Clips de premsa
Resultats
El CETT-UB recull el reconeixement de quatre estrelles en la prestigiosa auditoria QS Stars
El CETT-UB ha estat premiat amb quatre estrelles en l'auditoria de QS Stars de Quacquarelli Symonds , rànquing de referència d'institucions d'educació superior a tot el món. Aquest reconeixement, que van recollir la directora general del CETT-UB, Elisabeth Ferrer, i el Corporate Development Director del CETT, David Peguero, atorga al CETT-UB la millor qualificació (cinc estrelles) en les cat...
Llegir totL'estudi de l'espirulina al CETT-UB, a 'La Vanguardia'
Recepta amb espirulina feta al CETT Una microalga anomenada espirulina està guanyant terreny com a superaliment i podria transformar el món de la nutrició, segons Helena Martín , investigadora al capdavant del projecte del CETT-UB que estudia la producció ecològica d'aquest aliment i les seves aplicacions en gastronomia amb el suport del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Ru...
Llegir totLa Generalitat atorga el Premi FPCAT a la formació professional del CETT
Formació professional al CETT El CETT ha estat distingit amb el guardó FPCAT 2022 a l’excel·lència en l’ensenyament de la Formació Professional a Catalunya. Aquests premis reconeixen, valoren i fomenten les bones pràctiques a les trajectòries individuals; als centres formatius que imparteixen formació professional inicial o ocupacional; a les empreses i altres entitats; a les persones usuàri...
Llegir totLa despesa del turista rural a Catalunya supera els 80 euros per persona i dia
El turisme rural a Catalunya guanya nous adeptes, es practica amb més freqüència i veu incrementada la despesa mitjana dels viatgers. Aquests són les principals titulars de la presentació de les dades de Catalunya de l’ Observatori de Turisme Rural (OTR) 2022 que ha tingut lloc aquest dimarts 7 de febrer a les instal·lacions del CETT amb presència de diversos actors del sector. L’OTR és el proj...
Llegir totTV3 explora el futur model de l'alta gastronomia al CETT
TV3 s'ha fixat en el CETT-UB per a informar sobre el futur de l' alta gastronomia . Nan Ferreres , directora de l’Escola Tècnica Professional i Estudis Universitaris de Gastronomia del CETT , ha donat la seva opinió d’experta en un reportatge del Tele Notícies en el qual es posa sobre la taula el model dels restaurants d'alta cuina arreu del món. El futur de l'alta gastronomia A la pe...
Llegir totÚltims dies per participar en els Premis CETT Emprenedors
El termini per presentar candidatura en la XVIII edició dels Premis CETT Emprenedors de la CETT Fundació finalitza el 15 de juny. L’objectiu del premi és reconèixer els millors projectes emprenedors en el sector turístic, hoteler i gastronòmic amb la seva acceleració a través de l’assessorament estratègic i operatiu dels membres de l’equip de mentoring CETT. A qui es dirigeixen els Premis ...
Llegir totArticle del Dr. Daniel Imbert-Bouchard sobre els ‘city breaks’ a ‘El Periódico’
El coordinador del Màster Oficial en Innovació de la Gestió Turística de les Destinacions Urbanes del CETT-UB, el Dr. Daniel Imbert-Bouchard, ha publicat aquest dimarts un article sobre els city breaks a Barcelona a El Periódico . A la peça, Imbert-Bouchard destaca que, si l’evolució de la COVID-19 ho permet, “Barcelona es pot reafirmar com a destinació de city break ”. Catedral i plaça del ...
Llegir totEls nous màsters del CETT-UB, notícia al diari 'Ara'
Els nous màsters del CETT-UB per a aquest curs acadèmic han protagonitzat aquest diumenge un article del diari Ara sobre els perfils professionals que requereix el sector turístic, hoteler i gastronòmic . A l’article, s’hi recullen declaracions del director de l’escola universitària del CETT-UB, José Antonio Pérez-Aranda, que destaca que el sector “necessita una visió transformadora que doni...
Llegir totEl president Puigdemont destaca la importància del CETT en l’excel·lència turística de Catalunya
Inauguració de l’ampliació del Campus de Turisme, Hostaleria i Gastronomia CETT.UB · Amb una inversió de 6,5 milions d’euros, el Campus de Turisme, Hostaleria i Gastronomia de Barcelona amplia més de 1.600 m²...
Llegir totÒscar Teixidó és entrevistat per informatius Telecinco a l’acte “Per Nadal la bona cuina que et cuida” de Mercabarna
Durant l’acte “Per Nadal, la bona cuina que et cuida”, que es va celebrar el dimecres 14 de desembre a Mercabarna i del que ja us havíem parlat ( tota la informació, aquí ), l’ informatiu matinal de Telecinco va p...
Llegir tot