Notícies
Resultats
El CETT ha estat reconegut en la 13a edició del Pla de Mesures Innovació a l’FP
El CETT ha estat distingit en la 13a edició del Pla de Mesures Innovació a l’FP pel seu destacat projecte "Construint Experiències: Projectes amb reptes d'aplicació en empreses reals CETT en Restauració i Cuina". Aquest reconeixement subratlla l'èxit del campus en integrar reptes pràctics del sector de la restauració i hostaleria en el seu programa educatiu. Aprenentatge pràct...
Llegir tot"La nostra inspiració va sorgir dels desafiaments únics de Barcelona i de l'oportunitat de millorar el turisme a través de pràctiques sostenibles"
Parlem amb Alexandra Grossi, Ivana Beltrán, Daniel Tormo i Danna Festus , participants al projecte en col·laboració amb RMIT University Vietnam i Turisme de Barcelona, on havien de proposar una gestió responsable i sostenible de turisme, en el context de la 37a Copa Amèrica i de l'economia blava de Barcelona. Segons ONU Turisme, el turisme és el pilar més important d...
Llegir tot"La participació en concursos d'habilitats professionals és molt enriquidora, permet confrontar realitats formatives diverses."
Núria Benages, Núria Esvertit i Rut Faura, estudiants de 2n curs del Cicle Formatiu de Tècnic/a de Cuina Gastronomia i Serveis de Restauració , van participar del 22 al 24 d’abril en la 23a edició del concurs gastronòmic internacional Bartolomeo Scappi , acompanyades pel professor Óscar Pérez. Aquesta iniciativa permet confrontar i adquirir competències professionals clau en un context de co...
Llegir totCom ha ajudat l'alumnat del CETT-UB en el redisseny dels esmorzars de l'Hotel Alimara?
El Dia Mundial de la Gastronomia Sostenible , que es commemora el 18 de juny, subratlla la rellevància de fomentar una gastronomia que respecti el medi ambient. Aquesta celebració té com a objectiu conscienciar sobre la importància d'adoptar pràctiques alimentàries que siguin ambientalment sostenibles, justes socialment i diverses culturalment. Però, com s'implusa al CETT la gastronomía sosteni...
Llegir totTon Zambrano, millor responsable de sala als Premis Lladonosa
Ton Zambrano , estudiant de segon del Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració al CETT , ha aconseguit el primer premi com a millor responsable de sala a la IV edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa , un concurs gastronòmic amb dues categories de competició, cuina i sala, adreçat a alumnat d'hostaleria i turisme de Catalunya. Aquests premis, que es convoquen en homenatg...
Llegir totEl CETT llança nous cursos en línia a la Tourism Online Academy de ONU Turisme
El CETT dona continuitat al seu acord amb la Tourism Online Academy per oferir cursos a la plataforma educativa creada per ONU Turisme. Formació en línia El centre dona continuïtat a la seva col·laboració amb la creació de nous cursos dirigits tant a professionals que desitgen actualitzar els seus coneixements com a persones interessades a professionalitzar-se en gestió del turisme i l'ho...
Llegir totDescobreix els i les guanyadores dels Premis a Millors Treballs de Recerca
La CETT Fundació ha organitzat un any més els premis per reconèixer la tasca d’estudiants de Batxillerat en la creació de treballs de recerca sobre turisme, hoteleria i gastronomia. A aquests premis s'hi podia postular qualsevol alumne o alumna de Batxillerat de Catalunya que presenti el seu treball de recerca (TDR) en el camp del turisme, l’hoteleria, la gastronomia o d’altres sectors afins...
Llegir totEl sector del turisme defensa la necessitat d’un full de ruta conjunt per avançar en la transformació i en la transició sostenible
En la jornada organitzada per Foment i el CETT-UB s’ha destacat una aposta clara per la digitalització de les empreses turístiques incloses les pimes, com també per la millora en la sostenibilitat del model turístic. En la cinquena sessió del cicle Esmorzars de Turisme de Foment del Treball i el CETT-UB (Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy) s’han explorat casos d’èxit sob...
Llegir tot"Des de TribeForge defensem que la nostra única eina és el coneixement"
Marina Gil i Helena Pérez són estudiants, respectivament, de segon i quart del Bachelors Degree in Tourism , ambdues en la menció de Hospitality Management. Les dues són finalistes dels Young Talent Awards , amb una aplicació que assegura una cultura d'aprenentatge sostenible en el temps per a empreses del sector. Representaran el CETT a París el proper 29 de maig. Els Young Talent Awards es...
Llegir totVine a la 5a edició dels Esmorzars de Turisme!
Explorarem com la tecnologia i la innovació està transformant el turisme a través de l'exposició en casos d'èxit aplicats en alguns dels seus sectors de referència. Amb la participació de directius, directives i referents institucionals de les entitats publico-privades més representatives, abordarem temes crucials i imprescindibles, com la digitalització, la millora de l'accessibilitat, l'ef...
Llegir tot