Notícies
Resultats
Optimitzar recursos, una clau per a la supervivència
El director del màster en Direcció de la Restauració Comercial i per a Col·lectivitats, Lucas Vidaller, parla sobre la capacitat d'adaptació que ha de fer el sector de la restauració, sobre iniciatives estratègiques i millores de procés. Enllaç a la...
Llegir totXina premia a dos alumnes de cuina del CETT com a millors cuiners de cuina europea
Dos antics alumes de l’Escola d’Hoteleria del CETT, Jordi Vallés i Laia Pons, han estat elegits i guardonats a Xina, país on treballen i viuen, amb un dels premis gastronòmics que atorga la prestigiosa revista Modern Weekly –d’àmbit nacional i amb una ...
Llegir totCETT-UB signa un conveni de col•laboració amb el Tecnológico de Monterrey
L’ intercanvi d’estudiants , la impartició de programes conjunts i oferir una doble titulació comuna són els principals objectius que persegueix aquest conveni. El CETT ha signat un important acord de col•laboració amb una de les institucions univ...
Llegir totL' Escola d’Hoteleria del CETT amb la III Mostra de parament de taules solidàries de Nadal"
L’Escola d’Hoteleria del CETT ha col•laborat, realitzant el muntatge d’una taula amb parament nadalenc, amb la “III Mostra de parament de taules solidàries de Nadal” 15 de desembre 2011. Una iniciativa del projecte l’Aula d’Hostaleria del Casal dels I...
Llegir totEL CETT AMB FERRAN ADRIÀ RECAPTEN 7.763,61€ PER LA MARATÓ DE TV3
El CETT amb la Universitat de Barcelona i la Fundació Alícia, sensibles amb el projecte solidari de la Marató de TV3, hem sumat esforços organitzant, el dijous 15 de desembre a les 12.00h a l’Hotel Alimara del CETT, una màster class amb el títol “elBul...
Llegir totEl CETT elabora els "Menús Optimisme-Nadal2011"
L’Escola d’Hoteleria i Turisme CETT ha estat la responsable d’elaborar els plats que composen els “Menús Optimisme – Nadal 2011” promoguts pels Gremis Majoristes de Fruites i Hortalisses ( AGEM), i Peix i Marisc de Barcelona ( GMP). Els “Menús Optim...
Llegir totEl diari ARA tracta sobre l'enoturisme d'hivern amb el professor Daniel Imbert
El professor de CETT-UB, Daniel Imbert, expert en enoturisme parla amb la periodista del diari ARA , Thais Gutierrez, sobre el fenòmen de "l’Enoturisme a l’Hivern”. Accediu a l’article publicat al diari ARA el passat 10/12/2011.
Llegir tot"El Túnel de la Rovira serà un gran Mirador de Barcelona" Entrevista de el Periódico a Eugeni Osácar
El diari el Periodico entrevista al professor i director del màster en Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural de CETT-UB, per preguntar-li sobre la promoció turística al barri d'Horta-Guinardó. Enllaç a l'article original de el Periodico ...
Llegir totParticipació del professor Eugeni Osácar a la Jornada sobre el mitjans de comunicació locals a Catalunya
El professor Eugeni Osácar, director del Màster Oficial en Innovació de la Gestió Turística, ha participat com a ponent a la Jornada sobre reptes i oportunitats de la Comunicació Local a Catalunya, organitzat per Mediacat 21. La seva conferència “Turis...
Llegir totMàster “e-Tourism”: Sessió sobre Iniciativa Emprenedora online en el sector turístic a Barcelona Activa
El passat dimarts 29 de novembre es va dur a terme una sessió del Màster "e-Tourism " enfocada a la Iniciativa Emprenedora on line en el sector turístic amb la col • laboració i en les instal • lacions de Barcelona Activa . Va iniciar la sessió el...
Llegir tot