Fotografia de: L’estudiant del CETT Nàdia Tena guanya el concurs 'Me entusiasma la Trenza' | CETT
Universitat de Barcelona

L’estudiant del CETT Nàdia Tena guanya el concurs 'Me entusiasma la Trenza'

29.06.2021
 
L’estudiant del CETT Nàdia Tena guanya el concurs 'Me entusiasma la Trenza'

Nàdia Tena, estudiant de Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, ha guanyat el concurs Me entusiasma la Trenza, organitzat per la pastisseria Tolosana, creadors del desenvolupament original de la Trenza de Almudévar.

Tena s’ha imposat amb Trenza salted caramel aquest dilluns a la final disputada a Barcelona. L’objectiu del concurs és premiar la imaginació, la capacitat tècnica i la innovació de la Trenza de Almudévar.

El premi consisteix en 1.000 euros en metàl·lic i una plaça per a un curs a Valrhona. La recepta guanyadora es comercialitzarà a les botigues de la pastisseria Tolosana, aquest novembre, amb el nom de la guanyadora.

També ha participat al concurs l'alumna de Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques Carla Alemany, amb Trenza de pistacho y frambuesa, per la qual ha rebut la felicitació del jurat.

Categories
concurs grau en ciències culinàries i gastronòmiques