Notícies
Resultats
Converteix-te en InfluenCETT! Ets el/la creadora de contingut que estem buscant?
Els INFLUENCETT són un grup d’estudiants seleccionats que s'encarregaran de la creació de continguts exclusius per a les xarxes socials del CETT-UB. A través dels continguts comparteixen com és l’experiència autèntica d’estudiar al CETT per tal de crear interacció amb la comunitat, informar el futur alumnat i fer marca. Vols entrevistar als teus companys i companyes? Fer vídeos on mostres ...
Llegir tot"Sense educació no hi ha desenvolupament sostenible"
Aquest 2023, amb motiu del Dia Mundial del Turisme, l'Organització Mundial del Turisme (OMT) posa el focus en el turisme i les inversions verdes. Aprofitem per parlar dels objectius d’aquest any amb la Dra. Elena Ridolfi, especialitzada en Turisme Responsable i Sostenible La Dra. Elena Ridolfi, coordina l'especialitat de Turisme Responsable i Sostenible del Màster en Direcció d'Empreses Turí...
Llegir totVine al dinar-denúncia Gastrorecup 2023. Un àpat que vol conscienciar sobre l’aprofitament alimentari!
El CETT-UB col·laborarà en la 8ª edició del Gastrorecup , un dinar preparat amb productes destinats a l’abocador que neix amb l'objectiu de denunciar el malbaratament alimentari. Així, el proper dia 2 d’octubre, l’Aula Restaurant serà el primer restaurant d’un centre formatiu en oferir un àpat Gastrorecup. Un àpat preparat amb productes destinats a l'abocador. El CETT-UB col·laborarà en l...
Llegir totVols fer una estada d'estudis o de pràctiques a l'estranger? Torna el Go Abroad!
Go Abroad , la jornada sobre mobilitat acadèmica i professional internacional per a alumnes i alumni del CETT , tindrà lloc el divendres 20 d'octubre a les instal·lacions de l’escola universitària. Un any més, entre les 9.00 i les 14.00 h, s’explicaran les diverses opcions de mobilitat a les quals es poden acollir l’alumnat i els alumni. Estudiar a l'estranger Al Go Abroad es realitzaran ...
Llegir totComença un nou curs acadèmic ple de novetats al CETT-UB
L'alumnat de graus universitaris i de cicles formatius ja han iniciat el curs acadèmic al CETT-UB, centre universitari i de referència de turisme, hoteleria i gastronomia. Un any més, el retorn a les aules compta amb un equip de professorat especialitzat que ofereix a l'alumnat del centre un model de creació i transmissió de coneixement basat exclusivament en el rigor, la innovació i l'exper...
Llegir totEl millor audiovisual turístic, al 2n Terres CHECK-IN International Hospitality Film Festival
El Terres CHECK-IN International Hospitality Film Festival , iniciativa impulsada per la Fundació Jordi Comas Matamala, CETT Fundació, la Fundació Climent Guitart i Terres Landscape and Travel Communication, , ha celebrat el dia central, el 13 de setembre, d’aquesta edició a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort i al Teatre Municipal de Lloret de Mar. Aquesta edició també ha comptat amb e...
Llegir totTres llibres i una pel·lícula per comprendre l'Onze de Setembre
Explorar l'Onze de Setembre des del punt de vista històric és una tasca fonamental per comprendre les seves arrels, significat i impacte en la història de Catalunya. Amb els llibres i el film suggerits, els lectors tindran una base sòlida per aprofundir en aquest tema apassionant. Des dels antecedents i les conseqüències fins a les perspectives més actuals, aquests llibres i el llargmetratge of...
Llegir totJa es coneixen els guanyadors dels premis a millors treballs finals de graus i cicle de la CETT Fundació
Nora Prado, guanyadora Premi CETT Fundació per a cicles formatius La CETT Fundació ha organitzat una nova edició dels premis per reconèixer els millors treballs finals sobre turisme, hoteleria i gastronomia de graus i cicles . Després de les defenses davant dels jurats, ja es coneixen els guanyadors de cada categoria. Premis CETT Fundació per a graus universitaris Grau de Ciències Cu...
Llegir tot“Em faltava coneixement en sostenibilitat, un tema crucial per gestionar adequadament la gastronomia”
Laura Ovalle té 25 anys i és de la República Dominicana. Es va graduar en Administració Hotelera amb especialització en Aliments i Begudes. Ha treballat en hotels i restaurants, a més de tenir la seva pròpia empresa de càtering. Va decidir estudiar el màster en Gastronomia Sostenible del CETT-UB per complementar els seus coneixements i seguir la seva passió per la gastronomia de manera sostenib...
Llegir tot“Conèixer la quantitat de projectes i avenços que es produeixen en gastronomia sostenible ha estat molt enriquidor”
Lluís Domínguez té 40 anys i és de Barcelona. Després d'abandonar la carrera d'Enginyeria Tècnica Naval a la UPC, s'ha dedicat professionalment a la cuina i especialment a la pastisseria. Va viure a Colòmbia durant 10 anys, on va tenir negocis de restauració i pastisseria. Va retornar a Barcelona l'any 2022 i es va plantejar reprendre els estudis per aportar valor a la seva carrera. Per això va...
Llegir tot