La XVI Trobada Gastronòmica, el 2 i 3 de maig al CETT amb Carme Ruscalleda i Jordi Cruz
La XVI Trobada Gastronòmica tindrà lloc el 2 i el 3 de maig al CETT. La cita és un espai d'enllaç entre l'alumnat que es prepara per formar part del sector gastronòmic i els professionals de la cuina, el servei de restaurant i la recerca gastronòmica. Aquesta edició posa l’enfocament en el desenvolupament sostenible tant des de la dimensió mediambiental com des de la sociocultural i l’econòmica. Entre els participants, hi ha els xefs Carme Ruscalleda i Jordi Cruz. La trobada està organitzada pel CETT i té el suport de la Diputació de Barcelona.
Coneixement holístic de la gastronomia
La Trobada Gastronòmica pretén obrir el debat i reforçar el coneixement holístic de la gastronomia, on el foment de la innovació i l’humanisme seran els eixos vertebradors. També es marca l’objectiu d’aprofundir en les relacions entre el sector primari, el territori, i activitats econòmiques com el turisme i la restauració com a eines per reforçar les interrelacions entre l’ecosistema gastronòmic. A més, vol donar a conèixer projectes i bones pràctiques de desenvolupament sostenible de la gastronomia i la innovació.
Ponències destacades de la Trobada Gastronòmica
- "Humanisme i innovació en gastronomia", amb Carme Ruscalleda, xef i divulgadora gastronòmica
- "Innovació en el producte i el seu rendiment. La cuina com a prescriptora", amb Alex Pirla, head of culinary d’Heura Foods
- "Dinamització del patrimoni culinari, el territori, la restauració i el turisme", amb Jordi Cruz, xef del restaurant Abac
- "La innovació en la transformació digital del sector de la gastronomia", Rafael González, soci director de Vivential Value.
Inscripcions a la Trobada Gastronòmica
Per assistir a la Trobada Gastronòmica, cal inscriure-s’hi prèviament. Ho pots fer al següent enllaç.