Jornada de Portes Obertes al CETT, dissabte 26 de març
El CETT celebra la Jornada de Portes Obertes (JPO) el dissabte 26 de març per donar a conèixer els cicles formatius i els graus universitaris de turisme, hoteleria i gastronomia que oferirà el curs vinent. La JPO proposarà diversos tours, tallers, tasts i xerrades per explicar totes les formacions als interessats i per mostrar les seves instal·lacions.
L’alumnat, els ex-estudiants, les orientadores i el professorat seran els encarregats d’explicar tot el que ofereix el CETT, el centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona.
Xerrades estudis CETT
En la JPO, CETT oferirà dues xerrades, una a les 10.00 i una altra a les 12.00 h., per a cadascun del següents estudis:
Cicle Formatiu de Grau Mitjà
- Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració (doble titulació)
Cicles Formatius de Grau Superior d’Hoteleria
- Tècnic Superior en Direcció de Cuina
- Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració
Cicles Formatius de Grau Superior de Turisme
- Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics
- Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments
- Tècnic Superior en Màrqueting i Publicitat
Graus Universitaris
- Grau de Turisme (Direcció Hotelera, Direcció Turística i Direcció de Negocis Digitals Turístics)
- Grau Interuniversitari (UB-UPC) de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
- Grau de Negocis Digitals i Innovació en Turisme