Fotografia de: L'alumne del CETT-UB Jordi Comas guanya el concurs #EscogeATuPinche a Madrid Fusión! | CETT
Universitat de Barcelona

L'alumne del CETT-UB Jordi Comas guanya el concurs #EscogeATuPinche a Madrid Fusión!

30.01.2019
 
L'alumne del CETT-UB Jordi Comas guanya el concurs #EscogeATuPinche a Madrid Fusión!
Ahir 29 de gener a la tarda, dins del marc de Madrid Fusión 2019, Jordi Comas va proclamar-se guanyador del primer premi al conegut concurs 'Escoge a tu pinche' de Makro. En Jordi, alumne del CETT de quart curs del Grau Interuniversitari (UB-UPC) de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, va comptar amb l'ajuda del xef estrellat Juanjo Pérez per a elaborar el seu plat 'Guiso de botillo y berza con carabinero'. 

La final d'aquesta edició del concurs de Makro va estar conduïda per l'humorista Leo Harlem i va comptar amb quatre cuiners de luxe que van exercir d'ajudants dels quatre estudiants finalistes:  
  • Juanjo Pérez (*) Restaurant Cocinandos, Lleó
  • Yolanda León (*) Restaurant Cocinandos, Lleó
  • Lucía Freitas (*) Restaurant A Tafona, A Coruña
  • Fran Martinez (**) Restaurant Maralba, Albacete

Enhorabona al Jordi i a tots els xefs i finalistes que hi van participar pel seu increible treball. 

Fotografia de: L'alumne del CETT-UB Jordi Comas guanya el concurs #EscogeATuPinche a Madrid Fusión! | CETT
Categories
CETT CETT-UB Cuina Gastronomia Concurs Makro Escoge a tu pinche Madrid Fusión 2019 alumnat Jordi Comas Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques