Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

01.03.2022

“És un honor representar el CETT-UB en una competició europea com l’EMCUP 2022”

turisme hospitality management emcup cett-ub

Un grup d’estudiants del Grau de Turisme del CETT-UB participa en l' EMCup 2022 , la competició europea de les escoles d’ hospitality management el 24 i 25 d’abril a Maastricht (Països Baixos). Els participants del CETT-UB són Beatriz Núñez, Helena Pérez, Marlene Kohl i Cristhian Serra, que estaran acompanyats pel professor Álvaro Arrieta i l'exalumna Mariona Gómez com a mentors. Cada any, 36 e...

Llegir tot
24.02.2022

El PopUp 2022 del CETT-UB proposa quatre ofertes gastronòmiques del 15 al 18 de març

pop-up gastronomia cuina cett-ub

L’alumnat finalitzador del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT-UB presenta els seus projectes gastronòmics pop-up entre el 15 i el 18 de març. Són quatre nits pensades, dissenyades i executades pels mateixos estudiants amb la supervisió dels professors Mikel Díez, Gemma Daina, Alberto Antín i Álvaro Arrieta. Els projectes gastronòmics es duran a terme a les instal·lacions d...

Llegir tot
23.02.2022

El CETT-UB dinamitza la comunitat professional virtual ‘Technology and Digitalisation’ del projecte europeu Tourban

tourban projecte europeu comunitat professional turisme tecnologia digitalització cett

El CETT-UB s’encarregarà del desenvolupament i dinamització de la comunitat professional Technology and Digitalisation del projecte europeu Tourban per a un turisme més sostenible i digital . Tourban és una iniciativa finançada per la UE que dona suport a les pimes de turisme urbà perquè siguin més competitives i més sostenibles des del punt de vista ambiental, econòmic i social. Innovació...

Llegir tot
22.02.2022

Open Master Week: el teu talent transforma el futur del turisme i la gastronomia

open master week turisme hoteleria

El CETT-UB organitza l’ Open Master Week entre el 22 i el 24 de març. Amb el compromís de transformar el futur del turisme i la gastronomia amb la promoció del talent, l’Open Master Week aplega tres jornades en què professionals i acadèmics d’aquests sectors analitzaran en sessions obertes al públic els reptes que afronten aquests àmbits. Temes, participants i sessions de l’Open Master Wee...

Llegir tot
21.02.2022

El CETT Talent torna el 24 i el 25 de març per ser punt de trobada d’empreses, estudiants i alumni

cett talent career market place turisme hoteleria

La 20a edició del Career Marketplace CETT Talent tindrà lloc el 24 i el 25 de març a les instal·lacions del centre educatiu. La proposta s’ha consolidat com un punt de trobada entre la comunitat d’alumnes i antics alumnes formats al CETT i una àmplia representació del teixit empresarial dels sectors turístic, hoteler i gastronòmic. Networking d'alumnes, alumni i empreses al CETT Talent L’...

Llegir tot
16.02.2022

Barcelona i 'Uncharted': localitzacions de la pel·lícula de Tom Holland

uncharted barcelona rodatge localitzacions escenari tom holland

Una escena d''Uncharted' a l'interior de Santa Maria del Pi Uncharted , film basat en la saga de videojocs del mateix nom, s’ha estrenat a les sales de cinema amb Barcelona com a escenari destacat. Amb un pressupost de 120 milions de dòlars, el llargmetratge gira al voltant de la recerca d’un tresor únic per la seva vàlua, de l’època dels exploradors i navegants Magallanes i Elcano, en una v...

Llegir tot
14.02.2022

Presència del CETT-UB al Congrés Internacional Científic Professional de Turisme Cultural a Còrdova

congrés còrdova turisme cultural covid-19

Nou professors i investigadors del CETT-UB participaran en el VIII Congrés Internacional Científic Professional de Turisme Cultural (CTIC), cita que té lloc del 17 al 19 de febrer a Còrdova. El congrés es durà a terme de forma híbrida i tindrà com a temàtica principal Els nous reptes i oportunitats per al sector turístic després de la pandèmia . Turisme cultural després de la COVID-19 El ...

Llegir tot
10.02.2022

Jordi Tarré (restaurant Prodigi): “El CETT em va ensenyar a cuinar i em va transmetre valors com l’esforç i les ganes d’aprendre”

cuina curs gastronomia formació

Jordi Tarré és cuiner, té vint-i-sis anys i és de Barcelona. Recentment, ha obert el restaurant Prodigi a la capital. Abans, va estudiar al CETT el Cicle Mitjà Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració i el Cicle Tècnic Superior en Direcció de Cuina . Li agrada viatjar, conèixer noves cultures i altres maneres d’entendre la gastronomia, anar al cinema amb la seva parella i, quan teni...

Llegir tot
08.02.2022

Sílvia Culell: “Si vols ser sommelier, comença amb la formació; gaudiràs mentre aprens”

sommelier enologia viticultura formació cursos

Sílvia Culell Sílvia Culell té quaranta-cinc anys i és de Berga. Des de fa uns anys, combina el periodisme i la sommelieria dedicant-se a escriure articles de vins i begudes i també compartint el vi amb les persones que els agrada sigui a través de tastos sigui en els establiments que dirigeix a la plaça de la Patum: el restaurant La Barana i la pizzeria Vidalba. A més d’haver-hi estudiat ...

Llegir tot
07.02.2022

Paula López, estudiant: “ADE és poc concreta; Turisme t’ensenya a gestionar una empresa i t’especialitza en el sector”

alumnes cett turisme grau cett universitat

Paula López Paula López va néixer a Barcelona fa 21 anys. Actualment, cursa 3r del Grau de Turisme en l’ especialitat de Direcció Hotelera del CETT-UB. En aquest moment, resideix en un petit poble de La Rioja. Perfil empresarial del Grau de Turisme Estudies Turisme després d’haver demanat un trasllat d’expedient procedent d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE). Per què vas fer aqu...

Llegir tot