Notícies
Resultats
Vine a descobrir Cook&Travel, el Festival de Gastronomia Internacional de Barcelona!
Arriba el Cook & Travel , el primer Festival de Gastronomia Internacional de Barcelona, el 12 i 13 de maig de 2018 a l'antiga Fàbrica Damm . El Festival neix amb l'objectiu de posar en valor el treball dels restauradors i comerços de la ...
Llegir totEl CETT a la 27ª edició del Saló del Turisme B>Travel
La Fira de Barcelona ha acollit del 20 al 22 d'abril la 27ª edició del Saló B>Travel , que amb prop de 200 expositors, la presència de totes las comunitats autònomes i 40 destins internacionals, va tancar ahir les seves port...
Llegir totEls alumnes de la Fundació INFA d'stage al Campus CETT-UB
El dilluns 9 d’abril van arribar al Campus CETT-UB un grup de 10 alumnes francesos de Cuina i Serveis de Restauració, fruit de l’aliança que ha dut a terme, recentment, el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT amb la Fun...
Llegir totELS PREMIS ALIMARA. TURISME 360 ATORGUEN 14 GUARDONS A LA PROMOCIÓ TURÍSTICA NACIONAL I INTERNACIONAL
La Nit dels Alimara , celebrada en el Campus internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB , ha acollit el lliurament dels Premis Alimara a la promoció turística nacional i internacional, els quals enguany s’han renovat coin...
Llegir totEl CETT participa a la nova edició del Saló Alimentaria Barcelona 2018
El dilluns 16 d’abril es va donar tret de sortida a la nova edició d’ Alimentaria 2018 , el saló internacional de referència de la indústria alimentaria. Al llarg de 4 dies més de 150 alumnes i part del professor...
Llegir totEl CETT i IBTA (Iberian Business Travel Association) signen un acord en pro de la formació i el desenvolupament professional
El Campus internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT (adscrit a la Universitat de Barcelona) ha acollit la signatura del conveni amb l’IBTA, Iberian Business Travel Association, que té com a primera acció la col·laborac...
Llegir totJornada Formativa sobre Restauració per a celíacs al CETT
El 9 d’abril es va dur a terme una Jornada Formativa sobre restauració per a celíacs amb una sèrie d'activitats pels alumnes de 1er curs de Direcció de Cuina i Serveis de Restauració . A primera hora el Kris Akkala del...
Llegir totL'alumne del CETT, Ignasi Bustamante, participa en el Concurs 'Promesas de la Alta Cocina' de Le Cordon Bleu de Madrid
El 12 d’abril el nostre alumne de 2on de Tècnic Superior de Direcció de Cuina, Ignasi Bustamante , va participar a la gran final del VI Premi 'Promesas de la Alta Cocina' , patrocinat per l’escola Le Cordon Bleu de Madrid. Junt...
Llegir totEl CETT celebra una exitosa Jornada de Portes Obertes
El passat dissabte, 7 d’abril, el Campus CETT-UB va celebrar un any més la seva Jornada de Portes Obertes , un dels esdeveniments clau dins la programació del campus que té com objectiu donar a conèixer als futurs estudiants l...
Llegir totOberta la Convocatòria a la 6a Beca Vila Viniteca per realitzar el Curs Superior de Sommelier CETT-UB
Amb l’objectiu de millorar la captació de professionals del sector de la sumilleria i contribuir a la formació de persones amb dificultats econòmiques i/o socials, Vila Viniteca ha convocat la 6a Beca Vila Viniteca . Aquesta edici&...
Llegir tot