- Posar els braons sencers a una bossa de forn, amb orenga fresc, una mica d'all, sal i l'all trencat. Cuinar 15 hores a 70º.
- Una vegada estiguin cuits, treure de les bosses en calent, refredar el suc de la cocció per fer la parmentier de moniato.
Parmantier de moniato
1
kg
Moniato vermell
2
mg
Pimienta negra molida
2
mg
Sal
- Coure al forn el moniato amb pell i amb paper d'alumini, a 180º fins que estigui tendre. Fer una parmantier amb el braç triturador i el suc de les bosses de cuinar el braó un cop el moniato estigui cuit. Rectificar de sal i pebre.
- Per la presentació del plat, posar la parmentier a la base d'aquest. Els braons a sobre posarr una mica de julivert o cibulet.
Presentación
- Al·lèrgens: Glúten- Api i derivats
This website uses cookies.
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy uses its own and third-party cookies for technical, marketing and analytical purposes. If you would like further information please access our Cookie Policy.