Photography from: News | CETT
Universidad de Barcelona
Press room >

News

Results

14.11.2008

La formació de Serveis de Restaurant del CETT al programa de TV3 "Al vostre gust"

tv3 al vostre gust formació serveis restaurant cett

TV3 ha estrenat la segona temporada del programa "Al vostre gust". Menjar, beure, aprendre i viure. Un particular i suggeridor itinerari gastronòmic per la geografia més gurmet del país. Conduït per la periodista Tana Collados, "Al vostre gust" comença...

Read all
13.11.2008

Primeres conclusions sobre l'estudi turístic de Sabadell

conclusions estudi turístic sabadell

CETT Consultors presenta davant la societat civil de Sabadell les primeres conclusions de l’ESTUDI D’ANÀLISI DELS RECURSOS TURÍSTICS I DE PROPOSTES D’ORGANITZACIÓ D’UNA OFICINA DE TURISME A SABADELL. Organitzat per l’Ajuntament de Sabadell, l’acte v...

Read all
12.11.2008

E3 parla sobre les Ocupacions amb més Futur al Saló del Treball

e3 ocupacions futur saló treball

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), organisme autònom de la Generalitat de Catalunya adscrit al Departament de Treball, organitza la segona edició del  Saló del Treball els dies 13, 14 i 15 de novembre de 2008 al recinte firal de La Farga de L’Hos...

Read all
03.11.2008

L'Escola d'Hoteleria CETT col·labora amb la celebració de la V edició del Foro Profesional del Bocadillo y el Sándwich.

cett col·labora celebració v foro profesional bocadillo sándwich

El dia 04 de novembre a l’Hotel Alimra es celebrarà la Ved. del Sándwich Fòrum. Els alumnes de l'Escola d’Hoteleria  faran el suport del servei i del concurs, tant de cuina com de servei. I com a membre del jurat en el concurs de sandwich participarà e...

Read all
03.11.2008

Intercanvi amb l'Escola d'Hosteleria UTEC de Paris

Del 26 d'octubre al 16 de novembre alumnes procedents del 3er curs del cicle de Tècnic en Grau mig de Cuina i serveis de Restaurant i Bar, del 2n curs del cicle del Tècnic Superior en Restauració i del cicle del Tècnic Superior en Alllotjament, es trob...

Read all
30.10.2008

Un Projecte Final de Carrera de l’EUHT CETT UB elegit com el millor per la Generalitat de Catalunya

projecte final carrera cett elegit millor generalitat

La Nuria González i en Victor Goitia, Diplomats en Turisme de l’EUHT CETT UB han guanyat el concurs convocat per la Generalitat de Catalunya amb el seu Projecte Final de Carrera "¿Aún se pueden ver las estrellas?", que  inclou un estudi comparatiu de l...

Read all
29.10.2008

CETT Consultors analitza l'afectació de la crisi en el sector turístic

cett consultors analitza afectació crisis sector turistic

En un article publicat a HOSTELTUR, revista especialitzada del sector tutístic, Adriana Espinet i Ramón Serrat, experts en economia de CETT Consultors parlen sobre com afectarà l'actual crisi financera al sector turístic. Enllaç a l’article en la ve...

Read all
28.10.2008

Presentación de la nueva Guia de Turismo Gastronómico en España en el CETT

presentación nueva guia turismo gastronómico españa cett

La Escuela d’Hoteleria CETT fue la escuela elegida para la presentación de la nueva Guía del Turismo Gastronómico en España de ANAYA TOURING CLUB que se celebró el  jueves 30 d’octubre. Se contó con la presencia del autor Francesc Ribes, la editora Mer...

Read all
23.10.2008

La Escola Hoteleria i Turisme CETT colabora en la realización del II Concurso Nacional “Premio Sumiller Rioja 2008.”

colabora realización ii concurso nacional premio sumiller rioja 2008

El Consejo Regulador de la D.O.Can. Rioja con la Unión Española de Catadores (UEC) y Grupo Peñín convocan el II Concurso Nacional “Premio Sumiller Rioja 2008”, una iniciativa orientada a encontrar al sommelier que mejor transmita la esencia y la cultur...

Read all
21.10.2008

Proyecto de colaboración de la Fundació ALÍCIA y la Escola d’Hoteleria CETT

proyecto colaboración fundación alícia cett

La Fundación ALÍCIA y la Escuela d’Hoteleria CETT, han puesto en marcha un proyecto de colaboración consistente en el análisis de las utilidades y aplicaciones técnicas de los enseres y los aparatos empleados en la cocina profesional, haciendo una espe...

Read all