L'alumne del CETT-UB Jordi Comas guanya el concurs #EscogeATuPinche a Madrid Fusión!
30.01.2019
Ahir 29 de gener a la tarda, dins del marc de Madrid Fusión 2019, Jordi Comas va proclamar-se guanyador del primer premi al conegut concurs 'Escoge a tu pinche' de Makro. En Jordi, alumne del CETT de quart curs del Grau Interuniversitari (UB-UPC) de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, va comptar amb l'ajuda del xef estrellat Juanjo Pérez per a elaborar el seu plat 'Guiso de botillo y berza con carabinero'.
La final d'aquesta edició del concurs de Makro va estar conduïda per l'humorista Leo Harlem i va comptar amb quatre cuiners de luxe que van exercir d'ajudants dels quatre estudiants finalistes:
- Juanjo Pérez (*) Restaurant Cocinandos, Lleó
- Yolanda León (*) Restaurant Cocinandos, Lleó
- Lucía Freitas (*) Restaurant A Tafona, A Coruña
- Fran Martinez (**) Restaurant Maralba, Albacete
Enhorabona al Jordi i a tots els xefs i finalistes que hi van participar pel seu increible treball.