Fotografia de: Xina premia a dos alumnes de cuina del CETT com a millors cuiners de cuina europea | CETT
Universitat de Barcelona

Xina premia a dos alumnes de cuina del CETT com a millors cuiners de cuina europea

12.01.2012
 
Xina premia a dos alumnes de cuina del CETT com a millors cuiners de cuina europea

Dos antics alumes de l’Escola d’Hoteleria del CETT, Jordi Vallés i Laia Pons, han estat elegits i guardonats a Xina, país on treballen i viuen, amb un dels premis gastronòmics que atorga la prestigiosa revista Modern Weekly –d’àmbit nacional i amb una tirada de més d’un mil•lió d’exemplars–, en una gala celebrada a l’hotel Park Hyatt de Pekín. 
El premi “Best European Cuisine Restaurant” l’han guanyat ex aequo la Laia Pons que és la xef executiva de l’Hotel Raffles de Pekin, a on alterna aquesta  funció com la de cap de cuina de Jaan, el restaurant amb el que ha guanyat el premi i en Jordi Vallès que és el responsable del restaurant Agua també de Pekin.
El jurat, composat exclusivament per xinesos, també ha fallat altres premis dedicats a la millor cuina de fusió, cantonesa, japonesa, americana i contemporània.  Els restaurants que optaven als premis pertanyen a algunes de les ciutats més grans i importants de la Xina, com Pekín, Shanghai, Guangzhou i Shenzen.

 

Font_7 canibales. Revista Gastronòmica digital

Categories
Escola d'Hoteleria CETT