XXI Concurs de Cuina i Servei de Restaurant del CETT
Un any més, el Concurs de Cuina i Serveis de Restaurant de CETT, el proper dimarts 17 de maig. En aquesta vint-i-unena edició, tres equips formats per tres representants de Cuina i dos de Serveis de Restauració defensaran la seva proposta gastronòmica davant d'un jurat degustador de personalitats referents del sector i un jurat intern format per professors del CETT, els quals decidiran els guanyadors.
Els alumnes participants són:
El jurat degustador està format per Carles Abellan, xef i propietari del Grup Carles Abellan, Christian Escribà, de Pastisseria Escribà, Xavi Alba, Director del Restaurant Tickets, Jordi Luque, escriptor gastronòmic i col·laborador del Què Fem i de la Revista Cuina, Marta Gil, gerent de la Fundació DAMM i Alex Gali, de Fundació Damm.
Els guanyadors es coneixeran el durant l'Acte de Lliurament de Diplomes dels Cicles d'Hoteleria a començaments del mes de juny. Molta sort a tots!
Àlbum de fotografies:
XXI Concurs de Cuina i Serveis de Restauració CETT 2016 |
Vídeo resum de la jornada: