Fotografia de: Tercera sessió de la Trobada Gastronòmica amb la presentació del Màster Oficial en Gastronomia Sostenible | CETT
Universitat de Barcelona

Tercera sessió de la Trobada Gastronòmica amb la presentació del Màster Oficial en Gastronomia Sostenible

18.05.2021
 

La XV Trobada Gastronòmica ofereix el dimarts, 18 de maig, de 17.00 a 18.00 h, la taula rodona ‘Futur Sostenible’, moderada per Nan Ferreres, Directora de l'Escola Tècnica Professional del CETT.

A la trobada, Fina Puigdevall, xef del Restaurant Les Cols 2* Michelin; Gaby Susana, des de la Plataforma Aprofitem els Aliments; Raquel Díaz, de la Fundació Espigoladors, i Montserrat Saperas, Directora del Màster Oficial en Gastronomia Sostenible CETT-UB, compartiran visions i experiències al voltant de la gastronomia sostenible.

En aquesta sessió, el CETT-UB presentarà el nou Màster Oficial en Gastronomia Sostenible.

trobada gastronomica
Categories
CETT Gastronomia Sostenible