News
Results
Què hem après amb la pandèmia?
El turisme és un dels sectors que s’ha vist més afectat per la paràlisi provocada per l’emergència sanitària de la COVID-19. De fet, segons l’Organització Mundial del Turisme (OMT), caldran entre 2 i 4 anys per recuperar les xifres del 2019. A aquesta realitat hi fa referència la Dra. Maria Abellanet, CEO del CETT, a Línia Sant Andreu, q...
Read allLo más destacado del Observatorio CETT, a tu alcance
Con el objetivo de generar y aportar conocimiento al sector, el CETT ha publicado el dosier de la última edición del Observatori CETT , que se centró en los retos globales que la COVID-19 plantea al sector turístico, las posibles soluciones y de qué manera el análisis predictivo puede ayudar a repensar el futuro del turismo. El acto contó con varios experto...
Read allLes tendències en el sector de la restauració per al 2021
Com serà l’alimentació del 2021? Quines tendències en alimentació i restauració s’imposaran aquest any? La secció de gastronomia del programa ‘Tot és comèdia’ de Cadena SER s’ha centrat en aquestes qüestions i en el futur del sector de la restauració. El programa ha comptat amb la participació de la Directora E...
Read allEl sector de l'hoteleria, en constante evolución
En los últimos años, la hostelería ha sufrido una enorme evolución. Para entenderla, resulta imprescindible conocer sus orígenes con la figura de Cesar Ritz, que marcó el punto de partida y estableció la satisfacción y la experiencia del cliente como el principal objetivo de servicio. Ritz, observador discreto pero atento, destacó por su capacidad...
Read all