Notícies
Resultats
Tercera sessió de la Trobada Gastronòmica amb la presentació del Màster Oficial en Gastronomia Sostenible
La XV Trobada Gastronòmica ofereix el dimarts, 18 de maig, de 17.00 a 18.00 h, la taula rodona ‘Futur Sostenible’, moderada per Nan Ferreres, Directora de l'Escola Tècnica Professional del CETT. A la trobada, Fina Puigdevall, xef del Restaurant Les Cols 2 * Michelin; Gaby Susana, des de la Plataforma Aprofitem els Aliments ; Raquel Díaz, de la Fundació Espigoladors , i Montserrat Saperas, Di...
Llegir totLa Dra. Maria Abellanet i Meya, entre els 150 professionals del turisme més influents de l’Estat espanyol
Sergestur destaca de la CEO del CETT la seva “llarga trajectòria professional i empresarial” La Dra. Maria Abellanet i Meya és una dels 150 professionals més influents de l’Estat espanyol, segons Sergestur , consultora en serveis de gestió turística. La consultora destaca la figura d’Abellanet per “una llarga trajectòria professional i empresarial davant del CETT, amb més de 30 anys d’experi...
Llegir totS’obre la convocatòria dels Premis CETT Fundació Projectes Emprenedors
> Els guardons reconeixen els tres millors projectes emprenedors en el sector turístic, hoteler i gastronòmic > El CETT-UB crea el Màster Oficial de Desenvolupament i Llançament de Projectes Turístics, l’única formació a Espanya en emprenedoria en empreses i organitzacions turístiques aprofitant les oportunitats que brinda la transformació digital i la internacionalització del sector...
Llegir totEl CETT celebra els concursos de Cuina, Pastisseria i de Serveis de Restauració
El CETT ha acollit aquest dimarts i dimecres el XXV Concurs de Cuina i Pastisseria i el XXV Concurs de Serveis de Restauració, respectivament. Les dues iniciatives han volgut premiar la capacitat tècnica, la professionalitat i el saber fer de l'alumnat finalitzador del CETT. En el Concurs de Cuina, la guanyadora ha estat Gemma Badia i també hi han participat Marc Oliver i Javi...
Llegir totSegona sessió de les Trobades Gastronòmiques Sostenibles
El proper dimarts 11 de maig se celebra la segona sessió de les XV Trobades Gastronòmiques del CETT. La proposta ofereix un cicle de conferències de xefs i professionals experts que treballen en Gastronomia Sostenible i que compartiran amb tots nosaltres les seves experències, perspectives i visió per a crear una base sòlida de coneixement en repte de futur que ...
Llegir totTast de sakes de Kobe al CETT
Alumnes de 2n curs del Diploma Superior de Sommelier del CETT han participat aquest dilluns en un tast de sakes de Kobe. La classe magistral ha anat a càrrec de Roger Ortuño, director de ComerJapones.com , sommelier de sake i ambaixador de Bona Voluntat de la gastronomia japonesa. La sessió ha aprofundit en les característiques regionals dels sakes de Kobe, ciutat agermanada amb Barcelona. S...
Llegir totEl CETT guanya el premi Hotels&Tourism de CaixaBank a la millor iniciativa institucional
La conversió de l’Hotel Alimara Barcelona en Hotel Salut, l’adaptació del CETT al format no presencial i l’ampliació del programa de beques, les iniciatives reconegudes El CETT , centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, ha rebut el premi a la millor iniciativa institucional de la fase regional dels premis Hotels & T...
Llegir totEl talent digital, clau per transformar el turisme
Des de l’arribada de la pandèmia al nostre país hem vist de primera mà l’acceleració del procés de digitalització en tots els àmbits del nostre dia a dia: el teletreball, la medicina a distància o els recursos digitals al sector educatiu en són alguns exemples. La Dra. Maria Abellanet i Meya, CEO del CETT, reflexiona en un article d’opinió a Línia sobre la necessitat d’apostar pel talent digita...
Llegir totEl CETT, partner estratègic de la hackató Miro in Cube sobre projectes innovadors que destaquin la resiliència del turisme
L’Hotel Alimara Barcelona, del CETT, acull del 25 al 28 de juny la IV edició d’aquest concurs d’innovació La pandèmia ha accelerat la transformació del turisme cap a un context més digitalitzat en el qual la innovació és una peça clau per a la reactivació. El concurs d’innovació turística Miro In Cube, que compta ...
Llegir tot70 empreses i institucions es reuneixen amb els professionals de futur del sector turístic i gastronòmic
Aquesta jornada anual s’ha consolidat com el punt de trobada entre els professionals del turisme, l’hoteleria i la gastronomia i l’alumnat i Alumni del CETT-UB En el marc del CETT Talent s’han lliurat els premis CETT Talent 2021 Una setantena d’empreses i entitats del sector turístic i gastronòmic participen avui en la 20a edició del CETT Talen...
Llegir tot