L’Aula Restaurant CETT participa al Festival Parmigiano Reggiano amb un menú especial
Del 16 al 29 de maig es celebra a Barcelona el Festival Parmigiano Reggiano, amb la participació de 13 restaurants (i una gelateria), entre els quals es troba l’Aula Restaurant CETT.
Durant tots aquests dies els restaurants es convertiran en ambaixadors d’aquest producte simbòlic de la cuina italiana, oferint propostes culinàries exclusives dissenyades per a la ocasió.
Després de l’èxit de l’edició d’octubre, aquesta vegada a l’Aula Restaurant hem treballat aquest menú de 26 €:
Còctel de Benvinguda
Snack
Roca de parmesà blanca amb gerds
Aperitiu 1
Nyoquis de patata i parmesà amb escuma de formatge de cabra i pinyons
Aperitiu 2
Crema freda d’alvocat, pols de blat de moro i parmesà i tonyina a l’aroma de brasa
1r plat
Amanida de verat, pera, verdura adobada i encenalls de parmesà
2n plat
Mousse de bacallà i parmesà amb pil-pil verd i la seva crosta
Les postres
Maduixot, parmesà, pinya i remolatxa
Amb el cafè les nostres gormanderies
El celler
Copa vi blanc Idoia D.O Catalunya
Copa vi negre Masia La Sala D.O Penedès
Aigües Minerals amb i sense gas
Podeu trobar més informació del festival, aquí