Notícies
Resultats
Finalistes dels X Premis Treball de Recerca en Turisme de Batxillerat
El passat dilluns 13 de juny va tenir lloc la primera reunió dels X Premis Treball de Recerca en Turisme de Batxillerat 2015-2016 , en què un Equip Tècnic Especialitzat va escollir els candidats finalistes que hauran de presentar e...
Llegir totEl CETT participa i elabora les receptes de la campanya “Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava”
Del 15 al 17 de juny, es celebra la festa més gran de Catalunya dedicada al marisc de proximitat: Revetlles d’estiu amb Musclos i Cava. Per 5è any consecutiu, el Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix de Mercabarna i el ...
Llegir totEntreguem els premis dels Concursos d’Hoteleria
Dimecres 8 de juny, en el marc de l’Acte de Lliurament de Diplomes dels Cicles Formatius d’Hoteleria , van entregar-se també els premis del X Concurs de Cocteleria Bacardi-CETT així com també del XXI Concurs de Cuina i Restau...
Llegir totPer tercer any consecutiu participem al Tast de la Rambla!
Del 9 al 12 de juny, es celebra una nova edició del Tast a la Rambla , i per tercer any consecutiu tornem a col·laborar amb els nostres professors i alumnes en aquesta gran festa gastronòmica. Enguany, un grup de 57 alumnes , 39...
Llegir totGranada acull el III Congreso Europeo de Turismo Rural amb la participació d’Enric López C.
Els dies 31 de maig i 1 de Juny, s’ha celebrat COETUR, el III Congreso Europeo de Turismo Rural que ha tingut lloc a Granada i organitzat per EscapadaRural.com i el Patronat de Turisme de Granada i la col·laboració de Turisme de Andalus...
Llegir totNan Ferreres forma part del jurat del III Concurs de Tapes i vermut Cinzano
Divendres, 3 de juny va celebrar-se el III Concurs de Tapes i Vermut Cinzano , que un any més, va celebrar-se en el marc de la tercera edició del Tast a la Rambla . L’objectiu d’aquest concurs es posar en valor tant les t...
Llegir totL’alumne del CETT Marc Lluís Ceron a la final del Concurs Gastronòmic Olivier Roellinger
Avui, 6 de juny, s’ha celebrat la última eliminatòria, abans de la final, del concurs de cuina Olivier Roellinger . L’escola ECOTUR de València a acollit aquesta jornada. L’associació SeaWeb Europe i Ferra...
Llegir totPort Aventura Convention acull la III Jornada de Rethink Hotel amb la participació d’Enric López C.
El passat 19 de maig, es va celebrar a Port Aventura Convention la III Jornada de ReThink Hotel . Enric López C., professor i membre del Grup de Recerca d’ Hoteleria del CETT-UB va participar com a ponent, presentant la ponència sobr...
Llegir totRamon Serrat i el Turisme de Reunions a RAC 1
Dimarts 31 de maig, es va publicar la notícia “ Barcelona, en el podi mundial del turisme de reunions ”. Ara.cat es feia ressò del rànquing publicat per la ICCA , l’Associació de Congressos i Convencions Int...
Llegir tot‘LAZZUM’, un projecte basat en la innovació social col·laborativa, Premi Emprenedor Turístic 2016
La iniciativa empresarial guanyadora promou les activitats d’oci i turisme creatiu i inclusiu, organitzant i co-creant activitats dirigides a tota la societat. - Mossèn Salvador Batalla i Gardella, guardó honorífic a l’ ...
Llegir tot