Notícies
Resultats
Montjuïc, oportunitat per descentralitzar el turisme de Barcelona i aconseguir visitants de qualitat
Les sinergies entre esport, cultura i congressos a la muntanya de Montjuïc són una gran oportunitat per descentralitzar l’activitat turística del centre de Barcelona. Aquest és un dels missatges principals de l’Esmorzar de Turisme del CETT i Foment que ha tingut lloc aquest divendres a la seu de l’organització empresarial. Montjuïc i Barcelona El diàleg sobre la muntanya ha subratllat el ...
Llegir totDos alumnis del CETT opten al premi Cuiner 2022 del Gastronomic Forum Barcelona i ‘La Vanguardia’
Jordi Tarré (Prodigi) i Carles Ramon (Besta) Jordi Tarré (Prodigi) i Carles Ramon (Besta), alumnis del CETT, són candidats al premi Cuiner 2022 que organitzen el Gastronomic Forum Barcelona i el diari La Vanguardia per reconèixer el millor professional emergent de l’any. Les votacions són obertes al públic i s'allargaran fins al 4 de novembre a les 12.00 hores a la web del rotatiu barceloní....
Llegir totEl CETT i la Universitat de Barcelona celebren 25 anys d’adscripció en la inauguració del curs acadèmic
El CETT i la Universitat de Barcelona (UB) han celebrat els 25 anys d’adscripció del centre de formació referent en turisme, hoteleria i gastronomia a la universitat en la inauguració del curs acadèmic celebrada aquest divendres a l’Hotel Alimara BCN. Unes 200 persones han assistit a l’acte, que ha inclòs la lliçó inaugural del Dr. Joan Tugores, exrector de la UB i director de la Càtedra UB de ...
Llegir tot“Els hotels més competitius seran els que siguin capaços de crear molt de valor per als seus col·laboradors"
Álvaro Arrieta va néixer a Cartagena de Indias (Colòmbia) fa 32 anys. Fa 15 anys va anar a França a estudiar cuina i, des de llavors, ha fet carrera a Europa. Ha treballat a França, Luxemburg, Espanya i, per descomptat, Colòmbia. Actualment, és professor i director del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració del CETT-UB. Ve d'una família d'avis comerciants i mare cuinera. La seva f...
Llegir totEl turisme intel·ligent i el seu futur protagonitzaran el CETT Smart Tourism Congress Barcelona el 9 i 10 de novembre
La 4a edició del CETT Smart Tourism Congress Barcelona analitzarà l' smart tourism (turisme intel·ligent) i les seves perspectives de futur amb experts internacionals. La trobada tindrà lloc el 9 i 10 de novembre a l’Hotel Alimara BCN. És un congrés organitzat per la Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT amb la coorganització de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona i amb el su...
Llegir totPere Monje (Via Veneto): "El CETT és la referència en la formació del personal de sala"
Pere Monje és director del Via Veneto , restaurant de referència a Barcelona. El seu pare, Josep Monje , nascut el 1943 a la Vall Fosca, va anar a la capital a treballar com a cambrer. Al cap de poc temps va entrar a treballar al Via Veneto primer com a cambrer i després com a maître i director. Finalment va esdevenir-ne propietari. Per aquest establiment amb més de 50 anys d’història i una est...
Llegir totFelipe Celis: “La sostenibilitat gastronòmica crearà llocs de feina a la restauració i a les empreses que tractin aliments”
Felipe Celis va néixer fa 36 anys a Xile. Va estudiar al seu país d’origen, però ja tenia la idea al cap que era imprescindible viatjar per aprendre, especialment en el món gastronòmic. Ha cuinat a diversos llocs, dels quals, a part de restaurants d’alta cuina com el Fat Duck, destacaria la Fundació Alícia , on va tenir el primer contacte amb la recerca gastronòmica. És professor de cuina al CE...
Llegir totEl 86% dels usuaris del turisme rural es consideren viatgers ecoturistes, segons l'Observatori de Turisme Rural
El 86% dels usuaris del turisme rural es consideren viatgers ecoturistes. Aquesta és una de les dades de l' Informe de Sostenibilitat de l'Observatori de Turisme Rural , el projecte de recerca de turisme rural més gran de l'Estat espanyol impulsat per EscapadaRural, CETT-UB i Netquest per generar coneixements experts i aportar dades de valor sobre el sector del turisme rural. Activitat tur...
Llegir totEl turisme d'experiències i les destinacions sostenibles protagonitzen el primer Esmorzar del CETT i Foment
El turisme d’experiències i les destinacions sostenibles han centrat el primer dels Esmorzars de Turisme , unes trobades quadrimestrals organitzades pel CETT i Foment per a directius, comandaments intermedis i professionals experts d’empreses i administracions públiques en les quals s’aborden temes lligats al desenvolupament del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. En aquesta ocasió, la Roca ...
Llegir totLive Online: cursar màsters del CETT-UB a distància com si fossis al centre universitari
El CETT-UB ofereix, a partir del curs vinent, la possibilitat de cursar el Màster Oficial d’Innovació en la Gestió Turística i l’especialitat de Direcció Hotelera del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració en la nova modalitat Live Online . Gràcies a una plataforma en línia de videotrucada, aquesta modalitat permet assistir a les classes en directe des d’on es vulgui i compartir a...
Llegir tot