L’estudiant del CETT Nàdia Tena guanya el concurs 'Me entusiasma la Trenza'
Nàdia Tena, estudiant de Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, ha guanyat el concurs Me entusiasma la Trenza, organitzat per la pastisseria Tolosana, creadors del desenvolupament original de la Trenza de Almudévar.
Tena s’ha imposat amb Trenza salted caramel aquest dilluns a la final disputada a Barcelona. L’objectiu del concurs és premiar la imaginació, la capacitat tècnica i la innovació de la Trenza de Almudévar.
El premi consisteix en 1.000 euros en metàl·lic i una plaça per a un curs a Valrhona. La recepta guanyadora es comercialitzarà a les botigues de la pastisseria Tolosana, aquest novembre, amb el nom de la guanyadora.
També ha participat al concurs l'alumna de Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques Carla Alemany, amb Trenza de pistacho y frambuesa, per la qual ha rebut la felicitació del jurat.