Notícies
Resultats
Laia Matas guanya el Concurs de Serveis de Restauració del CETT
Laia Matas és la guanyadora de la 26a edició del Concurs de Serveis de Restauració del CETT. El concurs premia la capacitat tècnica, la professionalitat i el saber fer dels alumnes finalitzadors l’últim curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Tècnic en Cuina i Gastronomia i en Serveis en Restauració o del Cicle Formatiu de Grau Superior en Direcció de Serveis de Restauració del CETT. A més de ...
Llegir totEl PopUp 2022 del CETT-UB proposa quatre ofertes gastronòmiques del 15 al 18 de març
L’alumnat finalitzador del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT-UB presenta els seus projectes gastronòmics pop-up entre el 15 i el 18 de març. Són quatre nits pensades, dissenyades i executades pels mateixos estudiants amb la supervisió dels professors Mikel Díez, Gemma Daina, Alberto Antín i Álvaro Arrieta. Els projectes gastronòmics es duran a terme a les instal·lacions d...
Llegir totOpen Master Week: el teu talent transforma el futur del turisme i la gastronomia
El CETT-UB organitza l’ Open Master Week entre el 22 i el 24 de març. Amb el compromís de transformar el futur del turisme i la gastronomia amb la promoció del talent, l’Open Master Week aplega tres jornades en què professionals i acadèmics d’aquests sectors analitzaran en sessions obertes al públic els reptes que afronten aquests àmbits. Temes, participants i sessions de l’Open Master Wee...
Llegir totEl CETT Talent torna el 24 i el 25 de març per ser punt de trobada d’empreses, estudiants i alumni
La 20a edició del Career Marketplace CETT Talent tindrà lloc el 24 i el 25 de març a les instal·lacions del centre educatiu. La proposta s’ha consolidat com un punt de trobada entre la comunitat d’alumnes i antics alumnes formats al CETT i una àmplia representació del teixit empresarial dels sectors turístic, hoteler i gastronòmic. Networking d'alumnes, alumni i empreses al CETT Talent L’...
Llegir totJordi Tarré (restaurant Prodigi): “El CETT em va ensenyar a cuinar i em va transmetre valors com l’esforç i les ganes d’aprendre”
Jordi Tarré és cuiner, té vint-i-sis anys i és de Barcelona. Recentment, ha obert el restaurant Prodigi a la capital. Abans, va estudiar al CETT el Cicle Mitjà Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració i el Cicle Tècnic Superior en Direcció de Cuina . Li agrada viatjar, conèixer noves cultures i altres maneres d’entendre la gastronomia, anar al cinema amb la seva parella i, quan teni...
Llegir totSessions informatives presencials de cicles i graus del CETT al febrer
Inscriu-te a les sessions informatives El CETT-UB ofereix sessions informatives presencials dels seus cicles professionals i graus universitaris al febrer. Per assistir-hi, cal inscriure-s’hi prèviament. A les sessions informatives, l'equip d'orientació a l'estudiant i el professorat proporcionaran informació de primera mà. També es podran visitar les instal·lacions per dins i conèixer les pa...
Llegir totOberta la convocatòria de la 37a edició dels Premis CETT Alimara Barcelona
Ja està oberta la convocatòria per presentar candidatures a la 37a edició dels Premis CETT Alimara Barcelona . Organitzats per la CETT Fundació i el CETT amb el Saló del Turisme B-Travel i Fira de Barcelona , els guardons reconeixen aquells productes, serveis, estratègies o accions que aportin una visió innovadora en l’àmbit de la comunicació, la digitalització, la sostenibilitat i la recerca...
Llegir totAlba Ruiz Ceamanos (professora de pastisseria CETT): "Un bon pastisser ha de ser humil, tenir passió i estar en reciclatge constant"
Alba Ruiz Ceamanos va néixer a Sabadell el 1982. Va estudiar la llicenciatura i el màster en Dret a ESADE. Tot i que es va dedicar al Dret a l’inici, va canviar de professió al cap d’uns sis anys per centrar-se en la pastisseria. Actualment, és professora de pastisseria i coordinadora de treballs finals de grau del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT-UB i estudiant de doctorat...
Llegir totCom podem fer els àpats de Nadal més sostenibles
Les dates de Nadal estan lligades als àpats tradicionals. Malgrat que són dinars i sopars extraordinaris, podem també fer-los més sostenibles amb un consum responsable d’aliments i reduint el malbaratament alimentari . En aquest sentit, cal recordar que a la UE cada any es malbaraten 88 milions de tones d’aliments , amb un cost associat de 143 bilions d’euros. Aquesta xifra equival a uns 173 ...
Llegir totPastisseria inclusiva per Nadal: recepta de torró de quicos vegà i sense gluten
La pastisseria inclusiva treballa les receptes amb productes que respectin les intoleràncies, les al·lèrgies alimentàries i les diverses dietes de la nostra societat. Els àpats de Nadal són una ocasió per comprovar que la pastisseria inclusiva no està renyida amb unes postres d’alt nivell. Per demostrar-ho, els pastissers del CETT, Alba Ruiz Ceamanos i Sergi Ferrer , proposen una recepta de pos...
Llegir tot