Notícies
Resultats
Acord entre el CETT i la Fundación Restaurantes Sostenibles per impulsar la sostenibilitat
El CETT i la Fundación Restaurantes Sostenibles han signat un acord de col·laboració per impulsar la sostenibilitat en l’àmbit de la gastronomia i la restauració amb projectes i activitats que impliquin l’alumnat i els docents del centre i els professionals del sector. Arran d’aquesta col·laboració, el CETT i Restaurantes Sostenibles generaran plegats espais de debat i coneix...
Llegir totEl xef del futur, un xef 360 graus
En l’actualitat, els estudis de cuina i gastronomia capaciten la professió de xef per afrontar els reptes de present i de futur immediat del sector. Fins i tot, permeten avançar-nos, ser agosarats i preveure com haurà de ser el xef del futur. / Un article de Vinyet Capdet , professora i coordinadora d'estudis del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques . Sens dubte, la pandèmia ha marca...
Llegir totUn taller sobre peixos poc coneguts, proposta del CETT-UB i GranBlau en la Setmana de l’Alimentació Sostenible
El CETT-UB i GranBlau han organitzat aquest dimarts a les instal·lacions del centre universitari un acte per difondre peixos poc coneguts. La proposta, que forma part de la Setmana de l’Alimentació Sostenible , ha consistit en un taller de cuina i una demostració culinària d’aprofitament de les parts menys nobles amb el professor del CETT-UB Mikel Díez. A la demostració, s’ha expl...
Llegir totEl CETT-UB i Espigoladors presenten #CookOnceEatTwice, una campanya contra el malbaratament alimentari
El CETT ha acollit aquest divendres la presentació oficial de la campanya d’abast internacional #CookOnceEatTwice, impulsada pel mateix centre universitari de Turisme, Hoteleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona (CETT-UB), la Fundació Espigoladors i l’organització d’origen danès 5 Media , mitjà de comunicació especialitzat a abordar temes de sostenibilitat i donar veu a proj...
Llegir totEl CETT presenta un arròs melós de coliflor en la proposta de tardor del Menú de les Estacions
El CETT ha presentat aquest dimecres la recepta d’un arròs melós de coliflor , una de les propostes que recull la iniciativa del Menú de les Estacions per a la tardor . Aquest menú és un dels projectes impulsats en el marc de la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible que ostenta Barcelona perquè la restauració sigui una de les aliades per promoure una alimentació sana i sostenible que pe...
Llegir totParticipació del CETT en la Setmana de l’Alimentació Sostenible i en el Gastronòmic Fòrum Barcelona
El CETT s’implica en la Setmana de l’Alimentació Sostenibl e i en el Gastronòmic Fòrum Barcelona amb diversos actes els propers dies. Presentacions, taules rodones, àpats, demostracions, tallers i suport tècnic són algunes de les contribucions del CETT en aquests esdeveniments per difondre els valors de l’alimentació sostenible. (Fotografia: @doscucharas) Dimecres, 6 d’octubre - Presen...
Llegir totEl CETT-UB comença el curs amb plena presencialitat als graus universitaris i cicles formatius
L’alumnat de graus universitaris i de cicles formatius comença aquest dilluns el curs acadèmic al CETT-UB, centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia amb més de 50 anys de trajectòria, amb plena presencialitat gràcies a l’evolució positiva de la pandèmia i dels índexs de vacunació. El retorn a les aules comptarà, com cada curs, amb un equip de professionals especialit...
Llegir totAprèn a fer galetes linzer, una de les receptes del Diploma en Pastisseria Gastronòmica del CETT-UB
Et proposem que facis unes galetes elaborades amb massa linzer . Aquesta massa originàriament s’utilitzava a Àustria i Hongria per fer un pastisset enreixat farcit de melmelada de grosella, pruna vermella, gerds o albercoc. Actualment, la trobem a molts llocs d’Europa tant en format pastisset com galeta. És una de les moltes receptes que pots aprendre a fer al Diploma en Pastisseria Gastronòmic...
Llegir totEl CETT revoluciona el sector de la rebosteria amb el nou Diploma de Pastisseria
El Diploma de Pastisseria Gastronòmica del CETT-UB et permetrà millorar les teves habilitats creatives amb una visió innovadora i científica que t’ajudarà a dissenyar noves receptes de postres i cuina dolça. Gràcies a un pla d’estudis actualitzat , coneixeràs les principals tècniques avançades de pastisseria i podràs dur a terme tasques de responsabilitat en una partida de pastisseria d’obrador...
Llegir totEl Menú d’Estiu de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació arriba als restaurants amb la col·laboració del CETT
Aquest dijous s’ha presentat el Menú d’Estiu del projecte del Menú de les Estacions , una de les accions de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible , per promocionar el sector de la restauració de la ciutat i l’alimentació sana entre la ciutadania. La presentació ha tingut lloc a la Fira BioCultura amb Xavier Pellicer, un dels xefs més reconeguts en gastronomia saludable, i l’alca...
Llegir tot