Photography from: Concurso Coctelería Bacardi CETT | CETT
Universidad de Barcelona
Press room > News >

Concurso Coctelería Bacardi CETT

30.04.2014
 
Concurso Coctelería Bacardi CETT
Sis alumnes del cicles d'hoteleria del CETT han estat seleccionats per participar enguany al 8è concurs de Cocteleria Bacardi CETT 2014, celebrat aquest dijous dia 30 a l’Hotel Alimara. 

Partint dels ingredients de la coneguda beguda Cuba Libre, els participants han hagut de reinventar el procés de creació per tal de presentar un còctel nou i innovador. 
El concurs ha comptat amb la participació d'un jurat tècnic format per Manel Tirvio (Club del Barman), Jordi Reig (Club del Barman), Ginés Pérez (Cocteleria Belvedere), Josep Maria Rodríguez (col•laborador casa Martini Bacardi). 

Per altra banda, el jurat degustador  s'ha format per Nan Ferreres (directora Escola Hoteleria CETT), Xavier Pacheco (Director Casa Bacardi Sitges i Embaixador marca Bacardi Espanya), i Aroa Centeno (Relacions Públiques i Directora Esdeveniments Bacardi).

Els guanyadors del  8è concurs de Cocteleria Bacardi CETT 2014 es donaran a conèixer el proper 29 de maig en el marc de l’acte de Lliurament de Diplomes.

Els estudiants que han concursat en aquesta edició són:

Jordina Bové
Daniel Martínez
David Salas
Laura Domènech
Jordi Palau
Lenny-Eryka Escobar

Enllaç a l'àlbum de fotografies
Photography from: Concurso Coctelería Bacardi CETT | CETT
Concurs Cocteleria Bacardi CETT 2014