Un alumne del CETT guanya el XXIII Concurs de Cuina Jove de Catalunya
La fase final del concurs de cuina per a joves estudiants i professionals de Catalunya amb la "Cuina de l’oli" com a tema, va tenir lloc el passat 17 de març a l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar.
El plat guanyador d’aquesta fase final a la Categoria de Premi Absolut, el principal ingredient del qual havia de ser l’oli d’oliva, va ser pel Sablée d’olives negres amb crema d’oli d’oliva, de l’Eric Pibernat, un alumne de tercer curs del Tècnic en Cuina i Serveis de Restaurant del CETT.
El jurat encarregat d’escollir els plats guanyadors estava presidit pel cuiner Xavier Pellicer, del restaurant Àbac de Barcelona. La resta de membres que el conformaven són: Núria Bàguena, professora i investigadora d’història i evolució de la cuina; Pau Arenós, crític gastronòmic d’El Periódico de Catalunya; Ramon Millàs, gerent d’Olis Millàs; i Ramon Serra, president d’EUHT St. Pol.
Moltes felicitats !!