Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

23.03.2020

Recepta per al confinament: pasta amb carbonara de carbassó

recepta cuina gastronomia alimentació COVID-19 confinament

• Ana Casanova, professora del CETT-UB, proposa una recepta, apta tant per als amants de la cuina com per als qui no la dominen tant, amb un ingredient bàsic com és la pasta. La nostra alimentació sens dubte s’ha vist alte...

Llegir tot
20.03.2020

5 claus per comprar eficientment i reaprofitar aliments

reaprofitament sotenibilitat confinament alimentació gastronomia cuina COVID-19 confinament

· Planificar els àpats amb antelació, evitar compres impulsives i reaprofitar ingredients, algunes de les indicacions dels experts del CETT, centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia. · Les activitats relacionades amb l'alimentació s'han hagut de reinventar i, a nivell particular, s'ha reduït la freqüència de les compres. Davant la situa...

Llegir tot
16.03.2020

Overtourism. Repercussions i afectacions socials en ciutats turístiques

Màster en Innovació de la Gestió Turística Turisme Destinacions Urbanes Overtourism

El turisme urbà és, sens dubte, una de les pràctiques turístiques més esteses al món i, de fet, s'espera que en els pròxims anys experimenti un creixement significatiu respecte a altres entorns. Les ciutats són, ...

Llegir tot
15.03.2020

Comunicat important sobre el Covid-19.

Com a societat estem vivint una situació d'absoluta excepcionalitat. El CETT, seguint el seu compromís amb el seu alumnat, els professionals i la societat, i amb la voluntat d'exercir una màxima transparència i aplicació del Co...

Llegir tot
12.03.2020

Comunicat sobre el Covid-19

Atenent les directrius rebudes pel Govern de la Generalitat de Catalunya avui, 12 de març de 2020, el CETT comunica l’aturada de l’activitat docent presencial a partir de demà divendres, 13 de març, i fins a nou avís. ...

Llegir tot
12.03.2020

Comunicat sobre el Covid-19 per a l'alumnat del CETT

Covid-19

Benvolguts i benvolgudes, Atenent a les directrius rebudes pel Govern de la Generalitat de Catalunya avui, 12 de març de 2020, el CETT comunica l’aturada de tota l’activitat docent presencial a partir de demà divendres, 13 de m...

Llegir tot
11.03.2020

Els experts del sector reclamen l’actuació de les administracions per evitar les clàusules abusives dels intermediaris

Observatori CETT GRATiR màrqueting allotjaments turístics recerca

• L’ús de les xarxes socials, la comunicació en temps real i les reserves a través dels llocs web han centrat el debat de l’Observatori CETT. • Els experts coincideixen en la necessitat de ser presents a les xarxes socials, però reconeixen també alguns inconvenients. • Durant l’acte s’ha presentat, a més, l’estudi ...

Llegir tot
10.03.2020

L’alumnat celebra el 50è aniversari del CETT en una Afterclass Party

50 anys CETT alumnat Afterclass Party

El CETT-UB va organitzar el divendres, 6 de març, a l’Hotel Alimara Barcelona, una festa dedicada especialment als estudiants per celebrar el 50è aniversari del centre. L’esdeveniment, que va reunir a 750 persones entre alumnat...

Llegir tot
06.03.2020

La igualtat de gènere en el turisme, l’hoteleria i la gastronomia: un llarg camí per recórrer

gènere igualtat turisme gastronomia hoteleria hostaleria CETT 8 de març 8M

- En els sectors de turisme (54 %), gastronomia (55 %) i hoteleria (53 % ) la presència de les dones és notòria però encara s’està lluny d’aconseguir una igualtat real en tots els nivells organitzatius. -...

Llegir tot
04.03.2020

Informació per a la comunitat sobre el Covid-19

Covid-19

Davant de la situació sorgida arran del virus Covid-19, el CETT segueix atentament les recomanacions i indicacions del Departament de Salut i de l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i informem que: - A hores d’ara, e...

Llegir tot