Notícies
Resultats
Jornada de Portes Obertes al CETT, dissabte 26 de març
El CETT celebra la Jornada de Portes Obertes (JPO) el dissabte 26 de març per donar a conèixer els cicles formatius i els graus universitaris de turisme, hoteleria i gastronomia que oferirà el curs vinent. La JPO proposarà diversos tours, tallers, tasts i xerrades per explicar totes les formacions als interessats i per mostrar les seves instal·lacions. L’alumnat, els ex-estudiants, les orien...
Llegir totEl CETT, present al Saló de l’Ensenyament amb estands informatius
El CETT participarà present al Saló de l’Ensenyament que tindrà lloc del 16 al 20 de març al Recinte Montjuïc de Barcelona . El centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona (UB) tindrà estands informatius per explicar la seva formació de cicles, graus, màsters i estudis post-universitaris. Es tracta de la 31a edició del Saló de l...
Llegir tot“És un honor representar el CETT-UB en una competició europea com l’EMCUP 2022”
Un grup d’estudiants del Grau de Turisme del CETT-UB participa en l' EMCup 2022 , la competició europea de les escoles d’ hospitality management el 24 i 25 d’abril a Maastricht (Països Baixos). Els participants del CETT-UB són Beatriz Núñez, Helena Pérez, Marlene Kohl i Cristhian Serra, que estaran acompanyats pel professor Álvaro Arrieta i l'exalumna Mariona Gómez com a mentors. Cada any, 36 e...
Llegir totEl PopUp 2022 del CETT-UB proposa quatre ofertes gastronòmiques del 15 al 18 de març
L’alumnat finalitzador del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT-UB presenta els seus projectes gastronòmics pop-up entre el 15 i el 18 de març. Són quatre nits pensades, dissenyades i executades pels mateixos estudiants amb la supervisió dels professors Mikel Díez, Gemma Daina, Alberto Antín i Álvaro Arrieta. Els projectes gastronòmics es duran a terme a les instal·lacions d...
Llegir totEl CETT-UB dinamitza la comunitat professional virtual ‘Technology and Digitalisation’ del projecte europeu Tourban
El CETT-UB s’encarregarà del desenvolupament i dinamització de la comunitat professional Technology and Digitalisation del projecte europeu Tourban per a un turisme més sostenible i digital . Tourban és una iniciativa finançada per la UE que dona suport a les pimes de turisme urbà perquè siguin més competitives i més sostenibles des del punt de vista ambiental, econòmic i social. Innovació...
Llegir totOpen Master Week: el teu talent transforma el futur del turisme i la gastronomia
El CETT-UB organitza l’ Open Master Week entre el 22 i el 24 de març. Amb el compromís de transformar el futur del turisme i la gastronomia amb la promoció del talent, l’Open Master Week aplega tres jornades en què professionals i acadèmics d’aquests sectors analitzaran en sessions obertes al públic els reptes que afronten aquests àmbits. Temes, participants i sessions de l’Open Master Wee...
Llegir totEl CETT Talent torna el 24 i el 25 de març per ser punt de trobada d’empreses, estudiants i alumni
La 20a edició del Career Marketplace CETT Talent tindrà lloc el 24 i el 25 de març a les instal·lacions del centre educatiu. La proposta s’ha consolidat com un punt de trobada entre la comunitat d’alumnes i antics alumnes formats al CETT i una àmplia representació del teixit empresarial dels sectors turístic, hoteler i gastronòmic. Networking d'alumnes, alumni i empreses al CETT Talent L’...
Llegir totBarcelona i 'Uncharted': localitzacions de la pel·lícula de Tom Holland
Una escena d''Uncharted' a l'interior de Santa Maria del Pi Uncharted , film basat en la saga de videojocs del mateix nom, s’ha estrenat a les sales de cinema amb Barcelona com a escenari destacat. Amb un pressupost de 120 milions de dòlars, el llargmetratge gira al voltant de la recerca d’un tresor únic per la seva vàlua, de l’època dels exploradors i navegants Magallanes i Elcano, en una v...
Llegir totPresència del CETT-UB al Congrés Internacional Científic Professional de Turisme Cultural a Còrdova
Nou professors i investigadors del CETT-UB participaran en el VIII Congrés Internacional Científic Professional de Turisme Cultural (CTIC), cita que té lloc del 17 al 19 de febrer a Còrdova. El congrés es durà a terme de forma híbrida i tindrà com a temàtica principal Els nous reptes i oportunitats per al sector turístic després de la pandèmia . Turisme cultural després de la COVID-19 El ...
Llegir totJordi Tarré (restaurant Prodigi): “El CETT em va ensenyar a cuinar i em va transmetre valors com l’esforç i les ganes d’aprendre”
Jordi Tarré és cuiner, té vint-i-sis anys i és de Barcelona. Recentment, ha obert el restaurant Prodigi a la capital. Abans, va estudiar al CETT el Cicle Mitjà Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració i el Cicle Tècnic Superior en Direcció de Cuina . Li agrada viatjar, conèixer noves cultures i altres maneres d’entendre la gastronomia, anar al cinema amb la seva parella i, quan teni...
Llegir tot