-Anacarar l'arròs amb el sofregit.
-Mullar amb el brou molt calent. Rectificar de sal.
-Coure a foc fort 8 minuts. Rectificar. Baixar el foc al mínim durant 6 minuts.
-Afegir el safrà i les verdures sense moure l'arròs.
-Acabar amb les herbes picades.
-L'arròs sobretot que sigui sec.
Para las verduras
100
g
Calabacín
500
g
Alcachofa
100
g
Espárragos
100
g
Pastanaga
8
g
Sal
-Netejar les verdures i tallar en forma de dau (0,5x0,5cm).
-Escaldar en aigua amb sal i reservar.
Para el fondo de cerdo
200
g
Cebolla
500
g
Costilla de cerdo
500
g
Gallina
2
u
Nyora
150
g
Pastanaga
4
u
Pies de cerdo
25
g
Sal
200
g
Tomàquet canari
-Netejar molt bé totes les peces.
-Coure els peus durant 10 minuts amb aigua. Colar i reservar.
-Posar en una cassola tots els ingredients i coure lentament 4 hores.
-Colar, rectificar i reservar.
-Dessossar els peus de porc, la gallina i la costella.
Para el sofrito
10
g
Ajo
300
g
Cebolla
400
g
Magra de cerdo
1
cl
Oli d'oliva
6
g
Pimienta negra molida
1
g
Pimentón dulce
15
g
Sal
200
g
Tomàquet canari
-Picar la ceba a brunoise.
-En una cassola sofregir la ceba i els alls sencers.
-Posar el tomàquet, els daus de magra de porc (1x1cm) i deixar que la carn agafi color.
-Posar la carn del fondo dessossada, deixar torrar i afegir el pebre vermell.
-Deixar coure i rectificar de sal.
Comentarios
Acompañamos este arroz con un vino tinto joven.
This website uses cookies.
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy uses its own and third-party cookies for technical, marketing and analytical purposes. If you would like further information please access our Cookie Policy.