La formació de Serveis de Restaurant del CETT al programa de TV3 "Al vostre gust"
TV3 ha estrenat la segona temporada del programa "Al vostre gust". Menjar, beure, aprendre i viure. Un particular i suggeridor itinerari gastronòmic per la geografia més gurmet del país. Conduït per la periodista Tana Collados, "Al vostre gust" comença un seguit de viatges que posaran al descobert els aspectes més singulars de la gastronomia catalana. Al costat de pagesos i pescadors, o bé compartint taula i fogons amb els xefs més prestigiosos, submergint-se en les últimes tendències, reivindicant el paisatge o escoltant la tradició, el programa s'endinsarà en els plaers que rodegen la bona taula i oferirà una atractiva i amena mirada del món que ens envolta. "Al vostre gust", que va néixer com un "spin-off" del programa "De vacances", oferirà en aquesta nova etapa reportatges i comentaris de restaurants com El Celler de Can Roca, el Sant Pau de Carme Ruscalleda, El Poblet de Dénia o la Fonda Gaig...
El programa del dia 6 de desembre va incloure un extens reportatge sobre la formació de sala a l´Escola d´Hoteleria i Turisme-CETT