tutorial (PAT), documents VSMA i plans d'extinció, tot enfocat a l'excel·lència educativa i la sostenibilitat.
El CETT a teu servei
Com a alumne del CETT gaudiràs de totes les avantatges que el centre posa a la teva disposició:
- Accés al Centro de Recursos per a l'aprenentatge i la investigació:
Disposaràs dels recursos propis del CETT per reforçar, completar i ampliar la formació. Tota la informació (tant física com digital) està disponible als diferents espais dedicats a aquesta funció. - Accés gratuït a tota la llibreria digital de recursos de l'Organització Mundial del Turisme (OMT).
- La Universitat de Barcelona compta amb un ampli catàleg de bases de dades per consultar documents, informes i articles científics, entre altres.
- Com a centre adscrit a la Universitat de Barcelona, gaudiràs de les avantatges de formar part de la universitat més prestigiosa de l'Estat: Serveis de Esports UB, Carnet Som UB.
- Descomptes a l'Escola d'Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona. A més, gràcies al carnet universitari de la Universitat de Barcelona, gaudiràs de promocions en productes i serveis com òptiques, restaurants, tecnologia, farmàcies, allotjaments, viatges, activitats d'oci, entre d'altres.
- El CETT disposa de diferents serveis de restauració com el Fòrum o l'Aula Restaurant CETT. El Fòrum és un espai que afavoreix la creativitat i l'intercanvi cultural de l'alumnat. Disposa d'una oferta gastronòmica variada, saludable, de temporada, que s'adapta als diferents moments del dia. Així mateix, també es pot menjar a l'Aula Restaurant CETT, un restaurant de carta amb les mateixes característiques que un restaurant gastronòmic real.
- Formar part de la comunitat CETT Alumni per estar en contacte amb la àmplia xarxa d'exalumnes de la Universitat.
- Descompte a la Residència Universitària Internacional Ágora BCN. Som el únic centre universitari de turisme que compta amb una residència d'estudiants per tal que puguis allotjar-te aquí mentre estudies. Com a estudiant del CETT, tindràs unes condicions exclusives. Pregunta'ns sense compromís.
Altres serveis que et poden interessar
-
Career Services
Aquest departament t'orienta i t'acompanya en la intermediació de les pràctiques i oportunitats laborals amb les millors empreses del sector. Disposa d'una extensa borsa de treball i pràctiques.
-
Internacional
El Centre Internacional del CETT t'ofereix una atenció personalitzada per internacionalitzar els teus estudis amb una àmplia oferta d'intercanvis i pràctiques a l'estranger.
-
Alumni
L'Associació d'Antics Alumnes del CETT té com a principal missió potenciar la relació entre l'antic alumnat amb la creació d'una xarxa de professionals que gaudeixen d'una sèrie d'avantatges en els àmbits professional, formatiu i social.
Instalaciones
Els espais d'aprenentatge del CETT:
- El CETT compta amb més de 30.000 m² amb aules tècniques i de tecnologia aplicada i un laboratori gastronòmic.
- Aula de Pre-Elaboracions: aula en què es realitzen les aplicacions pràctiques dels conceptes tècnics culinaris.
- Laboratori Culinari: espai de pràctica, investigació i proves, destinat especialment a I+D.
- Aula Tecno-Culinaria: espai individual per aplicar tècniques de cocció i elaboracions culinàries.
- Aula Cuina Demostració: espai destinat a les demostracions de xefs i la seva relació directa amb l'alumnat.
- Espai UB-Bullipedia: arxiu creatiu impulsat per Ferran Adrià per fomentar la reflexió i treballar el procés creatiu en el desenvolupament de productes, tècniques i elaboracions culinàries. Comptant amb el suport del professorat i de l'equip de elBullifoundation.
- Espai dels Sentits: aula de tast per experimentar sabors, aromes i textures.
- Aules Sumillers: pràctica de l'anàlisi sensorial i la cata de vins.
- Espai d'Investigació i Innovació: espai de proves i desenvolupament de I+D.
- Aules d'Informàtica equipades amb ordinadors i el programari necessari.
- Foro: aula-cafeteria dirigida per estudiants, on s'apliquen serveis de restauració, oberta al públic i a l'alumnat. També acull empreses pròpies d'aplicació del Campus CETT com l'Hotel Alimara Barcelona i Ágora BCN, amb serveis de restauració com el Restaurant Summum – Hotel Alimara per a banquets i esdeveniments.
















































































































































Els espais d'aprenentatge d'Elisava
- L'edifici d'Elisava, amb més de 11.000 m² d'instal·lacions, compta amb espais avançats, equipats amb les últimes tecnologies perquè puguis experimentar i posar tots els teus coneixements en pràctica.
- Biblioteca Enric Bricall: un espai de coneixement de referència al sector del disseny. També té un fons de reserva amb una col·lecció de llibres i documents històrics.
- Taller de Prototips: en aquest taller podràs fer prototips, models a escala i maquetes, i manipular, transformar i experimentar amb materials per a projectes d'expressió, representació o verificació. Permet realitzar projectes de fabricació digital, tall i gravat làser i fresat CNC. També disposa d'una cabina de pintura, un torn de peces d'escuma i una màquina per termo-conformar plàstics.
- Taller Gràfic: un espai per experimentar les diverses tècniques d'impressió (artesanals, mecàniques o digitals) i manipulació que intervenen en la realització de prototips i maquetes d'elements gràfics. Està equipat amb les eines i màquines necessàries per a la impressió i enquadernació, tant manual com digital, impressió digital de gran format, risografia i tall de vinil adhesiu d'originals vectoritzats.
- Media Lab: laboratori d'investigació i producció audiovisual (fotografia, vídeo i postproducció) i de sistemes interactius. Té dues àrees: l'espai de croma i l'espai de fotografia.
- Laboratori d'Interacció i Electrònica: espai de treball pràctic i experimentació en electrònica i tecnologia interactiva.
- Laboratori de Ciència i Tecnologia: taller dedicat a la ciència dels materials, amb eines per a la investigació i experimentació científica.
- Àgora i Atrio: els dos principals espais expositius. Compten amb una programació anual d'exhibicions de projectes d'estudiants, entre altres.
- 3D Lab: disposem d'impressores de gran format, amb les quals podràs imprimir els teus projectes acadèmics en 3D sobre diferents materials.
- Cafeteria i Terrasses: la cafeteria està oberta per esmorzar, dinar, berenar o prendre alguna cosa entre classes. Pots menjar a les terrasses del primer o tercer pis.
- Sala Aleix Carrió Auditori d'Elisava, on podràs assistir a conferències, masterclasses, tallers, etc.
- Sala d'Ordres: a més de poder utilitzar els ordinadors de qualsevol de les aules, podràs treballar en aquests espais, que estan equipats amb PC, Mac i programari específic per a aplicacions de disseny.