Notícies
Resultats
Ada Parellada: "L'educació és fonamental per a la cuina d'aprofitament i sostenible"
Ada Parellada va néixer a finals dels anys 60 del segle passat a la Fonda Europa de Granollers, un establiment que pertany a la família des de fa més de 250 anys. Sempre ha viscut envoltada de cassoles, cullerots i llobarros. “La cuina, la gastronomia i la restauració són l’hàbitat d’aquesta bèstia que soc jo”, remarca. Als 25 anys, va obrir Semproniana al bell mig de l’Eixample de Barcelona i ...
Llegir totL'alumni del CETT-UB Pau Sintes, millor xef jove d'Europa 2022
Pau Sintes, millor xef jove d'Europa L’alumni del CETT-UB Pau Sintes ha guanyat el primer premi del concurs European Young Chef , celebrat a Trøndheim (Noruega). Graduat en Ciències Culinàries i Gastronòmiques al CETT-UB el curs passat, Sintes s’ha imposat als altres vuit participants d’aquest certamen internacional . En el concurs, el xef ha representat Menorca, la seva terra natal. Cu...
Llegir totL''smart tourism', la gestió intel·ligent i la digitalització, factors clau per assolir un turisme sostenible i responsable
La digitalització de les empreses i les destinacions turístiques i una gestió basada en la tecnologia, la innovació i el coneixement són elements indispensables per aconseguir un turisme sostenible, responsable i de qualitat. Aquesta és una de les principals conclusions a les quals s’ha arribat al CETT Smart Tourism Congress Barcelona , en el qual especialistes d’arreu del món han analitzat l' ...
Llegir totEls Seminars on Contemporary Issues in Tourism, de nou a la Casa Vicens
Els Seminars on Contemporary Issues in Tourism tornen a la Casa Vicens amb Patrimoni viu i turisme. Experiències i estratègies per enfrontar la nova normalitat post COVID-19 . Coorganitzada pel CETT i la Casa Vicens , es tracta d’una proposta oberta al públic que tindrà lloc el 21 de novembre a les 17.30 h. Turisme i coneixement És la 8a edició d’aquests seminaris, que volen contribuir al...
Llegir totJa hi ha guanyadors dels premis a millors treballs finals de Màster, Grau, Cicles i Batxillerat del CETT
La CETT Fundació ha organitzat un any més els premis per reconèixer la tasca d’estudiants de Màster, Grau, Cicles i Batxillerat en la creació de treballs finals i de recerca sobre turisme, hoteleria i gastronomia. Després de les defenses davant de jurats interns formats per professors i investigadors del CETT i jurats externs amb professionals del sector en el cas dels Premis de Batxillerat, ja...
Llegir totSandra Tarre, Site Manager de Sodexo: "El Grau de Turisme del CETT-UB és més complet que el de la resta d'universitats"
Sandra Tarre va néixer a Barcelona fa 27 anys i és alumni del CETT . Va estudiar el Grau de Turisme amb especialitat de direcció hotelera al CETT. Durant el grau, va treballar en grups i restaurants de Barcelona, com Tragaluz i Ceviche. En el darrer any de grau, va conèixer un Talent Recruiter de Sodexo al CETT. Hi va fer les pràctiques i, des d’aleshores, treballa en aquest grup com a Site Man...
Llegir tot“El tracte humà és i serà sempre necessari i la tecnologia hi donarà suport, però no el substituirà”
Pablo Soto (La Corunya, 1984) és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la UDC, Executive MBA per IESIDE i Màster en Comerç Internacional per Georgetown University. També he cursat màsters reglats, però cada vegada consumeix més microlearning no reglat. Amb més de 10 anys d'experiència treballant en companyies de telecomunicacions, actualment treballa com a Innovation Manager a V...
Llegir totMontjuïc, oportunitat per descentralitzar el turisme de Barcelona i aconseguir visitants de qualitat
Les sinergies entre esport, cultura i congressos a la muntanya de Montjuïc són una gran oportunitat per descentralitzar l’activitat turística del centre de Barcelona. Aquest és un dels missatges principals de l’Esmorzar de Turisme del CETT i Foment que ha tingut lloc aquest divendres a la seu de l’organització empresarial. Montjuïc i Barcelona El diàleg sobre la muntanya ha subratllat el ...
Llegir totTorna el Go Abroad, la jornada sobre mobilitat acadèmica i professional internacional del CETT
Go Abroad , la jornada sobre mobilitat acadèmica i professional internacional per a alumnes i alumni del CETT, tindrà lloc el divendres 18 de noviembre a les instal·lacions de l’escola universitària. Entre les 9.00 i les 14.00 h, s’explicaran les diverses opcions de mobilitat a les quals es poden acollir l’alumnat i els alumni. Estudiar grau universitari a l'estranger Al Go Abroad, s’hi f...
Llegir totParticipació del CETT en el Gastronomic Forum Barcelona i el Science&Cooking World Congress
El CETT participarà en el Gastronomic Forum Barcelona i en el Science&Cooking World Congress , dues cites culinàries i de gastronomia de referència que tindran lloc a la capital entre el 7 i el 9 de novembre. Alumnat i professorat del CETT prendran part de demostracions, jurats, conferències i concursos, entre d’altres. CETT i Gastronomic Forum Barcelona El Gastronomic Forum Barcelona...
Llegir tot