Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

15.08.2020

La UB torna a situar-se com a única universitat de l’Estat entre les 200 millors del món en el rànquing de Xangai

UB Academic Ranking of World Universities ARWU CETT-UB

Segons la nova edició de l' Academic Ranking of World Universities (ARWU), més conegut com a rànquing de Xangai, la Universitat de Barcelona (UB), a la qual està adscrit el CETT-UB, és l’única universitat de l’...

Llegir tot
14.08.2020

El turisme cinematogràfic com a factor clau de màrqueting per a les destinacions

TURCiT Grup de Recerca en Turisme Cultura i Territori turisme cinema

No hi ha dubte que el cinema té la capacitat d'arribar a una infinitat de persones. El món audiovisual, i, el cinema en particular, genera milers d'imatges capaces d'influir en les conductes dels espectadors. Aquestes imatges tenen el poder d...

Llegir tot
14.08.2020

Una ciutat que inclou des del patrimoni: Ciutat Educadora i turisme

TURCiT Grup de Recerca Turisme Cultura i Territori Turisme Ciutat Educadora educació

Les ciutats han estat sempre escenari d’intercanvis: de béns, de mercaderies, de serveis... però també de punts de vista i d’experiències. Les ciutats són, sens dubte, un espai de trobada tant per als seus ciutadans...

Llegir tot
13.08.2020

Tourism & Heritage Journal es consolida com a revista acadèmica que fomenta la innovació en el turisme cultural

Tourism & Heritage Journal és la revista acadèmica del CETT que té per objectiu ser una plataforma de difusió de treballs acadèmics que analitzin les dinàmiques i reptes propis del turisme cultural en l’actualita...

Llegir tot
06.08.2020

El factor humà clau en l’èxit de la gestió d’experiències

GRATiR Grup de Recerca en Allotjaments Turístics i Restauració turisme hoteleria experiència

El turisme ha esdevingut un fenomen de masses i la indústria hotelera una part importantíssima del mateix. El sector de l’allotjament té com a objectiu principal generar guanys per als seus inversors a través d’oferir se...

Llegir tot
30.07.2020

Smart tourism i la resiliència del turisme

Smart tourism turisme COVID-19 Càtedra UB de Turisme Hoteleria i Gastronomia CETT TURCiT GRATiR

La pandèmia de la COVID-19 ha irromput amb força en tots els àmbits de la societat a nivell global i són moltes les mostres de preocupació i d’incertesa que s'han compartit davant de la magnitud de la crisi que caldrà...

Llegir tot
23.07.2020

Hàbits de consum alimentari i turisme: Com han canviat durant el confinament?

TURCiT Grup de Recerca en Turisme Cultura i Territori CETT-UB COVID-19 cuina gastronomia cultura

El confinament dels ciutadans i el cessament d'activitats turístiques denominades com a no essencials durant 97 dies va comportar, certament, canvis en els hàbits i consum dels ciutadans, que van veure restringides les seves llibertats de mov...

Llegir tot
21.07.2020

Com ha canviat la nostra relació amb la beguda durant la història?

GR-CiG Gastronomia Cuina Història alimentación

Begudes com la cervesa o el vi no han tingut sempre el paper que tenen en l’actualitat, en què les reservem per moments determinats: durant el cap de setmana, quan estem amb els amics o després de la feina. Isabel Lugo, professora d&...

Llegir tot
21.07.2020

El CETT-UB i Coca-Cola revelen els dos millors mixòlegs de Catalunya

Mixologia Coca-Cola Diploma Superior en Cocteleria i Mixologia CETT-UB Tècnic Superior en Direcció de Cuina Técnico Superior en Dirección de Servicios de Restauración

• Aquesta iniciativa persegueix l'objectiu de fomentar la millora de la formació de joves talents i el seu creixement professional per impulsar el sector de l'hostaleria. El centre universitari de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB i ...

Llegir tot
15.07.2020

La recerca, fonamental per conèixer millor els turistes

Institut de la Digitalització del Turisme Vodafone Business – CETT Vodafone innovació turisme

El CETT i Vodafone presenten l’estudi “ El turisme a l’era post-COVID-19 ”, que dóna les claus per a la recuperació del sector i els reptes que tenen les companyies en la nova normalitat. Sota el títol “El turisme a l’era post-COVID-19”, l’estudi analitza les principals inquietuds dels turistes a l’hora de decidir les seves...

Llegir tot