Notícies
Resultats
El CETT incorpora una nova formació en gastronomia sostenible
El Màster de Gastronomia Sostenible comptarà amb dues especialitats: Gestió en gastronomia circular i accessible i Innovació en cuina responsable La sostenibilitat és un objectiu i, alhora, un repte per a tots els sectors de la societat que pren encara més rellevància en l’àmbit de la gastronomia. L’alimentació té sens dubte un pa...
Llegir totEspecial Sant Jordi: El turisme literari, una oportunitat per a les destinacions
Viatjar, fer turisme i conèixer nous indrets és, segurament, allò que més anhelem després d’un any convivint amb la COVID-19. Els motius que ens empenyen a viatjar són molt diversos i, a l’hora d’escollir una destinació, els nostres interessos tenen un gran pes, ja sigui la gastronomia, el patrimoni, l’entorn natural o la literatura, en...
Llegir totLa formació digital, imprescindible per a la transformació tecnològica del turisme
La reducció de la bretxa digital i el canvi de mentalitat, reptes del sector per a la transformació digital El CETT-UB , centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, ha celebrat l' Observatori CETT “Transformació tecnològica i talent digital en turisme” , que ha reunit experts en innovació i formaci...
Llegir totOBSERVATORI CETT: Transformació tecnològica i talent digital en turisme
Vivim un període marcat per l’impacte de la COVID-19 i els seus efectes, en el qual la globalització, la sostenibilitat i la digitalització marquen l’economia mundial. En aquest context, el turisme ha d’apostar decididament per la transformació digital i, alhora, per la formació de professionals capaços de liderar aquest procés. És, d...
Llegir totS'obre la convocatoria als Premis CETT Fundació Treball de Recerca de Batxillerat
Un any més el CETT i CETT Fundació us convoquen a participar dels Premis CETT Fundació Treball de Recerca de Batxillerat en Turisme, Hoteleria i Gastronomia, en la que serà la seva quinzena edició. La participació està oberta per a tot l'alumnat de Batxillerat de Catalunya que presenti el seu treball de recerca (TDR) durant el curs acadèmic 2020-2021, en ...
Llegir totL'urbanisme tàctic: adaptar i transformar la ciutat a les necessitats del visitant
Amb l’arribada de la pandèmia, les ciutats turístiques com Barcelona han aprofitat per repensar els seus espais públics i accelerar la transició cap a la disminució progressiva de l’ús dels vehicles privats. L’impacte per l’emissió de diòxid de nitrogen produït pel trànsit rodat, té una relació directa amb la mo...
Llegir totLa connexió entre persones, un valor afegit
Descobrir nous indrets, cultures i persones és enriquidor a nivell personal i també durant l’etapa de formació, especialment en el sector del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. La internacionalització és un component clau en aquestes disciplines i és un dels valors del CETT-UB, que compta amb programes de mobilitat internacional en 28 països de...
Llegir totLa formació en Cross Cultural Management, fonamental per als professionals del turisme
Vivim en un món globalitzat, en el qual el talent i les relacions no coneixen fronteres i, en el nostre dia a dia, conviuen i interaccionen constantment diferents idiomes, cultures i maneres de pensar i d’actuar. Pot semblar evident, però cal ser-ne conscients a l’hora de relacionar-nos amb altres persones que no es troben en el mateix context que nosaltres ni han viscut, ...
Llegir totEl nou Manual d’estil del CETT, a l’abast de tota la comunitat
El CETT llança el seu nou Manual d’estil , un document que recull els criteris d’unificació lingüística i d’estil que volen servir de referència a l’hora de publicar tot allò que es realitza des del centre. Amb l’elaboració del manual, el CETT vol oferir a tota la comunitat que en forma part, especialment empleats i professorat...
Llegir totLa formació en turisme, garantia de futur
Tot i els efectes de la COVID-19 al turisme, el sector té l’oportunitat de transformar-se i sortir reforçat de la crisi. Cal avançar cap a una activitat turística sostenible i responsable i, en aquest context, els professionals de les empreses del sector i els gestors de les destinacions turístiques hi tenen molt a dir. Així ho indica la Dra. Maria Abellanet ...
Llegir tot