Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

11.02.2020

El CETT Talent reuneix un centenar d’empreses i institucions amb els futurs professionals del sector turístic i gastronòmic

• Aquesta jornada anual és el punt de trobada entre els professionals del turisme, l’hoteleria i la gastronomia i l’alumnat i Alumni del CETT-UB • Els dies 11 i 12 de febrer, els estudiants podran gaudir de diverses inter...

Llegir tot
05.02.2020

A la recerca de la identitat turística catalana

CETT III Congrés de Turisme de Catalunya Turisme Gaspar Espuña Generalitat Maria Abellanet Meya

La construcció del sector turístic català i la recerca d’una identitat turística pròpia venen d’enrere. Així en deixa constància la recent publicació ‘100 anys de congressos de turisme de Catalu...

Llegir tot
30.01.2020

Debat sobre canvi climàtic i turisme

L’11 de febrer, de 18 a 20 h, se celebrarà a La Plaça una taula rodona que girarà al voltant de l’emergència climàtica i el turisme. Hi participaran la Dra. Rosa Maria Fraguell, professora titular en el Departament...

Llegir tot
23.01.2020

Open Master Class 2020

Open Master Class Meeting Design - 06/02/20 Ms & Mr Meet y COCOA El meeting design é s un procés estructurat, una metodologia de treball que té l'objectiu de dissenyar esdeveniments, reunions, workshops o sessions de formaci&...

Llegir tot
22.01.2020

Ciutat, indústria creativa i turisme: una nova mirada al paisatge cultural

Barcelona turisme cultura indústria creativa literatura Edimburg Grup de Recerca en Turisme Cultura i Territori TURCiT

Què és una ciutat literària? És una ciutat literària, per si mateixa, una destinació turística? Quin paper hi té, en tot això, la indústria creativa? Comencem per la darrera qüestió: les indústries culturals, basades en la creació i transmissió dels bens culturals, es consideren, avui dia, un subcamp de les indústri...

Llegir tot
10.01.2020

El CETT s'incorpora a la Xarxa de Solucions pel Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides

Nacions Unides Xarxa de Solucions pel Desenvolupament Sostenible SDSN ODS Turisme Agenda 2030 sostenibilitat CETT Objectius de Desenvolupament Sostenible

El Comitè Executiu de la Xarxa de Solucions pel Desenvolupament Sostenible (SDSN) de les Nacions Unides ha aprovat la incorporació del CETT com a membre de la xarxa per tal de treballar conjuntament pels Objectius de Desenvolupament Sostenibl...

Llegir tot
10.01.2020

El CETT, finalista dels Guardons de Turisme de Catalunya 2019

CETT sostenibilitat recerca història Turisme Generalitat Guardons de Turisme de Catalunya congressos

• El centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia ha quedat finalista en la categoria de “Millor projecte de coneixement i recerca referida al sector turístic” • En l’acte també es va presentar la pub...

Llegir tot
20.12.2019

La sostenibilitat i la gestió de les destinacions centren les més de 200 activitats de recerca del CETT-UB durant el curs 2018-2019

Recerca Memòria CETT TURCiT Turisme Cultura Territori GRATiR Allotjaments Turístics Restauració GRCiG Cuina Gastronomia

• L’objectiu d’aquests projectes és aportar valor al sector a través de la recerca aplicada i la generació de coneixement científic La sostenibilitat, la gestió de les destinacions, el turisme cinematogrà...

Llegir tot
19.12.2019

De Barcelona a Berlín, definint bones pràctiques per a la gestió del turisme urbà

Turisme CETT Turisme Cultura Territori Barcelona CETT-UB Innovació Gestió Turística Patrimoni Cultural Natural Màster TUCiR

La convivència entre turistes i residents, la seguretat o la gestió dels habitatges són alguns dels reptes als quals s’enfronten ciutats com Barcelona, Amsterdam o Berlín; poblacions en les quals s’ha produït un cre...

Llegir tot
19.12.2019

Sorprèn aquestes festes amb la recepta del CETT!

CETT recepta cuina gastronomia Nadal festes de Nadal

Arriben les festes de Nadal i al CETT et volem ajudar a sorprendre els teus convidats a taula, no et perdis la recepta que et proposa el nostre equip de cuina! Garrinet sense feina, pera amb remolatxa, i cruixent de pasta wonton amb cremós de f...

Llegir tot