Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

19.01.2022

Turisme rural: quatre de cada deu ciutadans el van practicar el 2021

turisme rural observatori dades perfil sostenibilitat grup de recerca

Un 41% de la ciutadania de l’Estat espanyol va practicar turisme rural el 2021, cinc punts més que l’any anterior. Són dades de l’Observatori de Turisme Rural, un projecte d’investigació impulsat per Escapada Rural , el CETT-UB i Netquest que s’ha presentat aquest dimecres a l'estand de SEGITTUR a Fitur . Dades de turisme rural L’observatori aporta altres informacions destacades: - L...

Llegir tot
17.01.2022

Com escollir què estudiar? T'ajudem a prendre la decisió

Estàs fent 4t d'ESO o Batxillerat i toca pensar quin cicle o grau estudiar quan acabis l’escola. "I què estudiaràs?". Segur que aquesta pregunta és recurrent entre la teva família, professorat i amistats. Li dones voltes, comences a considerar les opcions i et planteges el gran dubte: com trio què vull estudiar? Graus i cicles per a la Generació Z Vivim en un món que canvia ràpi...

Llegir tot
14.01.2022

“Les empreses demanen tècnics de màrqueting especialitzats en turisme”

cett cicle turisme marketing publicitat

Gemma Albors, coordinadora del Cicle de Tècnic Superior en Màrqueting i Publicitat especialitat turística El CETT ofereix el Cicle de Tècnic Superior en Màrqueting i Publicitat especialitat turística . Aquesta formació permet aprendre les tasques específiques de màrqueting i publicitat de les empreses i organitzacions turístiques, un dels àmbits amb més sortides laborals del sector. Gemma ...

Llegir tot
12.01.2022

Alba Ruiz Ceamanos (professora de pastisseria CETT): "Un bon pastisser ha de ser humil, tenir passió i estar en reciclatge constant"

pastisseria gastronomia grau cett universitat

Alba Ruiz Ceamanos va néixer a Sabadell el 1982. Va estudiar la llicenciatura i el màster en Dret a ESADE. Tot i que es va dedicar al Dret a l’inici, va canviar de professió al cap d’uns sis anys per centrar-se en la pastisseria. Actualment, és professora de pastisseria i coordinadora de treballs finals de grau del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT-UB i estudiant de doctorat...

Llegir tot
10.01.2022

Sessions informatives presencials de cicles i graus del CETT al gener

El CETT-UB ofereix sessions informatives presencials dels seus cicles professionals i graus universitaris al gener. Per assistir-hi, cal inscriure-s’hi prèviament. A les sessions informatives, l'equip d'orientació a l'estudiant i el professorat proporcionaran informació de primera mà. També es podran visitar les instal·lacions per dins i conèixer les particularitats de totes les nostres aule...

Llegir tot
03.01.2022

Nova edició dels Premis CETT Fundació Treball de Recerca de Batxillerat

El CETT i CETT Fundació organitzen la XVI edició dels Premis CETT Fundació Treball de Recerca de Batxillerat . La iniciativa reconeixerà els millors treballs de recerca (TDR) dels alumnes de batxillerat de Catalunya que tractin els camps del turisme, l’hoteleria, la gastronomia i d’altres sectors afins. Qui pot participar-hi? Qualsevol alumne de Batxillerat de Catalunya que presenti el se...

Llegir tot
03.01.2022

Turisme i metavers, anàlisi de Joan Ramon Blaya

El director de programes de digitalització i innovació del CETT-UB, Joan Ramon Blaya , analitza la relació entre el metavers i el sector turístic en un article a Via Empresa . Blaya assegura que en el context digital “el turisme pot tenir una bona oportunitat per reinventar-se” en una “una nova realitat (virtual)” com el metavers. Característiques del metavers En l’article, el director de...

Llegir tot
28.12.2021

Benjamín Padrón: “El màster del CETT m'ajuda a tenir més fonaments per a la meva activitat”

alumnes cett turisme grau cett universitat

Benjamín Padrón, de Licorería Limantour Benjamín Padrón Novoa va néixer a Ciutat de Mèxic el 1969, molt prop d'on ara està ubicada la Licorería Limantour . Va estudiar Mercadotècnia a Monterrey i va treballar per a empreses com Nestlé, Parmalat i Bacardí, entre d'altres. Després va estudiar cocteleria a Shakers Bar School de Londres. Ara és alumne del Màster de Food and Beverage Management...

Llegir tot
23.12.2021

Com podem fer els àpats de Nadal més sostenibles

Les dates de Nadal estan lligades als àpats tradicionals. Malgrat que són dinars i sopars extraordinaris, podem també fer-los més sostenibles amb un consum responsable d’aliments i reduint el malbaratament alimentari . En aquest sentit, cal recordar que a la UE cada any es malbaraten 88 milions de tones d’aliments , amb un cost associat de 143 bilions d’euros. Aquesta xifra equival a uns 173 ...

Llegir tot
23.12.2021

El CETT i Foment s’alien per reforçar la competitivitat del sector turístic

El CETT i Foment han signat un acord de col·laboració per promoure iniciatives per avançar cap a un model turístic responsable, sostenible, innovador i connectat que aporti valor a la societat i salvaguardi la competitivitat i lideratge dels interessos empresarials dels diferents sectors que conformen la cadena de valor. Sector clau en l'economia La gerent del CETT, Elisabet Ferrer , ha a...

Llegir tot