Notícies
Resultats
El futur de Montjuïc, protagonista de l’Esmorzar de Turisme del CETT i Foment
El segon Esmorzar de Turisme tindrà com a protagonista la muntanya de Montjuïc i els reptes principals per situar-la com un pol d'atracció per al turisme, les arts i l'esport. La trobada se celebrará el 4 de novembre, de 9 a 10.30 h, a la seu de Foment. Posicionament de Barcelona Les entitats representades a l’esmorzar seran l’Ajuntament de Barcelona, el MNAC, la Fundació Joan Miró i el C...
Llegir tot“El metavers no tracta de substituir el turisme, sinó de fer-lo més ric, més significatiu, immersiu i sensorial”
La Dra. Marianna Sigala és professora a la Universitat del Pireu, Grècia. Els seus interessos inclouen serveis i gestió d'experiències, Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en turisme i hostaleria, així com l’enoturisme. Amb múltiples publicacions i multipremiada, té un llarg historial en lideratge i participació en projectes de recerca internacionals. El 2016, va ser guardonada ...
Llegir totInauguració del curs acadèmic en el 25è aniversari de l’adscripció del CETT a la UB
L'Acte d’Inauguració del 53è curs acadèmic del CETT tindrà lloc el 20 d’octubre, a les 18.00 h al Gran Saló Catalunya de l'Hotel Alimara Barcelona. Enguany es commemora el 25è aniversari de l’adscripció del CETT a la Universitat de Barcelona (UB). Lliçó inaugural amb el Dr. Joan Tugores El Dr. Joan Tugores, catedràtic d’Economia i exrector de la Universitat de Barcelona, pronunciarà la ll...
Llegir tot“Imagino i espero un turisme més segur, inclusiu i respectuós amb el medi ambient”
Judith Rivas va néixer a Barcelona, però es considera sitgetana de naixement. Va estudiar el Cicle Superior d’Allotjaments Turístic . Després va fer el Grau en Turisme amb menció en direcció hotelera i, finalment, el Màster en Desenvolupament i Llançament de Projectes Turístics . Les seves aficions són el pàdel, llegir i Netflix + manta. Estudiar Turisme a Barcelona Per què vas voler treb...
Llegir totL’Aula Restaurant CETT estrena web i menú en el nou curs
L’ Aula Restaurant CETT ha començat el curs amb l’estrena de web per difondre la tasca d’aquest restaurant gastronòmic on l’alumnat de cicles formatius de cuina i restauració del CETT ofereix el millor servei en un entorn plenament professional. La web posa èmfasi en la fusió de l’alta cuina amb l’energia, l’esperit i les ganes d’innovar dels futurs professionals del sector gastronòmic que té l...
Llegir tot“El CETT Smart Tourism Congress Barcelona és l’espai de referència sobre el fenomen smart per a professionals, acadèmics i estudiosos”
Daniel Imbert-Bouchard Ribera és el director de la 4a edició del CETT Smart Tourism Congress Barcelona . El congrés analitza el fenomen smart tourism en profunditat i hi articula les sinergies capaces de dibuixar el futur del turisme intel·ligent des de totes les perspectives possibles. La trobada tindrà lloc el 9 i 10 de novembre a l’Hotel Alimara BCN. És el quart CETT Smart Tourism Congres...
Llegir totEl Youth4EmblematicMountains celebra una jornada 'multiplier event' al CETT
La jornada multiplier event del projecte europeu Youth4EmblematicMountains sobre educació i patrimoni tindrà lloc el dimecres 21 de setembre a les instal·lacions del CETT. En aquesta jornada, s'hi explicarà el projecte Youth4EmblematicMountains i es presentarà el material educatiu sobre patrimoni natural i cultural que han dissenyat els col·laboradors internacionals que hi han participat. ...
Llegir totTrobada d’universitats internacionals sòcies del CETT en el 2n Partners Day
Una trentena de representants d’universitats internacionals sòcies del CETT s’han reunit aquest dilluns a les instal·lacions del centre universitari en el 2n Partners Day. La jornada ha analitzat la situació i les perspectives de futur de l’educació internacional. Keynotes sobre innovació educativa Socis internacionals de Mèxic, Austràlia, el Vietnam, els Països Baixos i Finlàndia, entre ...
Llegir totLa Dra. Maria Abellanet i Meya, CEO del CETT i ara també presidenta del grup
La Dra. Maria Abellanet i Meya , CEO del CETT, és ara també la nova presidenta del CETT, centre internacional de formació, investigació i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia. El nomenament és una decisió unànime dels òrgans de govern del CETT. Elisabet Ferrer , fins ara gerent, passa a ser la nova directora general. Paraules d'Alsius i Abellanet Abellanet pren...
Llegir totSergi de Meià: “La cuina de 1714 era de supervivència: estàvem en guerra i es menjava el que es podia”
El cuiner Sergi de Meià va néixer a Esplugues de Llobregat fa 45 anys. Amb una llarga trajectòria, Sergi de Meià està especialitzat en cuina catalana de proximitat. Acumula diversos premis i és president de la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica. Actualment, està duent a terme el projecte de la Fundació Coma de Meià. També ha escrit diversos llibres. Entre ells, va co...
Llegir tot