Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

07.05.2020

El CETT al món

Alumni Wanderlust

Fa uns mesos us vam informar que la Genoveva Gorchs emprenia un viatge al voltant del món per conèixer alumni i poder saber de primera mà com es troben, com han viscut la seva transformació professional i personal en un entorn inter...

Llegir tot
07.05.2020

El sector reflexiona sobre la reactivació del turisme

Maria Abellanet Turisme COVID-19

El turisme és un dels sectors que ha patit més els efectes de la COVID-19 i és per això que cal treballar per a la seva recuperació. Amb aquest objectiu, la Cambra de Comerç de Barcelona ha celebrat aquesta setmana, a trav...

Llegir tot
07.05.2020

La Junta Directiva de Membres Afiliats a l'OMT debat com recuperar la confiança del turista

OMT CETT Turisme COVID-19

El 24 d’abril, Maria Abellanet va participar a la reunió de la Junta Directiva de Membres Afiliats a l’OMT per avaluar l’impacte de la crisi , explicar les diferents iniciatives que s’estan portant a terme així com aportar les seves contribucions i propostes. L’OMT les tindrà en consideració a l’hora d’elaborar propostes concretes pe...

Llegir tot
04.05.2020

‘Green experience’, el còctel dels 50 anys del CETT

. Diploma Superior en Cocteleria i Mixologia 50 aniversari CETT

· La beguda, creada pel professor del CETT, Víctor Laiseca, simbolitza valors del centre com la innovació i la vocació internacional · El còctel s’ha estrenat, per primera vegada, en la celebració de la lliçó inaugural del curs 2019-2020 , protagonitzada per Ferran Adrià Innovació i internacionalització. Aquests són ...

Llegir tot
04.05.2020

‘Green experience’, el còctel innovador que integra tradicions culinàries d’arreu del món

. Diploma Superior en Cocteleria i Mixologia 50 aniversari CETT

· La beguda, creada pel professor del CETT, Víctor Laiseca, simbolitza valors del centre com la innovació i la vocació internacional · El còctel s’ha estrenat, per primera vegada, en la celebració de la lliçó inaugural del curs 2019-2020 , protagonitzada per Ferran Adrià Innovació i internacionalització. Aquests són ...

Llegir tot
30.04.2020

CETT Fundació incrementa els ajuts a la formació davant el COVID-19

CETT Fundació Beques COVID-19

CETT Fundació , sensible a les conseqüències generades pel COVID-19 i amb la voluntat de facilitar la continuació d’estudis dels estudiants del CETT afectats per les circumstàncies que es deriven del COVID-19, ha aprovat ...

Llegir tot
30.04.2020

Participa a les sessions informatives virtuals per conèixer el CETT

Orientació sessióinformativa COVID-19 confinament

Ara pots conèixer el CETT a través de les sessions informatives online. A través d'una vídeoconferència, totes les persones interessades a conèixer la nostra oferta formativa i el model pedagògic en turisme, hoteleria...

Llegir tot
29.04.2020

Observatori CETT: Una mirada al sector

Observatori CETT Turisme GRATiR Grup de Recerca en Allotjaments Turístics i Restauració

Vols estar al dia de tota l’actualitat del sector turístic, hoteler i gastronòmic? Consulta el resum del primer Observatori CETT de 2020 i coneix la perspectiva dels professionals sobre la necessitat d’integrar les eines de màrqueting digital en la gestió dels allotjaments turístics. A més, hi trobaràs les 10 claus dels experts perquè els esta...

Llegir tot
28.04.2020

Restauració: recomanacions per a l’adaptació a la nova realitat

COVID-19 restauració

La desescalada de la situació d’emergència portarà, sens dubte, una nova forma d’operar en els serveis de bar i restaurant. L’adaptació de les operacions a la nova realitat passarà necessàriament per la d...

Llegir tot
27.04.2020

Ajudant els qui salven vides

Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració CETT COVID-19 Restauració Hoteleria

La crisi sanitària que vivim ha posat en valor la tasca de molts professionals que, en aquests moments, dediquen tots els seus esforços a fer que la situació millori. Hi ha activitats que estan ara més presents en el nostre dia a di...

Llegir tot