Notícies
Resultats
El CETT-UB comença el curs amb plena presencialitat als graus universitaris i cicles formatius
L’alumnat de graus universitaris i de cicles formatius comença aquest dilluns el curs acadèmic al CETT-UB, centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia amb més de 50 anys de trajectòria, amb plena presencialitat gràcies a l’evolució positiva de la pandèmia i dels índexs de vacunació. El retorn a les aules comptarà, com cada curs, amb un equip de professionals especialit...
Llegir totAprèn a fer galetes linzer, una de les receptes del Diploma en Pastisseria Gastronòmica del CETT-UB
Et proposem que facis unes galetes elaborades amb massa linzer . Aquesta massa originàriament s’utilitzava a Àustria i Hongria per fer un pastisset enreixat farcit de melmelada de grosella, pruna vermella, gerds o albercoc. Actualment, la trobem a molts llocs d’Europa tant en format pastisset com galeta. És una de les moltes receptes que pots aprendre a fer al Diploma en Pastisseria Gastronòmic...
Llegir totEl CETT revoluciona el sector de la rebosteria amb el nou Diploma de Pastisseria
El Diploma de Pastisseria Gastronòmica del CETT-UB et permetrà millorar les teves habilitats creatives amb una visió innovadora i científica que t’ajudarà a dissenyar noves receptes de postres i cuina dolça. Gràcies a un pla d’estudis actualitzat , coneixeràs les principals tècniques avançades de pastisseria i podràs dur a terme tasques de responsabilitat en una partida de pastisseria d’obrador...
Llegir totEl Menú d’Estiu de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació arriba als restaurants amb la col·laboració del CETT
Aquest dijous s’ha presentat el Menú d’Estiu del projecte del Menú de les Estacions , una de les accions de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible , per promocionar el sector de la restauració de la ciutat i l’alimentació sana entre la ciutadania. La presentació ha tingut lloc a la Fira BioCultura amb Xavier Pellicer, un dels xefs més reconeguts en gastronomia saludable, i l’alca...
Llegir totL’estudiant del CETT Nàdia Tena guanya el concurs 'Me entusiasma la Trenza'
Nàdia Tena, estudiant de Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques , ha guanyat el concurs Me entusiasma la Trenza , organitzat per la pastisseria Tolosana , creadors del desenvolupament original de la Trenza de Almudévar . Tena s’ha imposat amb Trenza salted caramel aquest dilluns a la final disputada a Barcelona. L’objectiu del concurs és premiar la imaginació, la capacitat tècnica i la...
Llegir totCoca-Cola i el CETT s’alien amb altres actors privats per impulsar el talent jove amb dificultats per accedir al mercat laboral amb la Gastroescuela de GIRA Jóvenes
En aquesta primera edició a Barcelona han participat 12 joves que han rebut formació en hostaleria impartida pel CETT El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha participat en l’acte institucional de presentació El CETT, centre universitari de referència de Turisme, Hostaleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, Guitart Hotels , la Fundació...
Llegir tot9 de cada 10 graduats en Turisme al CETT el 2020 tenen feina
El 89,1% de l'alumnat graduat en Turisme al CETT el 2020 té feina. Són xifres que es recullen a l’ EUC Dades , el portal de dades del sistema universitari català, a partir d’uns estudis d’inserció laboral i de satisfacció coordinats per AQU Catalunya, l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya. Malgrat que es tracta d’una generació afectada per la pandèmia, un 87% de l...
Llegir tot250 Persones assisteixen a la Jornada de Portes Obertes del CETT
El CETT va celebrar dissabte passat la Jornada de Portes Obertes per donar a conèixer els cicles i els graus de turisme, hoteleria i gastronomia del centre. Unes 250 persones, entre potencials estudiants i acompanyants, van conèixer els cicles i els graus del CETT gràcies a presentacions i tallers amb professorat i alumnat per mostrar l’experiència d’estudiar en aquest centre. A més dels con...
Llegir totEls experts coincideixen que la transformació de la gastronomia cap a la sostenibilitat és inajornable
El CETT-UB presenta el Màster Oficial en Gastronomia Sostenible, la nova formació que prepara els professionals per integrar la sostenibilitat al sector de la gastronomia L’adaptació a la sostenibilitat és un dels grans reptes de la gastronomia en els pròxims anys. Aquesta ha estat la qüestió que ha centrat la XV Trobada Gastronòmica , impulsada pel CETT-UB, centre universitari de referència...
Llegir totTercera sessió de la Trobada Gastronòmica amb la presentació del Màster Oficial en Gastronomia Sostenible
La XV Trobada Gastronòmica ofereix el dimarts, 18 de maig, de 17.00 a 18.00 h, la taula rodona ‘Futur Sostenible’, moderada per Nan Ferreres, Directora de l'Escola Tècnica Professional del CETT. A la trobada, Fina Puigdevall, xef del Restaurant Les Cols 2 * Michelin; Gaby Susana, des de la Plataforma Aprofitem els Aliments ; Raquel Díaz, de la Fundació Espigoladors , i Montserrat Saperas, Di...
Llegir tot