Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

07.09.2021

La diversitat i la inclusió, valors clau per al turisme

màster turisme abellanet

Fotografia: Martí Petit El turisme és un sector estratègic a tot el món que, tot i tenir un gran pes a nivell econòmic, va molt més enllà: troba la seva raó de ser en les persones, neix de la nostra curiositat i de l’afany de sociabilitat. La Dra. Maria Abellanet, CEO del CETT, reflexiona al Diari Línia al voltant de la diversitat i la i...

Llegir tot
01.09.2021

Nova oportunitat per inscriure’s als graus universitaris del CETT-UB

graus universitaris

La convocatòria de setembre per inscriure’s a graus universitaris tindrà lloc el dilluns 21 i el dimarts 22 d’aquest mes. A la sol·licitud de preinscripció, l’alumne hi haurà de fer constar les seves preferències ordenades per prioritat. Els codis de les formacions del CETT-UB són: - Grau de Turisme ( Direcció Hotelera , Direcció Turística o Direcció de Negocis Digitals Turístics ): 110...

Llegir tot
26.08.2021

El congrés TerresLAB, coorganitzat pel CETT-UB, tindrà lloc el 8 de setembre a Tortosa

turisme i cinema grup de recerca turisme

Tortosa acull el 8 de setembre el TerresLAB , congrés que té l’objectiu d’explorar les noves tendències en l’ús de l’audiovisual per comunicar i explicar les experiències turístiques a més de ressaltar la importància del turisme cinematogràfic en les destinacions contemporànies. Contextualitzat en el Terres Festival , el ...

Llegir tot
23.08.2021

Turisme, el cinquè grau universitari amb la inserció laboral més ràpida un cop es finalitzen els estudis

grau de turisme turisme

Turisme és el cinquè grau amb la inserció laboral més ràpida un cop s’han finalitzat els estudis. 8 de cada 10 graduats en Turisme (84%) aconsegueixen una feina en menys de 3 mesos després d’haver-se titulat, segons dades del darrer estudi d’inserció laboral coordinat per l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU). Només el superen els graus d’Infermeria, Informàtic...

Llegir tot
22.08.2021

'Tacos' gelats de cacauet i xocolata, una de les receptes del Diploma de Pastisseria Gastronòmica

postres diploma

T’agraden els tacos ? I els gelats? T’imagines barrejar els dos conceptes en una recepta? Això és possible en la recepta que avui et proposem fer, una de les moltes que pots aprendre al Diploma en Pastisseria Gastronòmica del CETT-UB Ingredients per fer el gelat - 500 g de nata - 250 g de llet - 2 ous (millor si estan pasteuritzats) - 160 g sucre - 120 g de mantega de cacauet Proced...

Llegir tot
10.08.2021

10 d’agost, Dia del Turisme LGTBQ+

master

Fotografia: Clara Soler Chopo Aquest 10 d’agost se celebra per segon any consecutiu el Dia del Turisme LGTBQ+ . Aquest dia inclou cerimònies, declaracions i activitats que s’emmarquen sota un lema anual. El 2020 el lema va ser Solidaritat avui, per viatjar demà , en línia amb la situació provocada per la pandèmia de la COVID-19. Aquest any el lema és Experiències més segures per a viatgers L...

Llegir tot
04.08.2021

Aprèn a fer galetes linzer, una de les receptes del Diploma en Pastisseria Gastronòmica del CETT-UB

diploma recepta

Et proposem que facis unes galetes elaborades amb massa linzer . Aquesta massa originàriament s’utilitzava a Àustria i Hongria per fer un pastisset enreixat farcit de melmelada de grosella, pruna vermella, gerds o albercoc. Actualment, la trobem a molts llocs d’Europa tant en format pastisset com galeta. És una de les moltes receptes que pots aprendre a fer al Diploma en Pastisseria Gastronòmic...

Llegir tot
30.07.2021

Aprèn a fer ‘carrot cake’, una de les receptes del Diploma en Pastisseria Gastronòmica del CETT-UB

diploma cett

Avui et proposem que facis un pastís de pastanaga , conegut popularment com carrot cake . L’origen del pastís és un disputa entre diverses gastronomies, però sí que sembla clar que es va popularitzar a partir de la Segona Guerra Mundial. Vingui d’on vingui, és una magnífica recepta i una de les moltes que pots aprendre a fer al Diploma en Pastisseria Gastronòmica del CETT-UB Ingredients ...

Llegir tot
28.07.2021

El CETT revoluciona el sector de la rebosteria amb el nou Diploma de Pastisseria

diploma cett ub

El Diploma de Pastisseria Gastronòmica del CETT-UB et permetrà millorar les teves habilitats creatives amb una visió innovadora i científica que t’ajudarà a dissenyar noves receptes de postres i cuina dolça. Gràcies a un pla d’estudis actualitzat , coneixeràs les principals tècniques avançades de pastisseria i podràs dur a terme tasques de responsabilitat en una partida de pastisseria d’obrador...

Llegir tot
27.07.2021

Ja es coneixen els guanyadors dels Premis CETT Fundació als millors treballs de Grau, Cicles Formatius i Batxillerat

premis premis de batxillerat

La CETT Fundació organitza anualment tres premis per reconèixer la tasca d’estudiants de Grau, Cicles i Batxillerat en la creació de treballs finals i de recerca sobre turisme, hoteleria i gastronomia tot fomentant l’excel·lència i aportant un estímul a la seva realització amb rigor, qualitat i profunditat. Després de les defenses davant de jurats interns formats per professors i investigadors ...

Llegir tot