Fotografia de: L’Aula Restaurant CETT participa al Festival Parmigiano Reggiano amb un menú especial | CETT
Universitat de Barcelona

L’Aula Restaurant CETT participa al Festival Parmigiano Reggiano amb un menú especial

13.05.2016
 
L’Aula Restaurant CETT participa al Festival Parmigiano Reggiano amb un menú especial

Del 16 al 29 de maig es celebra a Barcelona el Festival Parmigiano Reggiano, amb la participació de 13 restaurants (i una gelateria), entre els quals es troba l’Aula Restaurant CETT.

Durant tots aquests dies els restaurants es convertiran en ambaixadors d’aquest producte simbòlic de la cuina italiana, oferint propostes culinàries exclusives dissenyades per a la ocasió.

Després de l’èxit de l’edició d’octubre, aquesta vegada a l’Aula Restaurant hem treballat aquest menú de 26 €:

Còctel de Benvinguda

Snack

Roca de parmesà blanca amb gerds

Aperitiu 1

Nyoquis de patata i parmesà amb escuma de formatge de cabra i pinyons

Aperitiu 2

Crema freda d’alvocat, pols de blat de moro i parmesà i tonyina a l’aroma de brasa

1r plat

Amanida de verat, pera, verdura adobada i encenalls de parmesà

2n plat

Mousse de bacallà i parmesà amb pil-pil verd i la seva crosta

Les postres

Maduixot, parmesà, pinya i remolatxa

Amb el cafè les nostres gormanderies

El celler

Copa vi blanc Idoia D.O Catalunya

Copa vi negre Masia La Sala D.O Penedès

Aigües Minerals amb i sense gas

 

 Podeu trobar més informació del festival, aquí

Categories
parmegiano reggiano parmesano aula restaurant cett CETT festival itàlia