Fotografia de: Descobreix els i les guanyadores dels Premis a Millors Treballs de Recerca  | CETT
Universitat de Barcelona

Descobreix els i les guanyadores dels Premis a Millors Treballs de Recerca

04.06.2024
 
Descobreix els i les guanyadores dels Premis a Millors Treballs de Recerca

La CETT Fundació ha organitzat un any més els premis per reconèixer la tasca d’estudiants de Batxillerat en la creació de treballs de recerca sobre turisme, hoteleria i gastronomia.


A aquests premis s'hi podia postular qualsevol alumne o alumna de Batxillerat de Catalunya que presenti el seu treball de recerca (TDR) en el camp del turisme, l’hoteleria, la gastronomia o d’altres sectors afins en el curs acadèmic 2023-2024. Així, es premien tres treballs.

Primer premi: MOSSEGANT LA SALUT: VOLCÀNIC, IDEACIÓ I CREACIÓ D’UN SNACK SALUDABLE.

  • Alumnat premiat: Isona Planagumà Colom
  • Institut: IES La Garrotxa, Olot

El treball de recerca presentat destaca per ser un projecte molt complet i multidisciplinari, amb una proposta de valor notable en l’àmbit de l’emprenedoria. Tot i que l'alumne comentava que la part dedicada al model de negoci estava poc treballada, el jurat ha valorat positivament la qualitat d’aquesta secció, reconeixent-ne la seva rellevància i el rigor.

Segon Premi: INNOVACIÓ I CREATIVITAT GASTRONÒMICA A TRAVÉS DE LA HISTÒRIA.

  • Alumnat premiat: Pablo Zamora Sánchez
  • Institut: Col·legi Padre Damián Sagrados Corazaones de Barcelona

El treball es distingeix per una execució excel·lent en les elaboracions i un fonament teòric sòlid. La planificació i el disseny són molt bons, cosa que contribueix a la coherència global del projecte. La presentació oral i la defensa han estat especialment ben valorades, reflectint un alt nivell de preparació i claredat expositiva. L'any vinent cursarà el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques al CETT-UB.

Tercer premi: CUINA TRADICIONAL, RE-EVOLUCIÓ?

  • Alumnat premiat: Marc Atroche Beleta
  • Institut: Dominiques Barcelona

El treball reflecteix una gran passió per la cuina i aborda la recerca amb un alt nivell de complexitat. L'alumne ha realitzat un excel·lent treball de camp, incloent entrevistes amb experts en el sector, aportant així una profunditat significativa al projecte. L'any vinent cursarà el Tècnic Superior en Direcció de Cuina.