Notícies
Resultats
Què hem après amb la pandèmia?
El turisme és un dels sectors que s’ha vist més afectat per la paràlisi provocada per l’emergència sanitària de la COVID-19. De fet, segons l’Organització Mundial del Turisme (OMT), caldran entre 2 i 4 anys per recuperar les xifres del 2019. A aquesta realitat hi fa referència la Dra. Maria Abellanet, CEO del CETT, a Línia Sant Andreu, q...
Llegir totEl més destacat de l’Observatori CETT, al teu abast
Amb l’objectiu de generar i aportar coneixement al sector, el CETT ha publicat el dossier de la darrera edició de l’ Observatori CETT, que es va centrar en els reptes globals que planteja la COVID-19 al sector turístic, les possibles solucions i com l'anàlisi predictiu pot ajudar a repensar el futur del turisme. L’acte va comptar amb diversos experts en salut...
Llegir totLes tendències en el sector de la restauració per al 2021
Com serà l’alimentació del 2021? Quines tendències en alimentació i restauració s’imposaran aquest any? La secció de gastronomia del programa ‘Tot és comèdia’ de Cadena SER s’ha centrat en aquestes qüestions i en el futur del sector de la restauració. El programa ha comptat amb la participació de la Directora E...
Llegir totEl sector de l'hoteleria, en evolució constant
Els darrers anys, l’hostaleria ha viscut una gran evolució. Per entendre-la, és imprescindible conèixer-ne els orígens amb la figura de Cesar Ritz, que va marcar el punt de partida i va establir la satisfacció i l’experiència del client com el principal objectiu del servei. Ritz, observador discret però atent, va destacar per la seva capacitat...
Llegir tot