Fotografia de: Tast de sakes de Kobe al CETT | CETT
Universitat de Barcelona

Tast de sakes de Kobe al CETT

10.05.2021
 
Tast de sakes de Kobe al CETT

Alumnes de 2n curs del Diploma Superior de Sommelier del CETT han participat aquest dilluns en un tast de sakes de Kobe. La classe magistral ha anat a càrrec de Roger Ortuño, director de ComerJapones.com, sommelier de sake i ambaixador de Bona Voluntat de la gastronomia japonesa.

La sessió ha aprofundit en les característiques regionals dels sakes de Kobe, ciutat agermanada amb Barcelona. S’hi han presentat fins a vuit tipus de sake de kuras (bodegues) centenàries.

L’acte ha comptat amb la presència del cònsol general del Japó a Barcelona, Yasushi Sato, i el cònsol general adjunt, Hitoshi Kawazoe, que han visitat les instal·lacions del CETT en companyia de responsables del centre.

El tast de sakes ha estat impulsat pel Kobe International Club Barcelona. En representació d’aquesta entitat, la presidenta del club i reputada pianista Hisako Hiseki ha assistit a l’acte.

Categories
CETT Japó diploma de sommelier