Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

14.11.2008

La formació de Serveis de Restaurant del CETT al programa de TV3 "Al vostre gust"

tv3 al vostre gust formació serveis restaurant cett

TV3 ha estrenat la segona temporada del programa "Al vostre gust". Menjar, beure, aprendre i viure. Un particular i suggeridor itinerari gastronòmic per la geografia més gurmet del país. Conduït per la periodista Tana Collados, "Al vostre gust" comença...

Llegir tot
13.11.2008

Primeres conclusions sobre l'estudi turístic de Sabadell

conclusions estudi turístic sabadell

CETT Consultors presenta davant la societat civil de Sabadell les primeres conclusions de l’ESTUDI D’ANÀLISI DELS RECURSOS TURÍSTICS I DE PROPOSTES D’ORGANITZACIÓ D’UNA OFICINA DE TURISME A SABADELL. Organitzat per l’Ajuntament de Sabadell, l’acte v...

Llegir tot
12.11.2008

E3 parla sobre les Ocupacions amb més Futur al Saló del Treball

e3 ocupacions futur saló treball

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), organisme autònom de la Generalitat de Catalunya adscrit al Departament de Treball, organitza la segona edició del  Saló del Treball els dies 13, 14 i 15 de novembre de 2008 al recinte firal de La Farga de L’Hos...

Llegir tot
03.11.2008

L'Escola d'Hoteleria CETT col·labora amb la celebració de la V edició del Foro Profesional del Bocadillo y el Sándwich.

cett col·labora celebració v foro profesional bocadillo sándwich

El dia 04 de novembre a l’Hotel Alimra es celebrarà la Ved. del Sándwich Fòrum. Els alumnes de l'Escola d’Hoteleria  faran el suport del servei i del concurs, tant de cuina com de servei. I com a membre del jurat en el concurs de sandwich participarà e...

Llegir tot
03.11.2008

Intercanvi amb l'Escola d'Hosteleria UTEC de Paris

Del 26 d'octubre al 16 de novembre alumnes procedents del 3er curs del cicle de Tècnic en Grau mig de Cuina i serveis de Restaurant i Bar, del 2n curs del cicle del Tècnic Superior en Restauració i del cicle del Tècnic Superior en Alllotjament, es trob...

Llegir tot
30.10.2008

Un Projecte Final de Carrera de l’EUHT CETT UB elegit com el millor per la Generalitat de Catalunya

projecte final carrera cett elegit millor generalitat

La Nuria González i en Victor Goitia, Diplomats en Turisme de l’EUHT CETT UB han guanyat el concurs convocat per la Generalitat de Catalunya amb el seu Projecte Final de Carrera "¿Aún se pueden ver las estrellas?", que  inclou un estudi comparatiu de l...

Llegir tot
29.10.2008

CETT Consultors analitza l'afectació de la crisi en el sector turístic

cett consultors analitza afectació crisis sector turistic

En un article publicat a HOSTELTUR, revista especialitzada del sector tutístic, Adriana Espinet i Ramón Serrat, experts en economia de CETT Consultors parlen sobre com afectarà l'actual crisi financera al sector turístic. Enllaç a l’article en la ve...

Llegir tot
28.10.2008

Presentació de la nova Guia de Turisme Gastronòmic a Espanya al CETT

presentació nova guia turisme gastronòmic espanya cett

L’Escola d’Hoteleria CETT ha ser l’escola elegida per a la presentació de la nova Guia del Turisme Gastronòmic a Espanya d’ ANAYA TOURING CLUB. L'acte que va tenir lloc el dijous 30 d’octubre, va comptar amb la presència de l’autor Francesc Ribes, l’ed...

Llegir tot
23.10.2008

L'Escola Hoteleria i Turisme col·labora en la realització del II Concurs Nacional “Premio Sumiller Rioja 2008”

col·labora realització ii concurs nacional premio sumiller rioja 2008

El Consell Regulador de la D.O.Ca. Rioja juntament amb la Unión Española de Catadores (UEC) i Grupo Peñín convoquen el II Concurs Nacional “Premio Sumiller Rioja 2008”, una iniciativa orientada a trobar al sommelier que millor transmeti l'essència i la...

Llegir tot
21.10.2008

Projecte de col·laboració de la Fundació ALÍCIA i l'Escola d’Hoteleria i Turisme CETT

projecte col·laboració fundació alícia cett

La Fundació ALÍCIA i l’Escola d’Hoteleria CETT, han posat en marxa un projecte de col·laboració consistent en l’anàlisi de les utilitats i aplicacions tècniques dels estris i els aparells emprats en la cuina professional, fent una especial incidència e...

Llegir tot