Fotografia de: XXI Concurs de Cuina i Servei de Restaurant del CETT | CETT
Universitat de Barcelona

XXI Concurs de Cuina i Servei de Restaurant del CETT

13.05.2016
 
XXI Concurs de Cuina i Servei de Restaurant del CETT

Un any més,  el Concurs de Cuina i Serveis de Restaurant de CETT, el proper dimarts 17 de maig. En aquesta vint-i-unena edició, tres equips formats per tres representants de Cuina i dos de Serveis de Restauració defensaran la seva proposta gastronòmica davant d'un jurat degustador de personalitats referents del sector i un jurat intern format per professors del CETT, els quals decidiran els guanyadors.

Els alumnes participants són:

Grup1: Alba Xifré, Aleix Baró, Adrián Cebrián, Angela González, Angel Cañizares
Grup2: Taifú Coral González, Aniol Clavé, Jualian Benalcázar, Alvaro Fernández, Mario Nanín
Grup3: Sonia Tur, Marc Albert Franco, Juan Martinho, Karelis Reinoza

El jurat degustador està format per Carles Abellan, xef i propietari del Grup Carles Abellan, Christian Escribà, de Pastisseria Escribà, Xavi Alba, Director del Restaurant Tickets, Jordi Luque, escriptor gastronòmic i col·laborador del Què Fem i de la Revista Cuina, Marta Gil, gerent de la Fundació DAMM i Alex Gali, de Fundació Damm. 

Els guanyadors es coneixeran el durant l'Acte de Lliurament de Diplomes dels Cicles d'Hoteleria a començaments del mes de juny. Molta sort a tots!

Àlbum de fotografies:

Fotografia de: XXI Concurs de Cuina i Servei de Restaurant del CETT | CETT
XXI Concurs de Cuina i Serveis de Restauració CETT 2016

Vídeo resum de la jornada: