Fotografia de: El CETT ha estat reconegut en la 13a edició del Pla de Mesures Innovació a l’FP | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT ha estat reconegut en la 13a edició del Pla de Mesures Innovació a l’FP

10.07.2024
 
El CETT ha estat reconegut en la 13a edició del Pla de Mesures Innovació a l’FP

El CETT ha estat distingit en la 13a edició del Pla de Mesures Innovació a l’FP pel seu destacat projecte "Construint Experiències: Projectes amb reptes d'aplicació en empreses reals CETT en Restauració i Cuina".


Aquest reconeixement subratlla l'èxit del campus en integrar reptes pràctics del sector de la restauració i hostaleria en el seu programa educatiu.

Aprenentatge pràctic i reptes concrets per a estudiants i empreses

El projecte, centrat en les unitats de negoci com l’Hotel Alimara i la Residència Àgora Barcelona, no només ofereix serveis al públic, sinó que també proporciona una plataforma per a l'aprenentatge pràctic dels estudiants del CETT. Mitjançant col·laboracions amb professionals del sector, els estudiants s'enfronten a reptes concrets que poden ser implementats directament en els serveis dels establiments.

Així doncs, aquest reconeixement reafirma el compromís del CETT amb la formació integral dels seus alumnes, preparant-los per a les demandes del sector turístic i de l'hostaleria a través d'experiències reals i innovadores.

Nan Ferreres, directora de l'Escola Tècnica Professional del CETT, ha explicat que "aquest tipus de projectes, associats a reptes reals tenen com a objectiu  aportar experiències de formació a l'alumnat del CETT. El projecte permet que les unitats de negoci del Campus creïn reptes perquè siguin treballats en el Projecte i els responsables de les unitats de negoci s'impliquen de manera participativa per fer un acompanyament durant el desenvolupament i creació de les propostes. Aquests reptes i les aportacions de l'alumnat són totalment reals i es treballen perquè en qualsevol moment puguin ser implantades en els diferents serveis, d'aquí la importància que donem i percep l'alumnat de fer propostes i desenvolupar uns projectes totalment centrats en la viabilitat i en una realitat que fomenta l'esperit emprenedor, fomentant la seva creativitat i innovació mitjançant una experiència pràctica i aplicable en el sector de la restauració i l'hostaleria."

Amb aquesta iniciativa el CETT demostra la seva capacitat per fomentar l'esperit emprenedor i la creativitat entre els seus estudiants, consolidant la seva reputació com a líder en educació en l'àmbit de la gastronomia i la restauració.