Fotografia de: Dos alumnes del CETT participen al taller de gastronomia del XV Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona | CETT
Universitat de Barcelona

Dos alumnes del CETT participen al taller de gastronomia del XV Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona

17.05.2016
 
Dos alumnes del CETT participen al taller de gastronomia del XV Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona

Dins del  XV Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona, que es va celebrar als jardins del Roserar del Parc de Cervantes , del 14 al 16 de maig,  dos alumnes del CETT de primer de Tècnic Superior de Direcció de Cuina,  van realitzar  un taller demostració de gastronomia i roses el dissabte, 14 de maig.

Es tractava, doncs, de fer un showcooking a partir de l’ús de les roses com a element principal dels plats. El taller es va dividir en  dues etapes; per una banda l’aplicació de la rosa en la cuina d’avantguarda i per l’ altra, el tast de les diferents elaboracions.

Els plats que es van presentar:

Gaspatxo de cireres i roses  (opció  de degustació)

Caneló de d ànec  fred  amb salsa de roses

Ravioli de rosa amb xocolata amb llet

Mini coc de fruites d estiu i roses (opció de tast)

Categories
showcooking taller roser roses rosa concurs ajuntament barcelona jardins cervantes gastronomia cett