Notícies
Resultats
CETT TALENT: El 90% dels alumnes del CETT-UB es troba laboralment en actiu
CETT TALENT El 90% dels alumnes del CETT-UB es troba laboralment en actiu · El alumnes del Campus CETT troben feina abans dels tres mesos de finalitzar els estudis. · Els estudis universitaris en turisme són la quart...
Llegir totInscripcions obertes pel Restaurant Pop Up del CETT!
Els alumnes del Grau Interuniversitari (UB-UPC) de Ciències Culinàries i Gastronòmiques us conviden a formar part d’un projecte molt especial en el que estan treballant des de fa mesos, el Restaurant Pop Up del CETT . El project...
Llegir totJornada Sensorial sobre l’AOVE a la Restauració. Descobrint les qualitats sensorials
Avui dimarts 5 de febrer, s'ha celebrat la Jornada Sensorial 'L’AOVE a la Restauració. Descobrint les qualitats sensorials' al Campus CETT-UB. L'acte, organitzat per la Confraria de la Mare de Déu de l'Olivera i el CETT-UB, ha comptat a...
Llegir totVota els alumnes del CETT al concurs 'Promesas de la Alta Cocina'
Aquest curs 2018-2019, Le Cordon Bleu Madrid celebra la VII edició del Concurs 'Promesas de la Alta Cocina' , on tres alumnes del CETT han arribat a la fase final. Ajuda'ls a guanyar el concurs votant les seves receptes en el següent enlla...
Llegir totNo et perdis el congrés HIP 2019!
L'edició 2019 del HIP - Horeca Professional Expo , que tindrà lloc del 18 al 20 febrer de 2019 a Madrid - IFEMA, torna un any més perquè descobreixis tota la innovació en una zona expositiva amb més de 400 marques exposito...
Llegir totEl Dr. Eugeni Osácar inicia una col·laboració a ‘La Ciutat’ d’Onda Cero Catalunya
Aquest dilluns 28 de gener el Dr. Eugeni Osácar va intervenir per primer cop com a col·laborador del programa ‘La Ciutat’ d’Onda Cero Catalunya , dirigit per la Mònica Günther . La seva participació serà ...
Llegir totL'alumne del CETT-UB Jordi Comas guanya el concurs #EscogeATuPinche a Madrid Fusión!
Ahir 29 de gener a la tarda, dins del marc de Madrid Fusión 2019 , Jordi Comas va proclamar-se guanyador del primer premi al conegut concurs ' Escoge a tu pinche ' de Makro. En Jordi, alumne del CETT de quart curs del Grau Interuniversitari (UB-UP...
Llegir totArriba el CETT Talent, el punt de trobada de talent entre alumnes i empreses!
Comença el compte enrere per a una nova edició de CETT TALENT . Aquest 2019, la tradicionalment coneguda com ‘La Trobada’ ha renovat la seva imatge. El proper dilluns 11 de febrer de 2019 , de 9:00h a 18:00h, a l'Hotel Alimara de ...
Llegir totEl CETT i l’ITR impulsen la formació en turisme responsable i sostenible
El CETT i l’Institut de Turisme Responsable (ITR) signen un acord per impulsar el turisme responsable i el desenvolupament sostenible a través de la formació. - El CETT, membre afiliat de l’OMT (Organización Mundial del ...
Llegir totEl CETT-UB i EscapadaRural.com presenten a FITUR els resultats de l'Observatori de Turisme Rural
Tres de cada deu allotjaments de turisme rural tenen problemes de connectivitat i només el 16% dels propietaris ofereix la possibilitat de fer la reserva únicament a través d'Internet. Aquestes són dades de l’ últim infor...
Llegir tot