Fotografia de: Aprendre a cuinar en 9 mesos a Barcelona | CETT
Universitat de Barcelona

L’alumnat del Diploma Xef Professional ofereix un pop up per cinc països a l’Aula Restaurant

15.05.2023
 
L’alumnat del Diploma Xef Professional ofereix un pop up per cinc països a l’Aula Restaurant

L’alumnat del Diploma Xef Professional del CETT oferirà una proposta gastronòmica en format pop up el 2 de juny, a les 20.30, a l’Aula Restaurant. Sota el nom de Food Air Experience, els 10 joves xefs del diploma oferiran un recorregut per cinc països amb una intepretació dels seus plats.


Aprendre a cuinar en nou mesos

En aquest pop up, els estudiants posen a prova tots els coneixements que han après en el Diploma Xef Professional. Es tracta d’una formació que permet a l’alumnat dominar en només nou mesos des de les tècniques de cuina bàsiques a les darreres innovacions en cuina d’avantguarda.

Els 10 joves xefs que s’encarregaran del Food Air Experience són:

  • Andrés Acosta
  • Santiago G. Sánchez de Ovando
  • Héctor Mahecha
  • Alexis Osca
  • Juan Camilo Ramírez
  • Romén Rodríguez
  • Dalia Zavaleta
  • Francisco Marrou
  • César Montero

La seva proposta ha estat supervisada pel professor Alberto Martínez.

El cost del menú és de 42 euros. Les reserves per gaudir del menú es poden fer a https://forms.gle/KYzu7yR58qS91cUY7

Donació a una ONG

Els beneficis que s’obtinguin en aquesta experiència es destinaran a l’ONG Assís Centre d’Acollida.