Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

12.09.2021

Els nous màsters del CETT-UB, notícia al diari 'Ara'

masters masters en turisme masters oficials en Hoteleria i Turisme gastronomia

Els nous màsters del CETT-UB per a aquest curs acadèmic han protagonitzat aquest diumenge un article del diari Ara sobre els perfils professionals que requereix el sector turístic, hoteler i gastronòmic . A l’article, s’hi recullen declaracions del director de l’escola universitària del CETT-UB, José Antonio Pérez-Aranda, que destaca que el sector “necessita una visió transformadora que doni...

Llegir tot
09.09.2021

‘Resseguint les petjades del Setge de Barcelona del 1714’, article del Dr. Daniel Imbert-Bouchard Ribera i el Dr. Jordi Arcos-Pumarola

master patrimoni masters en turisme masters oficials en Hoteleria i Turisme patrimoni master màster turisme cultura museus centres interpretació gestió

El Dr. Daniel Imbert-Bouchard Ribera i el Dr. Jordi Arcos-Pumarola, del Grup de Recerca Turisme Cultura i Territori (TURCiT) – CETT-UB, han publicat al diari NacióDigital Resseguint les petjades del Setge de Barcelona del 1714 , un article sobre diversos indrets que ens transporten a la Barcelona de principis del segle XVIII, alguns dels quals responen al moment que va viure la capital del país...

Llegir tot
07.09.2021

La diversitat i la inclusió, valors clau per al turisme

màster turisme abellanet

Fotografia: Martí Petit El turisme és un sector estratègic a tot el món que, tot i tenir un gran pes a nivell econòmic, va molt més enllà: troba la seva raó de ser en les persones, neix de la nostra curiositat i de l’afany de sociabilitat. La Dra. Maria Abellanet, CEO del CETT, reflexiona al Diari Línia al voltant de la diversitat i la i...

Llegir tot
01.09.2021

Nova oportunitat per inscriure’s als graus universitaris del CETT-UB

graus universitaris

La convocatòria de setembre per inscriure’s a graus universitaris tindrà lloc el dilluns 21 i el dimarts 22 d’aquest mes. A la sol·licitud de preinscripció, l’alumne hi haurà de fer constar les seves preferències ordenades per prioritat. Els codis de les formacions del CETT-UB són: - Grau de Turisme ( Direcció Hotelera , Direcció Turística o Direcció de Negocis Digitals Turístics ): 110...

Llegir tot
26.08.2021

El congrés TerresLAB, coorganitzat pel CETT-UB, tindrà lloc el 8 de setembre a Tortosa

turisme i cinema grup de recerca turisme

Tortosa acull el 8 de setembre el TerresLAB , congrés que té l’objectiu d’explorar les noves tendències en l’ús de l’audiovisual per comunicar i explicar les experiències turístiques a més de ressaltar la importància del turisme cinematogràfic en les destinacions contemporànies. Contextualitzat en el Terres Festival , el ...

Llegir tot
23.08.2021

Turisme, el cinquè grau universitari amb la inserció laboral més ràpida un cop es finalitzen els estudis

grau de turisme turisme

Turisme és el cinquè grau amb la inserció laboral més ràpida un cop s’han finalitzat els estudis. 8 de cada 10 graduats en Turisme (84%) aconsegueixen una feina en menys de 3 mesos després d’haver-se titulat, segons dades del darrer estudi d’inserció laboral coordinat per l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU). Només el superen els graus d’Infermeria, Informàtic...

Llegir tot
22.08.2021

'Tacos' gelats de cacauet i xocolata, una de les receptes del Diploma de Pastisseria Gastronòmica

postres diploma

T’agraden els tacos ? I els gelats? T’imagines barrejar els dos conceptes en una recepta? Això és possible en la recepta que avui et proposem fer, una de les moltes que pots aprendre al Diploma en Pastisseria Gastronòmica del CETT-UB Ingredients per fer el gelat - 500 g de nata - 250 g de llet - 2 ous (millor si estan pasteuritzats) - 160 g sucre - 120 g de mantega de cacauet Proced...

Llegir tot
10.08.2021

10 d’agost, Dia del Turisme LGTBQ+

master

Fotografia: Clara Soler Chopo Aquest 10 d’agost se celebra per segon any consecutiu el Dia del Turisme LGTBQ+ . Aquest dia inclou cerimònies, declaracions i activitats que s’emmarquen sota un lema anual. El 2020 el lema va ser Solidaritat avui, per viatjar demà , en línia amb la situació provocada per la pandèmia de la COVID-19. Aquest any el lema és Experiències més segures per a viatgers L...

Llegir tot
04.08.2021

Aprèn a fer galetes linzer, una de les receptes del Diploma en Pastisseria Gastronòmica del CETT-UB

diploma recepta

Et proposem que facis unes galetes elaborades amb massa linzer . Aquesta massa originàriament s’utilitzava a Àustria i Hongria per fer un pastisset enreixat farcit de melmelada de grosella, pruna vermella, gerds o albercoc. Actualment, la trobem a molts llocs d’Europa tant en format pastisset com galeta. És una de les moltes receptes que pots aprendre a fer al Diploma en Pastisseria Gastronòmic...

Llegir tot
30.07.2021

Aprèn a fer ‘carrot cake’, una de les receptes del Diploma en Pastisseria Gastronòmica del CETT-UB

diploma cett

Avui et proposem que facis un pastís de pastanaga , conegut popularment com carrot cake . L’origen del pastís és un disputa entre diverses gastronomies, però sí que sembla clar que es va popularitzar a partir de la Segona Guerra Mundial. Vingui d’on vingui, és una magnífica recepta i una de les moltes que pots aprendre a fer al Diploma en Pastisseria Gastronòmica del CETT-UB Ingredients ...

Llegir tot