Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

22.05.2024

Tech Tourism Cluster: una connexió de l'alumnat amb el món emprenedor

El Tech Tourism Cluster juntament amb el CETT-UB, ha organitzat una trobada amb l'objectiu de connectar amb el talent emprenedor del futur. Mitjançant una jornada organitzada conjuntament, es van descobrir de primera mà quins són els reptes principals de la universitat vers al talent i com s'innova des de dintre, descobrint els projectes de futur i generant una dinàmica de debat i connexió d...

Llegir tot
17.05.2024

El CETT es converteix en el primer centre privat d’Hoteleria i Turisme en aconseguir el reconeixement de Centre de Formació Professional Integrada

El darrer 8 de març el CETT va obtenir la identificació de Centre de Formació Professional Integrada (Centre FPCAT), atorgada per l'Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya. Un centre de formació professional integrada és un tipus de centre educatiu que ofereix una formació professional més completa i especialitzada . Aquest ha de contribuir a la transformació in...

Llegir tot
17.05.2024

La xef Carme Ruscalleda, el programa de 3Cat La Travessa i l'empresa turística Grup Julià entre els reconeguts en la 39a edició dels Premis CETT Alimara.

La xef Carme Ruscalleda, el programa La Travessa i l'empresa Grup Julià han estat reconeguts en la XXXVIIII edició dels Premis CETT Alimara . Atorgats aquest dijous a la Nit dels Alimara, els Premis CETT Alimara Barcelona reconeixen projectes que durant l’últim any han aportat una visió innovadora en l’àmbit de les experiències, la digitalització, la sostenibilitat i la recerca aplicada als s...

Llegir tot
08.05.2024

"És important que l'alumnat tingui uns estudis i experiència per després poder-ho reflectir a la cuina en el dia a dia"

Entrevistem a Oriol Castro, qui juntament amb Eduard Xatruch i Mateu Casañas, és xef i propietari del restaurant Disfrutar , situat a Barcelona i amb tres estrelles Michelin El xef de Disfrutar va ser un dels ponents principals de la XVIII Trobada Gastronòmcia del CETT , on va conversar amb Lluc Guarro, director de Negoci Digital i Innovació a Roca Salvatella, consultoria especialitzada en l...

Llegir tot
07.05.2024

"Viure aquesta experiència m'ha proporcionat una nova forma de veure les coses, de respectar la terra, el producte, la seva història i les persones que s'involucren en fer possible que t'arribi el menjar al plat"

Quatre estudiants, Eva Serra, Raquel Aitana, Marc Jimenez i Enric Barceló, de tercer del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques han fet una estada de set dies a Granvin, Noruega. A aquesta i amb el principal objectiu de submergir-se en una cultura culinària diferent de la nostra, l'alumnat ha après dels costums mitjançant diverses activitats per poder així oferir una proposta gastronòm...

Llegir tot
04.05.2024

Els partits amb presència al Parlament exposen els seus plans sobre el turisme a Catalunya en un debat organitzat pel CETT

Integrants dels partits amb presència al Parlament de Catalunya han exposat les seves propostes sobre el turisme a Catalunya en un debat organitzat aquest dimecres pel CETT a 13 dies de les eleccions. PSC, ERC, Junts + Puigdemont per Catalunya, CUP, En Comú Sumar, Ciutadans, Partit Popular i VOX han reflexionat sobre com volen que sigui el turisme del futur. Posicionament sobre el turisme ...

Llegir tot
29.04.2024

Gastrosense celebra la seva jornada final

El projecte GASTROSENSE, iniciativa liderada pel clúster AMBIT, ha presentat els seus resultats al CETT-UB. Aquest projecte, que ha analitzat el restaurant de l'Hotel Universitari Alimara "Súmmum", s'ha realitzat amb l'objectiu de millorar l'experiència gastronòmica en espais de restauració a través de la neuroarquitectura i la intel·ligència artificial. La investigació, que ha com...

Llegir tot
26.04.2024

La revolució de les dades i la IA, al centre de la XVIII Trobada Gastronòmica

Amb la intenció d'analitzar en profunditat la realitat, la XVIII Trobada Gastronòmica d'aquest any s'ha centrat en l'aplicació de la intel·ligència artificial al món de la gastronomia . Aquesta divuitena edició ha reunit l’alumnat de les diverses formacions vinculades a la gastronomia del CETT. L’Hotel Alimara ha acollit la jornada inaugural que ha comptat amb ponències del xef Oriol Castro (Re...

Llegir tot
24.04.2024

El futur del turisme a Catalunya, a debat al CETT

L'Observatori CETT "Present i futur del turisme a Catalunya" tindrà lloc el dimarts 30 d'abril a les 9.30 h a l'Hotel Alimara de Barcelona (Carrer Berruguete, 126). En ple període electoral, aquest debat sobre el futur del turisme a Catalunya comptarà amb la participació de membres de les principals forces polítiques amb presència al Parlament. Reflexió i anàlisi del turisme El ...

Llegir tot
23.04.2024

Celebra Sant Jordi al CETT!

El 2024 marca el centenari del naixement de Vicent Andrés Estellés , un dels poetes valencians més estimats i influents del segle XX. Reconegut amb la Creu de Sant Jordi el 1982, Estellés va ser periodista, escriptor i un dels poetes en llengua catalana més representatius del segle XX. El poeta valencià és també considerat el principal renovador de la poesia valenciana contemporània i record...

Llegir tot