Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

18.06.2020

L’overtourism, a debat

Màster en Innovació de la Gestió Turística Turisme Destinacions Urbanes Overtourism Turismefòbia

L’entrada a la nova normalitat després de la COVID-19 obre la porta a la tornada de turistes a les ciutats i sorgeix el debat sobre la gestió de l’activitat turística. P er debatre i reflexionar sobre aquest tema , el Dr. Eug...

Llegir tot
16.06.2020

Es reactiven les pràctiques professionals per a l’alumnat del CETT

pràctiques formació cuina gastronomia Escola Tècnica Professional

En les últimes setmanes el sector de la restauració i l'hoteleria ha pogut anar reprenent l’activitat i seguirà fent passes endavant en els pròxims dies fins a l’adopció de la nova normalitat. Les pràctiques f...

Llegir tot
11.06.2020

La sostenibilitat i l’ètica en el turisme

Turisme ètica sostenibilitat ISTO

L ’Organització Internacional del Turisme Social (ISTO) publica un article de Jordi Arcos, professor del CETT-UB, en el marc de la setmana virtual de turisme per a tots, solidari i sostenible. Arran del context que ha generat la COVID-1...

Llegir tot
11.06.2020

La UB lidera a l’Estat els rànquings internacionals QS World University i CWUR

UB CETT CETT-UB

La universitat, a la qual està adscrit el CETT, és referent en àmbits com la reputació acadèmica, la qualitat de l’ensenyament o l’ocupabilitat dels exalumnes. La Universitat de Barcelona, a la qual està ads...

Llegir tot
05.06.2020

#SomFutur: els experts desvetllen les claus per al futur del sector

#SomFutur turisme gastronomia hoteleria CETT #CETTisFuture #WeAreCETT

El CETT engega la campanya #SomFutur, una iniciativa que té l’objectiu de posar en valor el sector del turisme, l’hoteleria i la gastronomia –els seus tres àmbits d’especialitat–, així com la importància que té la formació per al futur, ara més que mai. Així, la campanya compta amb la participació de grans referents c...

Llegir tot
04.06.2020

El CETT obre les seves portes

COVID-19 formació CETT

Els futurs estudiants que vulguin conèixer la comunitat CETT de primera mà podran demanar cita prèvia per visitar les instal·lacions. El CETT-UB, centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia, reprèn la seva activi...

Llegir tot
02.06.2020

La formació orientada al sector, un element fonamental per donar resposta als reptes actuals

Turisme CETT Maria Abellanet futur COVID-19 formació

Maria Abellanet, CEO del CETT, reflexiona sobre el turisme i la formació en una entrevista a Smart Travel News. Ens trobem en ple procés de desescalada i l’obertura completa d’establiments hotelers i del sector de la restaura...

Llegir tot
02.06.2020

La sostenibilitat, un element clau per a l’hoteleria

Responsabilitat Social Corporativa RSE Sostenibilitat Turisme Hoteleria

La sostenibilitat al sector de l’hoteleria és una qüestió que ha anat prenent una nova dimensió en els últims anys. És un element que és fonamental i que els clients cada vegada reconeixen més, essent un va...

Llegir tot
29.05.2020

L’Hotel Alimara Barcelona tanca la seva etapa com a Hotel Salut

Hotel Alimara CETT

· L’hotel ha allotjat 250 professionals sanitaris durant la crisi del coronavirus, 185 dels quals de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron L’ Hotel Alimara Barcelona , que pertany al CETT, tanca la seva etapa com a Hotel...

Llegir tot
28.05.2020

Estudi del CETT-UB sobre l’impacte de la COVID-19 al sector hoteler

Grup de Recerca en Allotjaments Turístics i Restauració GRATiR Turisme

La reducció de la demanda, els problemes de liquiditat i els protocols a implementar, les principals preocupacions del sector hoteler de la crisi de la COVID-19 · El CETT-UB elabora un estudi que analitza com la COVID-19 ha condicionat algunes decisions dels establiments hotelers espanyols a curt, mig i llarg termini · El 59% dels establiments hotelers estan duent a terme o...

Llegir tot