Notícies
Resultats
Oberta la convocatòria de la 37a edició dels Premis CETT Alimara Barcelona
Ja està oberta la convocatòria per presentar candidatures a la 37a edició dels Premis CETT Alimara Barcelona . Organitzats per la CETT Fundació i el CETT amb el Saló del Turisme B-Travel i Fira de Barcelona , els guardons reconeixen aquells productes, serveis, estratègies o accions que aportin una visió innovadora en l’àmbit de la comunicació, la digitalització, la sostenibilitat i la recerca...
Llegir totAlba Ruiz Ceamanos (professora de pastisseria CETT): "Un bon pastisser ha de ser humil, tenir passió i estar en reciclatge constant"
Alba Ruiz Ceamanos va néixer a Sabadell el 1982. Va estudiar la llicenciatura i el màster en Dret a ESADE. Tot i que es va dedicar al Dret a l’inici, va canviar de professió al cap d’uns sis anys per centrar-se en la pastisseria. Actualment, és professora de pastisseria i coordinadora de treballs finals de grau del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT-UB i estudiant de doctorat...
Llegir totCom podem fer els àpats de Nadal més sostenibles
Les dates de Nadal estan lligades als àpats tradicionals. Malgrat que són dinars i sopars extraordinaris, podem també fer-los més sostenibles amb un consum responsable d’aliments i reduint el malbaratament alimentari . En aquest sentit, cal recordar que a la UE cada any es malbaraten 88 milions de tones d’aliments , amb un cost associat de 143 bilions d’euros. Aquesta xifra equival a uns 173 ...
Llegir totPastisseria inclusiva per Nadal: recepta de torró de quicos vegà i sense gluten
La pastisseria inclusiva treballa les receptes amb productes que respectin les intoleràncies, les al·lèrgies alimentàries i les diverses dietes de la nostra societat. Els àpats de Nadal són una ocasió per comprovar que la pastisseria inclusiva no està renyida amb unes postres d’alt nivell. Per demostrar-ho, els pastissers del CETT, Alba Ruiz Ceamanos i Sergi Ferrer , proposen una recepta de pos...
Llegir totAlumnes del CETT participen en el concurs Premis Promeses de l’Alta Cuina de Le Cordon Bleu
Luisa Katherine Balaguer i Bernat Iglesias, estudiants del segon curs del Cicle de Tècnic Superior de Direcció Cuina , i Marc Limia, estudiant de tercer de Cicle de Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració , participen en el concurs Premi Promeses de l’Alta Cuina de Le Cordon Bleu Madrid . El programa Avui sortim , de Ràdio 4, ha entrevistat Balaguer i Limia aquest dimarts per con...
Llegir totEl CETT presenta una recepta sana i sostenible en el Menú de les Estacions d'hivern
Recepta del CETT per al Menú de les Estacions El CETT ha presentat aquest dijous la recepta d’api-rave a la sal, xips de salsifí, pastanaga confitada amb mel i romaní i suc de rostit vegà, una de les propostes que recull la iniciativa del Menú de les Estacions per a l’hivern. Aquest menú és un dels projectes de la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible que assumeix Barcelona perquè la...
Llegir totEl CETT participa a la reunió de l'Assemblea General de l'OMT
La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya , i el Corporate Development Director del CETT, David Peguero , han assistit a la 24a reunió de l’ Assemblea General de l’Organització Mundial de Turisme (OMT). Celebrada aquesta setmana a Madrid, la trobada ha aplegat més de 1.000 participants, entre els quals hi havia ministres de turisme i representants d’organitzacions internacionals i del s...
Llegir totVinyet Capdet, al Debat de la Gala Michelin: “Els professionals han d’estar ben formats per garantir una gastronomia sostenible”
La coordinadora d'estudis del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT-UB, Vinyet Capdet , ha destacat la importància que els professionals estiguin ben formats per garantir una gastronomia sostenible. Capdet ha dit aquestes paraules en el Debat de la Gala Michelin Gastronomia i Sostenbilitat, en el qual ha afegit: “El professional ha de tenir un coneixement 360 graus , perquè co...
Llegir totToni Mascaró, a la Jornada d’Emprenedoria de CETT Fundació: "La disrupció és global i arribarà a tots els sectors"
El fundador i CEO d’eMascaró, Toni Mascaró , assegura que “el coronavirus ha accelerat allò que havia de venir en els propers anys i no tothom estava preparat per afrontar una pandèmia global que ens ha posat en una situació límit”. Mascaró ha fet aquest afirmació en la key note Transformació i innovació en un món disruptiu. Esteu preparats? que ha protagonitzat aquest dimecres a la Jornada d...
Llegir totAlumnes del CETT participen en el projecte Erasmus Taste Europe on the go!
Alumnes del CETT participen, entre el 2 i el 9 de novembre, a l' Erasmus Taste Europe on the go! , un projecte perquè estudiants d’escoles d’hoteleria i de negocis de quatre països europeus millorin les seves competències emprenedores, elaborant el pla de viabilitat d'un negoci de restauració basat en el model street food . Es tracta d’una col·laboració educativa Erasmus , en l’àmbit de la Fo...
Llegir tot