Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

05.02.2021

La transformació del model turístic, clau per als candidats

Observatori CETT COVID-19 Turisme eleccions Catalunya

· La gestió de la pandèmia, els ajuts al sector per a la seva recuperació, la definició del model turístic i la mobilitat vinculada a les infraestructures, els tres blocs del debat El CETT-UB , centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, ​​ ha celebrat avui l' Observatori CETT “El futur del tur...

Llegir tot
01.02.2021

Què hem après amb la pandèmia?

Maria Abellanet COVID-19 recuperació turisme hoteleria gastronomia

El turisme és un dels sectors que s’ha vist més afectat per la paràlisi provocada per l’emergència sanitària de la COVID-19. De fet, segons l’Organització Mundial del Turisme (OMT), caldran entre 2 i 4 anys per recuperar les xifres del 2019. A aquesta realitat hi fa referència la Dra. Maria Abellanet, CEO del CETT, a Línia Sant Andreu, q...

Llegir tot
29.01.2021

Benvinguda a l'alumnat internacional

Buddy Program Internacional

El 25 de gener es va celebrar l’acte de benvinguda a l’alumnat internacional que comença els seus estudis al CETT. En total, hi van participar 56 estudiants, 26 alumnes locals del Buddy Program i 30 estudiants internacionals provinents dels Estats Units, Mèxic, França, Finlàndia, Hongria, Croàcia, Àustria, Suïssa, Estònia, Alemanya i Bèlg...

Llegir tot
28.01.2021

El futur del turisme segons els candidats al Parlament de Catalunya, al primer Observatori CETT de l’any

Observatori CETT eleccions Parlament Turisme Catalunya

El turisme és un dels principals motors econòmics del país i la seva recuperació és clau per al futur de Catalunya. En un moment en el qual el sector està patint les conseqüències de la COVID-19 i té per davant el gran repte de la recuperació, és més necessari que mai conèixer les propostes de les diferents forces polítiques....

Llegir tot
22.01.2021

CETT Alumni renova la seva junta directiva

CETT Alumni

CETT Alumni ha renovat la seva junta directiva en la primera assemblea general de l’any. Després de la fi del mandat de l’equip anterior, la candidatura encapçalada per Anna Albuixech presidirà l’associació durant els pròxims cinc anys. Albuixech, que agafarà el relleu de Tere Díaz al capdavant de CETT Alumni, és directora general d̵...

Llegir tot
22.01.2021

De quina manera els petits hotels poden captar la venda directa a través del lloc web

Hoteleria turisme Màster Universitari en Direcció Hotelera i de Restauració COVID-19

El sector de l’hoteleria ha patit d’una manera molt notable els efectes de la pandèmia de la COVID-19 a escala mundial. Malgrat això, l’inici de la campanya de vacunació i la millora de les perspectives de cara a la primavera i l’estiu de 2021 generen esperança i apel·len a estar tan preparats com sigui possible. Aquest nou escenari pot esdevenir...

Llegir tot
21.01.2021

Hi ha diferències generacionals a l’hora de triar un hotel?

Direcció Hotelera i de Restauració hoteleria restauració turisme

Complir amb els requisits individuals de cada client dins el sector hoteler pot arribar a resultar certament complicat. Per això, els empresaris sovint opten pel target màrqueting, una mesura estratègica que consisteix en identificar segments de demanda i que té per objectiu assolir avantatge competitiu dins una empresa. Una forma d’aconseguir-ho és realitzar una ...

Llegir tot
18.01.2021

El més destacat de l’Observatori CETT, al teu abast

Observatori CETT Turisme Salut salut global COVID-19

Amb l’objectiu de generar i aportar coneixement al sector, el CETT ha publicat el dossier de la darrera edició de l’ Observatori CETT, que es va centrar en els reptes globals que planteja la COVID-19 al sector turístic, les possibles solucions i com l'anàlisi predictiu pot ajudar a repensar el futur del turisme. L’acte va comptar amb diversos experts en salut...

Llegir tot
12.01.2021

La salut del turisme, a les nostres mans

Turisme COVID-19

La pandèmia de la COVID-19 i els efectes que ha tingut a tota la societat ha fet visible la necessitat que els sectors turístic i sanitari vagin de la mà. Aquesta és la qüestió que centra l’article d’opinió de la Dra. Maria Abellanet, CEO del CETT, a Línia Sant Andreu. Així mateix, Abellanet reflexiona sobre com les destinacions turí...

Llegir tot
11.01.2021

Les tendències en el sector de la restauració per al 2021

Sostenibilitat restauració gastronomia formació futur CETT

Com serà l’alimentació del 2021? Quines tendències en alimentació i restauració s’imposaran aquest any? La secció de gastronomia del programa ‘Tot és comèdia’ de Cadena SER s’ha centrat en aquestes qüestions i en el futur del sector de la restauració. El programa ha comptat amb la participació de la Directora E...

Llegir tot