Notícies
Resultats
Rob Law, professor de turisme intel·ligent: “La IA necessita passar per una fase de prova-error"
Fotografia de Rob Law. Parlem amb el Dr. Rob Law, ponent del V CETT Smart Tourism Congress Barcelona , per conèixer les últimes tendències en Smart Tourism i com introduir la intel·ligència artificial a l’activitat acadèmica i professional del sector turístic . El Dr. Rob Law és catedràtic de Turisme Intel·ligent de la Fundació ...
Llegir totEl CETT deixa de publicar a X
El CETT se suma així a la posici ó d’altres institucions acadèmiques com la Universitat de Barcelona, de la qual és centre adscrit , de deixar de publicar contingut a X , antic Twitter . El CETT, centre universitari de referència en Turisme, Hoteleria i Gastronomia, adscrit a la Universitat de Barcelona des de 1997 i amb una trajectòria de 55 anys, est...
Llegir totEl CETT coorganitza la segona edició de l’International Conference on Film and Literary Tourism
El congrés explora el fenomen del turisme literari i cinematogràfic en la seva segona edició a la Universidade do Algarve (Faro, Portugal). La segona edició del congrés, iniciat el 2024 al CETT, ha portat per títol Routes, Sustainability and Digital Media i ha tractat la i ntersecció de rutes, sostenibilitat i mitjans digitals en el turisme literari i cinem...
Llegir totEleanor Connon i Montserrat Sánchez, alumnis del CETT, premiades per la REDINTUR
Eleanor Connon i Montserrat Sánchez són reconegudes pels seus Treballs de Fi de Màster per la xarxa universitària de postgraus en turisme . Dues alumnis del CETT han estat premiades pels seus TFMS en el XIV Fòrum REDINTUR-Icarión , una cita per celebrar l’excel·lència i la sostenibilitat en el turisme. Montserrat Sánchez, alumni del Màs...
Llegir totEleanor Connon, premi TFM CETT Fundació: “La immersió cultural és la millor manera d’aprendre un idioma”
Parlem amb l’ Eleanor Connon, alumni de l Màster en Direcció d'Empreses Turístiques , la guanyadora al millor Treball de Fi de Màster de la CETT Fundació . - D'on sorgeixen el teu interès i motivació pel turisme idiomàtic ? El meu interès sorgeix arran de la meva experiència personal com a turista idiomàtica i de la meva passi...
Llegir totEl Dr. Oriol Anguera-Torrell, guanyador del IX Premi AECIT al millor article d'investigació en turisme
El Premi reconeix el millor article d’investigació en turisme publicat en revistes científiques durant l’any 2023 , enguany , el del Dr. Oriol Anguera - Torrell , director del Grup de Recerca d’Allotjaments Turístics i Restauració del CETT-UB. El professor , investigador i director del Grup de Recerca d’Allotjaments Turístics i Restauració...
Llegir totSTCB: Tech Tourism Cluster i CETT-UB celebrem 24 hores de cocreació en tenologia turística
L'esdeveniment ha posat el focus en tecnologies emergents descentralitzades com el blockchain i la intel·ligència artificial i ha comptat amb el suport de Huawei Cloud, Vueling, Wipass i NubemSystems i la participació d'estudiants, programadors i professionals per abordar reptes en l'àmbit del turisme i la tecnologia. The decentralized hackathon Tech Tourism Clúst...
Llegir totDes del CETT us desitgem bones festes
Des del CETT us desitgem unes bones festes i un pròsper any nou amb una Nadala plena de tradició. Al CETT sumem tradició i futur Busquem que cada experiència sigui un reflex de l’excel·lència i la passió que caracteritzen el nostre campus. Per això, aquest Nadal, et convidem a fer una pausa per recordar d'on venim i abraçar el territori i...
Llegir totNadal 2024 | 3 fires per a 3 zones Denominació d’Origen vinícola a Catalunya
Xavier Pacheco, coordinador de Sommelieria del CETT, recomana 3 fires de Nadal per viure les festes i descobrir les millors denominacions de vi properes per maridar l’experiència al territori català. Les festes de Nadal són l’ocasió perfecta per conèixer el territori i dele c tar-se de la seva tradició i cultura. Per aquells que vulguin arrodonir l...
Llegir totEsmorzars de Turisme | Experts destaquen el potencial de la taxa turística per promoure un model sostenible i equilibrat
El sisè Esmorzar de Turisme del CETT-UB i Foment de Treball ha estat un espai on reflexionar sobre l'impacte de la taxa turística, passant pels reptes i oportunitats que planteja com a eina per a construir un turisme més responsable i sostenible. Sisè Esmorzar de Turisme: "La taxa turística a Catalunya: A on va i qui se'n beneficia" La sisena edició dels Esmo...
Llegir tot